Darmadağın olmuş bir hayatı nasıl toparlayabilirim?

Herkese merhabalar

Ciddi bir depresyonla uğraşıyorum öncelikle ailemden ve aile hayatından bahsetmek istiyorum Annem ve babam birbirlerine düşmandı ben ve kardeşlerim onların kavgalarıyla babamın gereksiz yere çıkardığı olaylarla bu hayatı yaşadık bu mükemmel hayatımın birinci darbesi sonrasında iki kız kardeşim oldu ikisi de zihinsel engelli yani otizm teşhisi koydular Annem babam cahildi doğru eğitim verilmediği için hayatları mahvoldu hep evdeler

Ben okulda çok başarılı bir ogrenciydim ama ilkokul bitince Annemin neden bunu yaptığını bilmiyorum beni artık okula yollamadı kardeşlerine bak dedi bende o zamanlar çocuktum onlar ne derse doğruymuş gibi geldi bana gel zaman git zaman evin annesi ben olmuştum temizlik , kardeşlere bakma , yemek hersey benim uzerimeydi ve bende onları mutlu ettiğimi sanıp doğru birsey yaptığımı sanıyordum ama yanılmışım ve bunu 30 yaşında anladım resmen hayatımı onlara feda ettim ne okudum ne evlendim ve kendimi o kadar kullanılmış ve çaresiz hissediyorum ki ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum yaşıtlarım nerelere gelmişken neler yapmışken benim durduğum halde kendimi kahrediyorum iş arıyorum yok açıktan bir bölüm okumaya çalışıyorum zehir ediyorlar evlilik desen bu zamana kadar bir sevgilim bile olmadı bu dünyada hiç birseyi haketmedim mi ben neden böyle rezil iğrenç bir hayatım var bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum

Her gece ağlıyorum çünkü elimden gelen ve tek kalan şey bu

Darmadağın olmuş bir hayatı nasıl toparlayabilirim?