Ben yokluğun içinden geldim 3 5 senelik belki daha fazla kıyafetlerim duruyor atmıyorum olmuyor şimdi marka elbiseler vs giyiyorum nerden geldiğimi unutmamak için açıkçası sizden en samimi duygularınızı yorumlara paylaşmanızı istiyorum. Kıyafeti kirli diye sevgiliniz veya arkadaşınız, ya da yoldan geçen her hangi birine yamalı ya da kirli olsa tutumun nasıl olur ona karşı?
Geçmişi asla unutmamak çok önemli, buna önem vermenizde çok değerli. Ben yolda yürürken yaşlı ve ya üstü başı kirli yırtık falan görünce kafama takılıyor üzülüyorum. Bir keresin de otobüsle giderken, yolda nerdivenin üstünde uyuyan yaşlı bir adam gördüm, bi'an çok kötü oldum, insanlar öylece yanından geçiyorlardı, arkaya baka-baka kaldım, eve gelince kardeş'ime söyledim o, da görmüşdü. Saçma mı bilmiyorum ama öyle insan görünce keşke çok param olsaydı öylece verseydim diyorum kardeş'ime, o, da keşke diyor. Değil dışlamak öyle bir çocuk görsem sarılırım, mutlu etmek isterim.
Bu hayatta en sevdiğim ve ayırmadan masum olarak nitelendirdiğim tek insan tipi diyebilirim. Ne zaman bir kağıt toplayıcı görsem koşup yardım etmek, konuşmak istiyorum ama tepkilerinden korkuyorum biraz ve pek vaktim de olmuyor. Maddi olarak yeterli bir mevkiye ya da güce sahip olduğumda ilk dokunacağım insanlar. Kağıtları onlar ayırmak zorunda ve onlar sayesinde çevre temizleniyor ama insanlar onlara çöpçü diyerek saygısızlık yapmaktan geri durmuyor.. Alın teri de pistir ama ondan daha temiz ve kıymetli bir şey daha yok..
Sadece onlar değil ya yırtık ya da eski kıyafet giydiğinde bile ön yargı oluyor ben eskiden marka giyinmezdim ama tarzım değişince bakan bir daha bakıyor şu an benim bakış açım hala aynı
O ön yargıdan dolayı. Üstü yırtık pırtık insanlara da yargı dolu bakmam özü önemli insanın. Dışı sadece bir paketin ambalajı gibi. Üstü başı mükemmel, modaya uygun giyinsin ama karakteri bozuk çıksın. Ben buna nasıl insan gözüyle bakabilirim ki? Bu tipler ne yazık ki daha fazla ve kimse de onlara tuhaf gözlerle bakmıyor, hak etseler dahi..
Bu hayatta en nefret ettiğim şeydir dışlayan insan modeli, sonuç olarak bir şekilde herkes bir gün ölecek o yüzden de kimse kendini üstün sanmasın, üstü düzgün olan da kefen giyecek, üzeri kirli olan insanlar da kefen giyecek.
Nerden geldiğini unutmamak lazım yeri geldi suda satmışımdır ayakkabı da boyamışımdir hurdaya cıkmışımdır ben alınteriyle kazanmayan itlik pustluk yapan insanlari disliyorum