Detaylı anlatmak isteyenler anlatırsa sevinirim. Benim hiç olmadığı için merak ettim.
2 ay
Detaylı anlatmak isteyenler anlatırsa sevinirim. Benim hiç olmadığı için merak ettim.
Ben manavdan karpuz çalarken o arkamdan abi çekirdeksiz mi diye bağırdı o an durdum baktım gözlerine ve şu sözleri söyledim "abi deme bir gün lazım olur " şimdi beraber manav açtık.
Trollerin çok güzel bir soru sordum
Trollemeyin*
İlk sevgilimle tanışmam lise kantininde olmuştu 😂 Sıraya girmiştim, o da önümdeki çocuğun arkadaşıymış. Cüzdanını düşürdü, aldım uzattım, göz göze geldik, klasik sahne yani 🙈 Sonra teneffüslerde selamlaşmalar, Instagram’dan yürümeler, derken sohbetler uzadı, buluşmalar başladı. Şimdi şu anki sevgilim bambaşka biri tabii, onunla da ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştık 💕 Sen nasıl bir tanışma hikayesi hayal ediyorsun, aklında bir senaryo var mı? 🥰
Cevap
7Cevap
İyi geceler
Tamamıyla gözlerimle gördüm anlatmaya gerek yok yaşamak lazım
Mutluluklar
Nasıl yanii
Bulursun inşallah
Ruh eşini bulmak güzel olur. Ben arkadaşlarıma da çok ilgi ve sevgi gösteririm vakit ayırırım ama kimse benim gibi değil. En iyisi ruh eşini bulmak yoksa yalnız kalıyor insan bir yerde. Herkes kendi derdinde
Teşekkür ederimm umarım sen de ruh eşini bulursun🌸🌸
Yolda gidiyorduk çarpıştık çantasını düşürdü kaldırdım verdim aşık olduk
Wow kdrama mı
Kdrama mı?
Evet orada da öyle oluyor hep
Sen drama demeye çalışıyorsun sanırım
Yok kpre dizilerinden bahsediyordum
Başak tarlasında yürürken karşıma çıktı, sonra olanlar oldu. Her şey rüya gibiydi.
Güzeel bir hikaye mutluluklar
Aşkımızın meyvesi de oldu tabii. 😝
Ayy çok güzel yaa🫶🫶😍
Bende çok merak ediyorum kaç yaşındasın
25
Bende 24
Neden olmuyor senin
Hiç tanışmadım öldü galiba bi yerde
Tövbee
Çok karışık bizimki
Pekii
Benimde olmadı
:(
Aman boş ver düzgün kimse yok zaten veren verene affedersin
Ahahah
Düzgün bulaydık iyiydi
Harbi diyom biriyle tanıştım 15 kişiyle birlikte olmuş sanisesinde engelledim
O sırada hiç kimseye yaklaşmayan ben
Nasıl insan bulmuşsun yaa üzüldüm. İşte güzel olanın çok sevgilisi oluyor çirkinler de bekliyor kenarda
Ne çirkini ya ( şüphesiz ki biz insanları en güzel biçimde yarattık
Tin suresi
Allah'ın yarattığı her şey çok güzel ve kusursuzdut
Evet bu düşüncem kötü ama şu ana kadar kimsenin bakmamasi böyle hissettiriyor kendim için söyledim yanlış anlama sana demedim.
Biliyorum biliyorum bende senin için söyledim kötü insanla beraber olmaktansa düzgününü beklemek daha iyidir
Umarım bir umuttur yaşamak
Sedat Peker 🙂🤮
Gülme emojisi olucakti 😂😂😂
Yok sen yaz olsun.
Ben reelde tanışmak istiyorum o da çirkin olduğum için kimse yanaşmıyor. Burdan yazsam yine kimse beğenmeyenler boşuna denemeye gerek yok
Harbi merak ettim seni
boş ver
Tutkulu kadınsan çirkin olmanun önemi yok
Tutku mutku yok bende
En iyisi
Yok ki
:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?