Evli ve çocukluyum, ilk sevgilim hikayeme bakmış. Amacı ne olabilir?

Ben 21 yaşındayım 18 yaşında eşimle evlendik çocuğumuz oldu şu an 1 buçuk yaşında aşk evliliği yaptık severek evlendik son zamanlar kavgalar çok sıklaşsa da birbirimizi seviyoruz ama 3 kere boşanma aşamasına geldik geri döndük son zamanlar saygı bitti kesinlikle kalmadı neyse bende az önce instagramda hikayeme baktım görenlere bide ne göreyim eski sevgilim 7 yıl sonra beni bulmuş onunla sevgiliyken 16 yaşındaydım o beni kandırdı benim özelimizi alip siz anladınız hevesini alip beni bıraktı evlenicez diye kabul ettim o zamanlar çok saf cahildim kandim inandım beni bıraktıktan sonra ben psikiyatristlik oldum aylarca ilaç kullandım berbat haldeydim onun bende kalan kiyafetiyle yatip kalkiyodum annem en sonda benden habersiz kıyafeti çöpe atmıştı neyse sonra unuttum ben bunu acım geçmişti ondan sonra hiçbir erkekle konuşmadım 3 yıl boyunca yalnız takılıyordum sonra kocama aşık oldum oda bana aşık oldu kısa süre sevgili nişanlı falan kaldık evlendik çok mutluyuz çocuğumuzla ama 7 yil sonra beni bulmuş o şahıs hikayeme bakmış onu görünce ohaa yuh nasıl yanii ne alaka beni nasıl bulmuş dedim kendi kendime benim hesabım açık o yüzden bakabilmiş hikayeme o hala bekar ben ise evli çocuklu acaba ne hissetmiştir beni gördüğünde ve sizce şu an niye benim peşimde?
Evli ve çocukluyum, ilk sevgilim hikayeme bakmış. Amacı ne olabilir?