Güncellemeler
+1 yıl
Ben yurtdışına gönderildim üniversite için ve bazen ailem para vermiyordu işe girmiştim. bana verdikleri altın kolyeyi orada satmak zorunda kaldım. Ve ben bu kolyeyi kaybettim dedim aslında etmedim. Ama satmaktan da başka çarem yoktu. Tek başınıza 19-20 yaşınızda bir ülkede işe gidip okumaya çalışırsanız ve aileniz size bazen maddi yardım yapıp bazen de yapmadıgında yani yetersiz yardım yaptıgında sizinde başka çareniz kalmazdı eminim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benimde ailem bana temizlik yuzunden anormal davraniyor disardan gelen pis seylere dokunduktan sonra ellerimi yikayinca bana bir seye dokundun diye neden hemen el yikiyorsun diyor ellerime 2 kere sabun sıkmamam ragman bana pissin diyor sumugum senden temiz diyor banada kendini temiz sanan ama icten ice kendi pis olan anormal temizlik takintilisi muamelesi yapiyirlar hatta el yikamami yasakladilar yikamak icin izin aliyorum artik bende anlamiyorum bu insanlari
dışardan gelen bir maddeye bende dokununca yıkarım bak benim annem burun karıştırıyor dışarıda bir insanın öyle yapıp o cisme dokunup dokunmadıgını nerden biliyoruz? elimiz ağzımıza gidiyor yüzümüze dokunuyor neden bakteri taşıyalım? Her dk yıkamıyoruz bizde olsun olsun saatte bir olsun yani. lütfen üstüne alınma ailenin eleştirilerini negatif cümlelerini..
Valla alinmamaya calisiyorum ama bir sure sonra sıkıyor ayni senin gibi saniye basi beni elestiriyir bana laf atiyor hic birseyle alakam yok oturuyorum bir anda moral bozuyor
bende aynı, her diyalogumuzda, cogunda yani beni eleştirir, eleştirilerle yaşıyorlar galiba kendi iç çatışmalarını susturmaya çalışıyorlar karşıdakini eleştirerek. aslında pismanlıkları ve huzursuzlukları var. ben böyle düşünüyorum.. sürekli dışarıyı eleştiren insanların içlerinde kendilerine çok eleştiri yaptıklarını düşünüyorum. Umarım onlar da bu durumdan çıkar. sende ayrı eve çıkmaya çalış ben üniversite için gidicem iki haftaya az kaldı, sende kaç kurtar kendini bi şekilde işe gir diploman varsa, ya da üniversiteye falan baska sehirde gidersen artı olur senin için
şu an universiteokumaktayım herhangi bir maasim yok ancak en kisa surede bende ayri eve gecmeye calisacagim sende okulda kafa dagitmaya calis eve gelince meditasyon benzeri calismlar yap insani gercekten rahatlatiyor
evet meditasyon bazen yapıyorum umarım ikimizde ileriki yıllarımızı daha huzurlu geçiririz🌼
Umarım
Evet ailende sorun var ama bu her ailede ki anne babada degisen bir olay bazilarin huyları iyi ya da kötü sanırım ailenle imtihan ediliyorsun
tabi her ailede sorunlar olur ama benim ailem oldukça eleştirel her gün defalarca eleştiriliyorum , en sinirli benim mesela, sakin değilim, şakadan anlamam, sorarsan böyle söylerler aslında tam tersi. bugün annem bir tartışmada bana diyor a* ın mı kızgınlaştı. yani sen olsan sinirlenmez misin buna mesela. sonra ben sinirliyim işte:)
Evet bazi zamanlar gerçekten çok gıcık edici olabiliyorlar, kaç yaşındasin bilmiyorum ama her şeylerini ciddiye almamayı ve yine de doğru bildiğin şeylerden saşmamani tavsiye ederim elbette sonsuza dek yanlarında olacak değilsin, bir gün her şey geride kalacak
evet haklısın, bende hep bu yönden bakmaya çalışıyorum. Her zaman yanlarında aynı evde kalmayacağım. Teşekkür ederim yorumların için:)
Rica ederim ☺️
Konuda sonun akdar haklısın ailen anormal
Kotuuuu