1) Soru soracakları zaman tek soru sorarak ilerlemezler. Birden fazla soruyu aynı anda sorarlar. Bunu yapmalarının sebebi ise bir insanın aynı anda on soruya birden cevap veremeyeceğini bilmeleri. Yani psikolojik baskı uyguluyorlar. Siz, sorduğu sorulardan bir tanesine cevap verdikten sonra diğerine geçmek isterken onlar hemen başka sorular sorup bu sorulara cevap isterler.
2) Asla cevap verme taraftan değillerdir. O yüzden sürekli soru soran taraf kendileri, cevap vermesi gereken taraf karşısınndaki olmak zorunda gibi hareket ederler ve bu yüzden sizin soru sormanıza müsade etmezler çünkü sizin soracağınız sorulara cevap verecek ilim sahibi insanlar değillerdir. Bunu bildikleri için cevap vermek yerine işin kolayına kaçıp sadece soru sorma tarafında olmayı tercih ederler.
3) İslam ile ilgili Kur'an meali dışında tek bir tefsir, İslam tarihi kitabı okumuş değillerdir. Ateist forumlarda, dinsiz YouTube kanallarında takılıp, İslam'ı onlardan dinleyerek öğrendiklerini sanarlar. Okumadıkları halde size de Fıkıh, Siyer Kutub-i Sitte bitirdim diyerek yalan söylerler. Bunların sadece ismini duydukları için bu isimleri kullanarak okumuş gibi lanse ederler kendini.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer