Fikir almak istiyorum yerimde olsanız nasıl hissederdiniz?

çünkü ben mücadele ediyor gibi hissediyorum. hayatımda birçok konuda ettim, ama birini anlatıcam şu an size. Annem lavaboya girer sonra ellerini yıkamaz. Kulağını karıştırır yıkamaz. evde burnunu karıştırarak dolaşır ellerini yıkamaz. ben lavabodan sonra ellerimi yıkarım, yemek yapmadan hemen önce yıkarım, sık sık yıkarım çünkü el değilmidir en sık kirlenen ve kullandıgımız yeri geldiğinde ağzımıza götürdüğümüz, yemek yaptıgımız organ? Annem lavabodan el yıkadaman her çıktıgında burnunu her karıştırdıgında ellerini yıka demeye başladım. Ve bana hasta olduğumu söylüyor. Senin için endişeleniyorum diyor. Yani şu an bana anormal muamelesi yapıyor. Ailem her konuda eleştirir. 2-3 tane eşyam vardı kaybettiğim, ya da birini arkadaşımda unutmuştum diğerleri kayboldu. Ve sık sık bunu hatırlatıp herşeyi kaybetme potansiyelim var gibi muamele yapıyor fakat bu her insanda olabilecek ve olmuş olan bir durumdur. Yani hep eleştirilen benim. Suçlu benim, yanlış benim. Anormal benim. Ne düşünüyorsunuz çünkü bazen ailemle mücadelede gibi hissediyorum. Bu hayata ailemle mücadele etmeye mi geldim? Babam desen aylardır bana küs, konuşmuyor..

Güncellemeler
+1 yıl
Ben yurtdışına gönderildim üniversite için ve bazen ailem para vermiyordu işe girmiştim. bana verdikleri altın kolyeyi orada satmak zorunda kaldım. Ve ben bu kolyeyi kaybettim dedim aslında etmedim. Ama satmaktan da başka çarem yoktu. Tek başınıza 19-20 yaşınızda bir ülkede işe gidip okumaya çalışırsanız ve aileniz size bazen maddi yardım yapıp bazen de yapmadıgında yani yetersiz yardım yaptıgında sizinde başka çareniz kalmazdı eminim..
Fikir almak istiyorum yerimde olsanız nasıl hissederdiniz?