Aile & Toplum Evlilikte herşeyi sorun yapan en çok hangi taraf? Sansızadam38 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hala net bi cevap yok Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınız için teşekkür ederim Evlilikte herşeyi sorun yapan en çok hangi taraf? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. genelde kim sevmiyorsa 0 0 Yorumla
solgunbipapatya Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çünkü net bir olay değil bazı ilişkilerde erkek bazı ilişkilerde kadın 1 0 Yorumla
phantomgurl Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Bence kadındır. Çünkü çoğunlukla kadınlar, evin iş yükünü sırtlıyorlar ve bir süre sonra yardım etmeyen eşe karşı dırdıra dönüşüyor bu durum 😂 2 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bunun Tarafı yoktur ki, kadin ya da erkek biri geçimsiz oldumu, illa sorun çıkarıyorlar 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İki taraf da bence ikiside birşeyler hoşuna gitmeyince anlaşmazlık çıkartıyor yani işine geleni yapmak istiyor 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence erkek tarafı. Maalesef kadın da alltan alıyor. Ben almam. Eğer hep sorun yaratan biri ise ayrılırım uğraşamam. 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Dürüst oliyim mi? 3 4 Yorumla engnnnnlyda +1 yıl ol Yorumla Sansızadam38 +1 yıl Ol Yorumla onlyteenage +1 yıl Eve para getirdiği için kadından bütün sorumluluğunu üstlenmesini isteyen erkek ve evlenince nasılsa ben bunu değiştiririm kafasıyla maddiyat ve dış görünüş uğruna bütün sorunları görmezden gelen kadında Yorumla Sansızadam38 +1 yıl Tesekkurler durustlugun icin Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlaşmazlık olursa her ikisine göre de karşısındaki hatalı 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kadınlar ince ayrıntıları fark ettikleri için kadınlar. 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. İki tarafta sorun yapıyor bence insanlarda memnuniyetsizlik hakim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eksik olan taraf susmalı 1 3 Yorumla Sansızadam38 +1 yıl Eksiklikten kastin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani çoğu zaman erkek seks konusunda yetersiz ve tek sorun yatak olur erkek kadını kötüler Yorumla Sansızadam38 +1 yıl Ya çok damardan girdin şimdi çoğu zaman derken erkeklerin geneli yetersizmi yani 😔 sen evlisin peki Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Erkek tarafı genelde maalesef 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sorunlu taraf hangisi ise o taraf 0 0 Yorumla
berxedanjiyan Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Kadın 0 0 Yorumla
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Her iki taraf. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
genelde kim sevmiyorsa
Çünkü net bir olay değil bazı ilişkilerde erkek bazı ilişkilerde kadın
Bence kadındır. Çünkü çoğunlukla kadınlar, evin iş yükünü sırtlıyorlar ve bir süre sonra yardım etmeyen eşe karşı dırdıra dönüşüyor bu durum 😂
Bunun Tarafı yoktur ki, kadin ya da erkek biri geçimsiz oldumu, illa sorun çıkarıyorlar
İki taraf da bence ikiside birşeyler hoşuna gitmeyince anlaşmazlık çıkartıyor yani işine geleni yapmak istiyor
Bence erkek tarafı. Maalesef kadın da alltan alıyor. Ben almam. Eğer hep sorun yaratan biri ise ayrılırım uğraşamam.
Dürüst oliyim mi?
ol
Ol
Eve para getirdiği için kadından bütün sorumluluğunu üstlenmesini isteyen erkek ve evlenince nasılsa ben bunu değiştiririm kafasıyla maddiyat ve dış görünüş uğruna bütün sorunları görmezden gelen kadında
Tesekkurler durustlugun icin
Anlaşmazlık olursa her ikisine göre de karşısındaki hatalı
Kadınlar ince ayrıntıları fark ettikleri için kadınlar.
İki tarafta sorun yapıyor bence insanlarda memnuniyetsizlik hakim
Eksik olan taraf susmalı
Eksiklikten kastin ne
Yani çoğu zaman erkek seks konusunda yetersiz ve tek sorun yatak olur erkek kadını kötüler
Ya çok damardan girdin şimdi çoğu zaman derken erkeklerin geneli yetersizmi yani 😔 sen evlisin peki
Erkek tarafı genelde maalesef
Sorunlu taraf hangisi ise o taraf
Erkekler
Kadın
Her iki taraf.
Kadınlar
Kuz tarafı
O kisiden kisiye değişir
iki taraf