Niye işten ben çıkarıldım?

Ben 24 yaşındayım, 4 ay oluyor eşimden boşanalı. Eski eşim zengin ve yaşlı kadınlarla birlikte oluyordu yani para avcısıydı. Ben evlenmeden önce bunu bilmiyordum, evlendikten sonra eşimle aynı yerde çalışmaya başladık bir fabrikada o gıda teknikeri, ben de makine mühendisi olarak. Orada anladım zaten yaşı büyük ve paralı kadınlara olan ilgisini. Evlendikten 6 7 ay kadar sonra da boşandım. Tabi aynı yerde çalıştığımız için oradaki insanlar tarafından da duyuldu, boşandıktan sonra eski eşim çıktı işten. Ben normalde ilişkim hakkında kimseyle konuşmam. Dün de sigara molasında bir kadın bana soru sorup duruyordu neden boşandın falan diye, geçiştiriyordum ben de. En sonunda "sen kadın olsaydın kocan seni aldatmazdı" dedi. Orada bulunan kadınlar da onu destekledi. Bana iğrenç gelen bir muhabbete döndü. Ben konuşmadıkça kadın daha da üzerime gelince dayanamadım kavga ettim kadınla şiddet boyutuna ulaştı yani. Sonra çıkışımı verdiler. Neden böyle bir şey yaşandı yani anlamadım açıkçası. Neden bu kadar üzerime gelindi, her şey için ben suçlandım, en sonunda işimden de oldum.
Niye işten ben çıkarıldım?