Benim annem çok yobaz kafa bir kadın 18 den önce bir erkekten hoşlanmam flört etmem yasaktı. Üniversitede bile erkeklerle avm de buluşup kahve içip sinemaya gitsem beni yarılar kötü bakar takip eder kızardı. Hep iç çamaşırlarımı filan karıştırıp kontrol ederdi. Neyse birçok kez tek başıma yurtdışına gittim tatillere okula vs o zamanlar rahat özgür yaşadım ettim ama oralarda da tek başımayım diye taciz eden bela olan huzursuz eden erkekler çok oluyordu. Ya şu kötü annemle olsam yaşasam annem asla erkek istemez normal karşılamaz sevgiliyi flörtü. Tek olsam da taciz it kopuk tehlike. Yani nasıl arasını bulucam bilmiyorum. Annem asla kabul etmiyor terapi almıyor kadının nasık travmaları gar bilmiyorum asla geçmişini anlatmıyor kocası ile kaput üzerinde evliler sadece adam ayrı evde yaşıyor kendi de çirkin bakımsız yıllardır kendini eve kapanış sigara içiyor. Flört eden bakımlı seks yapan her kadına düşman ben süslenip flört ettiğimde benden de nefret ediyor. Benim de tek ailem bu kadın ne baba ne başka akraba var. İstiyorum ki benim de ailem başımda dursun arkadaş sevgilimi tanısın etsin korusun sahip çıksın. Çünkü millet kızlarda bile öyle tek yalnız görünce seni eziyor kötü değersiz davranıp zorbalık yapıyor. Ama annemle bu konuyu yüzlerce kez konuşsam da asla değişmedi düzelmedi. Asla koruma sahip çıkma olayı yok. Kız arkadaşlarımı bile tanıştırmak eve getirmek istediğimde istemeyen bir kadın küçüklüğümden beri surat yapan şikayet eden. Erkeklere hiç tahammülü yok ondan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnnenin psikolojik sorunları olduğu açık ve bu yüzden hayata bakış açısı da belli , sen bunu bilerek hareket edecek ve ona göre yaşamına yön vereceksin. Oturup annem böyle annem şöyle diye beklemekle yanlış yapıyorsun hanımefendi
115 Yorumla
Soran+1 yılTamam da ne yapayım düzgün erkek bulamıyorum ki.
- +1 yıl
İyi de senin problemin düzgün erkek bulmak mı , yukarıda bir ton annenin hayatında kurduğu baskıyı anlatmışsın
Soran+1 yılİşte hem annem yobaz baskıcı hem de düzgün erkek bulamıyorum.
- +1 yıl
Sen belli bir yaşa gelmiş Özgür bir bireysin , aşırıya kaçmadan istediğin gibi uçabilirsin
Soran+1 yılÖyleyim zaten de diyorum ya flört edecek insan bulamıyoruz yok. Nerden bulucaz.
- +1 yıl
İş , arkadaş ( anladığım kadarıyla bu Zor ) okul vs ortamında , net hariç tabi ki
Soran+1 yılİşte yok hiç öyle ortam. Düzgün tip yok yani. İşte de yok okulda da öğrenci mal hepsi. Arkadaş çevresinde de yok.
Soran+1 yılGenelde ondan internetten tanışıyordum.
- +1 yıl
Valla ne diyeyim hanımefendi sende haklısın o zaman , umarım aradığın tarzda biri karşına çıkar en kısa zamanda
- +1 yıl
Mal oldukları konusunda net haklısın
Soran+1 yılİnşallah ya olay sadece erkek değil ki yalnızlıktan sıkılıyorum hani ben kadın erkek kafadengi insan güzel ilişkiler istiyorum hayatımda da nereden bulacağız yani.
Soran+1 yılÇoğu insanla nette tanışıyorum mesela ama normal hayatta sevmiyorum. Normal hayatta da 1-2 sevdiğinle genelde sonra anlaşamıyoruz etmiyoruz devam etmiyor yani. Kalıyor öyle.
- +1 yıl
Nette bulduklarının çürük elma olduklarına garanti verebilirim , gerçek hayatta ise anladığım kadarıyla senin kafa yapında olmadıklarını direkt ekiyorsun ki bu çok normal
- +1 yıl
Ama bilemedim şimdi sanki biraz sende zor bir karaktere sahipsin gibi gelmedi değil yani
Soran+1 yılZor değilim donanımlıyım.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. Sanıyorum ebeveynlerinin travmaları var. Yaşadıkları yüzünden sana hayatı darlıyorlar. Şunun farkında değiller, aslında seni kısıtlamaya çalıştıkça seni daha çok hataya itiyorlar. Biraz sevgi, biraz destek, seni daha düzgün yaşamaya iterdi. Şu konuda sana katılıyorum. Yaşıtlarında aşırı derecede bencillik var. Sadece kendilerini ve kendi zevklerini düşünüyorlar. Birey olarak bunların her biri ile tek başına mücadele vermek çok zor. Ama sen zaten yaşanacakları yaşamışsın. Tecrübe de yenilen kazıkların bileşkesi değil midir? Yeteri kadar tecrüben var. Bence hayatı biraz akışına bırak. Çoğu beş kuruş etmese de temiz ve dürüst erkekler hala var. Umudunu yitirmeden, keyfini çıkararak, hayatını yaşa. Yaşadığımız bir saniyenin bile bir tekrarı yok. Dolu dolu yaşa.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol çok güzel yazmışsın. Tabii ki her erkek şerefsiz kötü değil. Hani yanlış bir şey yapmadan çıktıklarım da oldu mesela anlaşamadık bitirdik ama çok çok az sayıları genel hepsi mutlaka taciz terbiyesizlik yalan üçlüsünden en az birini yaptı. Evet anne ve babam gerçekten mal. Mesela babam gram umursamaz ölsem kalsam tecavüze uğrasam öyle bi adam küçükken dövseler bile bi şey yapmaz korumazdı aynen öyle devam ediyor. annem desen sadece korkutup kısıtlayan yobaz bir kadın. Koruma adı altında beni eve kapatan asosyal olmamı ve yalnız oturup bundan mutlu olmamı isteyen bir kadın. Yani dışarı çıksam ya da bir insanla ilişki kursam ve başıma kötü bir şey gelse oh olsun ben demiştim yapmasaydın diyen bir kadın bu beni deli ediyor. Yaşamadan denemeden nasıl mutlu olayım.
Soran+1 yılBen hep çok kontrollü dikkatli yaşamaya çalıştım hala da öyle yapıyorum. Tabii ki isterşm sağlam ailem dostlarım olsun bir alo dediğimde koşsun gelsinler ama yok işte. Hep genelde tekim. Hani isterdim sağlam ablam abim annem babam olsun beni desteklesin. Benim ailem hani yaşa et ama bize bulaştırma kafası insanlar. Kendin hallet çöz diyorlar. Çevremde 40-50 yaşındaki insanlar bile biri onlara sataştığında ailelerinden sevgililerinden destek koruma görürken benim hep tek olmam üzüyor ve sinirlendiriyor beni.
- +1 yıl
Eig için teşekkürler.
Bazı olumsuz durumları keşke yaşamadan öğrenseydin. Ama olana çare yok. Bundan sonraki hayatında, umarım sana değer veren, seni kişiliğinle, dostluğunla sevecek birileri çıkar karşına. Fikir edinmek için danışmak istersen, her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiyle kal...
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılEski kafalılar değişmez. Sen hiç mi evlenmeyeceksin. Yaşım geldi geçiyor. Evde kaldım de belki anlar. Herkes ailesi sahip çıksın yanında olsun ister. Fakat böyle anne ve baba ömür törpüsü. Daha iyi kendin yalnız yaşa. Evet yalnız yaşamanın zorluğunu ben kendimden bilirim. Sapığı, tacizcisi, saldırganı her yerde. Hele de sana sahip çıkacak abin, erkek kardeş yoksa daha da zor. Bu yüzden sahip çıkacak bir sevgili şart. işi ciddiyete bağlamak ve evlenmek. Başka türlüsü çok zor. Anneni kocasıyla kendi haline bırak. Senin özgür yaşamaya halkın var.
23 Yorumla
Soran+1 yılYa işte sahip çıkan düzgün erkek yok ki. Hepsi korkak ciddiyetsiz tek derdi seks olan tipler. Evet son sevgilim vardı mesela evlenmek isteyen koruyan kollayan ama o da mal ezik aile bağımlısı bir tipti. Aile apartmanında annesiyle yaşamak istiyordu filan ben de istemedim. Bi de ben tek eşli değilim pek yani seks yapmaya başladığımda hiçbir zaman tek erkek bana yenemiyor ondan çapkınım bir erkekle olamam. Yani erkeğin hem beni koruyup kollaması hem de serbest bırakması lazım ikisini birden yapacak erkek bulamıyorum.
Soran+1 yılBen sahip çıkan sevgili bulamıyorum ya bana sarkan ya da sevgili olduğum erkeklerin hepsi ezik mal sorumsuz tipler hiç koruyan kollayan erkek bulamıyorum.
Soran+1 yılAbi baba desen onlar da hiç korumaz kollamaz bize de reşitsin büyüdün kendin hallet derler.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Bence anneni anlamaya çalışmalısın... İnançlı biri annen. burada yobaz olan sensin fakat farkında değilsin
027 Yorumla
Soran+1 yılİnançlı filan değil ateist.
Soran+1 yılİşte ben de onu anlamıyorum hiç inançlı biri değil kendi de gençken her boku yemiş ama bana inanılmaz baskı yapıyor küçüklüğümden beri. Mesela teyzem dindar ve hiç sevgilisi olmamış olmasına rağmen çok daha modern bana veya torununa kızına. Flört konuşur cinsellik konuşur rahattır ama annem hep ay ayıp abovv diye yargılar korkutur ayıplar.
Soran+1 yılEvet öyle diyor o da yok işte sizin zamanınız çok rahat da biz çok sıkı büyüdük filan diyor da kendi de beni sıkıyor hiç rahat filan değil. Ayrıca onların zamanında zaten herkes öyleydi yani ona özel değil ki. Onların zamanında flört yoktu sevgililik yani ayıp yasaktı ama şu an devir değişti bizim çevremizde herkesin çocuğu liseden beri çatır çatır sevişiyor. Bi annem baskı yapıyor bana ve kendi kadın arkadaşları bile diyor hep ya da babam bile heo diyor niye baskı yapıyorsun diye. Ya lisede saçımı açtırmaz epilasyona ağdaya bile götürmezdi komşu babam filan götürdü düşün.
Soran+1 yılKadın bikini filan giydirmezdi. Koruma diyor da bu koruma filan değil hastalık. Beni ezik korkak kendi bedenimden normalimden utanan soyutlayan biri yaptı. Onun yüzünden hiç sağlıklı flört edemedim o yaşlarda.
Soran+1 yılBiraz bi erkekten hoşlansam yakınlaşacak olsam ağzıma sıçtı
Soran+1 yılSonra da herkes bana sorunlu gibi bakıyordu işte lez misin filan diyorlardı hem güzelim hem seks asla yapmıyorum herkese dokunmaya yanaşmaya çekiniyorum.
Soran+1 yılAma karşıma da hep şansıma kötü erkekler çıktı yani hangi erkekle flört etsem tek dertleri sexti hiç gerçek seven iyi arkadaş olduğum beni koruyan kollayan erkek arkadaşım olmadı hepsi taciz tecavüz derdinde tiplerdi hani elleyelim * modunda.
Soran+1 yılYani erkekler de kötü. Şöyle düzgün erkek arkadaşım olmadı hiç. Hepsi böyle yalancı şerefsiz tiplerdi. Hani sevişelim gidelim modu. Para harcamak istemeyen fedakarlık yapmayan emek vermeyen sadece kullanmak için yanaşan tiplerdi.
Soran+1 yılOndan şöyle güzel ilişki de yaşayamadım bi. Evet erkeklerde de böyle baskıcı annesi olan var bakir erkek arkadaşlarım var yani hala.
Soran+1 yılİşte bilmiyorum ya bazı erkekler de böyle pasif. Mesela bazı kadınlar da pasif. Ben de pasif biriyimdir mesela öyle asla ilk adımı atmam ya da birini taciz etmem sıkıştırmam. Çok utanır çekinirim suç gelir taciz bana ama çoğu pislik erkek veya kadın öyle. Zorla ellyiror öpüyor ediyor.
Soran+1 yılEvet öyle de var. Yani bence de öyle olması lazım ben mesela bazı erkeklere bakıyorum bana sarkan o kadar şerefsizler adiler kötüler ki hani benimle seks yapabilmek için yapmadıkları adilik iğrençlik yok taciz tehdit zorlama takip yalan dolan vs vs yani bunları aileleri görse bilse o çocuğu kendileri öldürmrk ister bence. Çoğu aile oğlunun ne şerefsiz olduğunu biliyor mu acaba hiç. Tanımadıkları kadınları tacix eden yalan söyleyen çükünün fotosunu filan aran söz verip ortada bırakan sadece seks yapıp filan. Yani ben asla ama asla öyle biri olamazdım vicdansızlık. Ben erkekle sevgiliyken hesabı o fazla ödese bile kötü hissederken onlar insanların hayatını karartmaktan gram rahatsızlık nasıl duymuyor acaba.
Soran+1 yılBence Amerika’da ve Türkiye’de eskiden kural varmış ya mesela evliler aldatınca ceza alıyormuş mahkemede suçmış. Yine öyle olmalı çünkü şu an evli olmasına rağmen herkes aldatıyor cezası yok diye iğrenç bence. Cezası olmalı. Ha ayrıca mesela evlilik aşk vaadiyle bence seks yapıp kaçmak etmek bırakmak da suç olmalı bence. Her şeyin bedeli olmalı. Çünkü ceza olmayınca oh şerefsiz çoğalıyor.
- +1 yıl
Acele etme deyince aklıma Hazreti Ömer'in bir sözü geldi. Buyuruyor ki; Biri gelip de size hiç insan kalmamış derse bilin ki insanların en fasığı o. Sen iyi biri olsan Allah karşına mutlaka iyi birini çıkarırdı " buyuruyor. Bu işler biraz da nasip işi. Flört mlört işini bende sevmiyorum açıkçası. İnsan gerçekçi konuşur. Severse ne ala sevmezse herkes yoluna bakar. Cinsel işler işin içine girince insanın kalbi bozulur
Soran+1 yılOha sen de baya çekingenmişsin. Ben hoşlanıyorsam adım atarım ama hoşlanmıyorsam da istemiyor der reddederim ısrar ederlerse de sinirlenirim.
Annen değişmez bu saatten sonra ayrı eve çık sevgilinle
011 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok.
Soran+1 yılYa orası öyle de sevgili olacak erkek profili bulamıyorum. Okula gidiyorum herkes öğrenci küçük ezik parasız ben çalışan biriyim sonuçta çalışan istiyorum. Girdiğim iş ortamları yerlerinde de hiç benim yaşıtım bekar iyi erkek yok hepsi evli ya da yaşlı ya da parasız ezik. Nerden bulcam. Geçen tatilde etkinlikte filan tanıştım mesela birileriyle onlar da yalancı ciddiyetsiz tek derdi seks olan tiplerdi. Tinder gibi applerde de milletin tek derdi seks yalancılar ve tipsizler.
Soran+1 yılİşte tüm hayat özetim bu zaten hiçbir erkeği sevmedim hep denedim şans verdim birkaç seks sonra bye.
Soran+1 yılBi ara 1-2 yıl kadar hiç durmadan flört seks yapıyordum. O dönem iş kötü aile arkadaş kötü yalnızım hani alkol gibi kendimi flörte vurmuştum bağımlı gibiydim seks ve flört. Ama onun dışında genel şu an ya da üniversite zamanı çok az flört cinsellik istedim yapmadım. Ya ben çok güzel biriyim. Manken gibiyim memelerim filan büyük ondan kadın erkek önüme gelen bana yavşıyor. Makyaj yapmam açık seksi giyinmem cilve yapmama bile gerek yok direk vücudumla hepsi azıyor. O kadar çok erkek var ki baba dokunmadan boşalan öpüşürken boşalan ya da kadın seks teklif eden. Ya şimdi tabii ki güzel olmak güzel bi şey mutlu ediyor ama insanların hep vücut odaklı olması rahatsız ediyor beni. Hani tamam beni tanıyan ruhumu kalbimi seviyor gibi davranan da car ama onlar bana çok sahte geliyor ya.
Soran+1 yılNe alaka abi yorum yapacak bi şey yok. Böyle işte durum. Düzgün yakışıklı erkek yok.
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatışına bakılırsa annenin eski mesleği osmanlı celladı
031 Yorumla
Soran+1 yılAynen böyle canım mal bir kadın işe yaramaz.
- +1 yıl
Peki neden böyle yani olayın derinliklerine indin mi
Soran+1 yılİndirmiyor. Terapiden kaçıyor. Geçmişini konuşmaktan kaçıyor. Hasta.
- +1 yıl
O zaman sorunun çözümüne inemiyorsan doğru olanı yapmışşın uzaklaşarak
Soran+1 yılYani uzaklaşma derken aynı evde yaşıyorum.
- +1 yıl
Düzenli bir ilişki yapabilirsin bunun icin
- +1 yıl
Soyut olarak uzaklaşmaktan kastım
Soran+1 yılArkadaşım zaten hep istediğim bu ama düzgün insan çıkmıyor karşıma çoksa yaşarım.
- +1 yıl
Biraz salaş yerlerde takıl
- +1 yıl
Uzaklaş bu ortamlardan
Soran+1 yılOrtamım yok ayrıca salaş ortamda daha leş tip olur
- +1 yıl
Hayır yaa öyle düşünme gösteristen uzak
- +1 yıl
Kastım o yani salaştan
Soran+1 yılZaten popi olmayanlarla çıktım hep. Asıl popi olan cömert olur
- +1 yıl
Yok yaa bence senin aradığın maço bir erkek
Soran+1 yılHayır be hiç sevmem. Gay gibi kadındı ezik sessiz de sevmiyorum ama her höt ayı da sevmem.
- +1 yıl
Maçolar höt ayı değil ki sadece kadına çok sahip çıkan
- +1 yıl
Aradığın tıp yani
Soran+1 yılEvet evet öyle kesinlikle ya sahip çıksın ama bu hani şey değil saygı duymayan yöneten değil. Sadece ilgili duyarlı olsun. Korusun kollasın yardımcı destek olsun. Hani böyle alakasız ilgisiz umursamaz mal olmasın.
Soran+1 yılBöyle benimle bebeği gibi ilgilensin korusun baksın istiyorum. Ama karşıma çıkan erkekler tamtersi kendi bebek benden annelik istiyorlar.
- +1 yıl
Seninle baş başa iken kedi yavrusu gibi olsun ama seni bir aslanın eşini savunduğu gibi savunsun dısarıda
- +1 yıl
Aslında böyle erkekler çok fazla hem kültürlü anlayışlı hem savunmacı
Soran+1 yılBenim karşıma çıkanlar tamtersi dışarda ezik benim yanımda pislik oluyor.
- +1 yıl
Demek ki yanlış ortamdasın
Soran+1 yılOrtamım yok hepsi farklı yerden.
- +1 yıl
Farklı yerlerden kastın neresi mesela
- +1 yıl
Mesela spor salonuna gidebilirsin ya da bir kursa
Soran+1 yılGittim hep yok hiç öyle dengim biri yok. Hep ezik mal asalak erkekler var.
Soran+1 yılTek dertleri kızı kandırıp seks para olarak kullanmak.
- +1 yıl
Yapma be
- +1 yıl
Benim çevremde çok hem üzerine titriycek hemde kızı gibi koruyacak erkek (bende dahil 😅)
+1 yılÇok ilginç. sana bişeyler söylemek istiyorum tkp atarmisiniz rica etsem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ananda senin iyiliğini düşünüyor ama bu kadar katı olması iyi değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni korumak yobazlık mı şimdi, ne kadar atıp büyüt bununla getir güzelce ondan sonra yobaz aslında yobaz olan sensin
00 Yorumla Evlenince annenle ilgili bu sorun ortadan kalkar
01 Yorumla
+1 yılSeni korumak istiyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılLan babam taciz ediyor ağzına sıçıyor ondan korumuyor. Dışarda erkekler taciz etse yine korumuyor.
+1 yılAnne 1800 yıllarındaki gardiyan gibi bu ne böyle
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Yok baksan tek başıma tatile çıkıyorum bi yerlere gidiyorum ediyorum karışmıyor ama asla arkadaşça dostça aile gibi bir sohbeti ilişkisi yok hani bana anlatma ne yaparsan yap modunda. Bi erkek beni taciz etse rahatsız etse gram yardım etmez korumaz işyerleri dahil. İşyerinde taciz zorbalık vs olsa ya da okulda onda da asla sahip çıkmaz.
- +1 yıl
Yani bilemedim pek ben biraz rahat biriyim. Çapkınım böyle bişi başıma hiç gelmedi benim kız arkadaşımı koruyup kollarım severimde ama başka flörtöz de yaşamak isterim böyle bi kız bulamadığım için pek ilişki yapmıyorum ama sen hiç yapamazsın böyle
Soran+1 yılNe alaka be. Niye yapamayom ben de aynı anda kaç kişiyle flört ettim ilişki yaşadım. Bana bir erkek yetmez ondan birçok erkekle olur kullanır atarım da düzgün güzel erkek yok.
Soran+1 yılBen de rahatım kimseyi kıskanmam. Erkek de beni kıskansın istemem ama beni korusun ilgilensin isterim.
- +1 yıl
Aaaa ben ilk defa ben gibi düşünen bir kadın görüyorum şaşırdım
Soran+1 yılBenim böyle kız arkadaşım çok var. Çapkın erkeğe değer vermeyen ve çok erkekle flört eden * genelde yurtdışında yaşıyorlar Türkiye’de zor.
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılTürkiye’de düzgün bi tane bile erkek yok ki birkaç tane aynı anda takılalım. Ya bi de ben böyle sapık bela mal erkeklerden ya da insanlardan koruyacak erkek istiyorum. Çevremdeki erkeklerin hepsi ezik pısırık ya. Hiçbiri kavgaya girmiyor. Hepsi mal. O kavgacı olanlar da kadını döver öyle tiple de ilişki yaşamam ama koruyan erkek nerden bulcam.
Soran+1 yılSanane senle tanışmıycam
- +1 yıl
Özürlü müsün sen 😂 tanış diyen olmadı sana sadece yurt dışı diyince sordum gerğzekalı egomanya
Soran+1 yılKes la ezik em besil. Git köşede ağla.
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an kaç yaşındasın peki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. O zamn baya sıkıntı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durumdasın
00 Yorumla
+1 yılHayat hıkayenı yaZmışın cok uzun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen kaç yaşında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an çalışıyor musun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi