Ben kaynanamla yaşıyorum kendisini hiç sevmiyorum. Cunku sürekli akıl verme çabası içinde olup laf sokma peşinde beni bu durum asiri geriyor zaten beni de oğluna almak istemiyordu.
Ben onunla oturup kalkmak istemiyorum çünkü gelinleri arasında sürekli bı cekisdirme ve en büyük gelinini daha çok seviyor onun cocuguna bakıyor evini düzenliyor falan. Bana geldiginde de evin bütün işini benim yapmamı istiyor ve bende yapmıyorum inada biniyorum böyle. yaptikca
Bugün de laf sokuyordu işte bana saygınız yok saydığınız mi var bilmem ne
Pardon da her şey senin istediğin gibi olamaz
Ben birdaha onunla konuşmama kararı aldım çünkü arkadaşlarımla buluştuğumuzda veya aileme gittiğimde gelin gidemez gelinsin yapammasin havaların da çekemiyorum kaldıramıyorum. Büyük gelini çıktığında o çıka bilir.
Gece eve gele bilir
O evinin merdiveni temizlemez bize temizletmek ister
Temizlemycem dediğim de ise yok sen daha 2 aydır burdasın bilmem ne bilmem ne
Ben aynı evde olsakda konuşmak istemiyorum çünkü sevmediğim bı insaana karşı yumuşak. olamiyorum sizce haksizmiyim bu ve bunun gibi daha neler neler...
Ben onunla oturup kalkmak istemiyorum çünkü gelinleri arasında sürekli bı cekisdirme ve en büyük gelinini daha çok seviyor onun cocuguna bakıyor evini düzenliyor falan. Bana geldiginde de evin bütün işini benim yapmamı istiyor ve bende yapmıyorum inada biniyorum böyle. yaptikca
Bugün de laf sokuyordu işte bana saygınız yok saydığınız mi var bilmem ne
Pardon da her şey senin istediğin gibi olamaz
Ben birdaha onunla konuşmama kararı aldım çünkü arkadaşlarımla buluştuğumuzda veya aileme gittiğimde gelin gidemez gelinsin yapammasin havaların da çekemiyorum kaldıramıyorum. Büyük gelini çıktığında o çıka bilir.
Gece eve gele bilir
O evinin merdiveni temizlemez bize temizletmek ister
Temizlemycem dediğim de ise yok sen daha 2 aydır burdasın bilmem ne bilmem ne
Ben aynı evde olsakda konuşmak istemiyorum çünkü sevmediğim bı insaana karşı yumuşak. olamiyorum sizce haksizmiyim bu ve bunun gibi daha neler neler...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni istemeyen biriyle nedn aynı çatı altında yaşamayı kabul etme hatasını yaptn ilk bunu bı sorguladm. Sn ne kadr iyi olup da alttan alirsan al o bı kulp bulurdu gene boş ver takma hatta snde geri cvp verip laf sok başına cikmasn
Seviyordum durumu fazla yoktu yeni askerden geldi idare ederim diye düşündüm.
Alttan almiycam bunu yapamam.
Ama konusmuycamda görmezden gelcem onu
Hala durumunuz aynı dglse evi ayırın başka türlü o hayat çekilmez
Bahsettiğin kadar dırdır yapan biriyse hakkın var, ama onun da saygı beklemeye hakkı var
Eşin ne diyor bu duruma. ? Bizde aynı durumları yaşadık. 3 gelini war annemin ama biz ayrıldık çok şükür