Mesela bir evde hem deve, hem penguen yetişebilir mi? Yoksa abartma tozunu fazla mı kaçırdım?

Maksat yabancılık olmasın her coğrafya birbirini tanısın
Mesela bir evde hem deve, hem penguen yetişebilir mi? Yoksa abartma tozunu fazla mı kaçırdım?

Maksat yabancılık olmasın her coğrafya birbirini tanısın
Genel olarak, "her şey zıttıyla var" ifadesi, doğadaki ve evrendeki denge ve uyum kavramlarına atıfta bulunur ve birçok zıtlığın bir arada var olduğunu ifade eder. Ancak bu, her zıtlığın her yerde ve her zaman bir arada olabileceği anlamına gelmez.
sen abartma tozunu gerçekten fazla kaçırmışsın Kâinatta her şey zıddıyla kaimdir. Aydınlık, karanlık olunca bir değer kazanır; tıpkı parlak yıldızların gökyüzünde kendini sadece geceleyin belli etmesi gibi. Sağlığın kıymeti hastalık gelince, güzel günlerin kıymeti zor günler gelince, gençliğin kıymeti yaşlılık gelince, saygıdeğer bir insanın yaşamının kıymeti ona ölüm gelince, İlkbaharın ve yazın kıymeti sonbahar ve kış gelince, zamanın kıymeti onu boşa geçirip elimizden kayıp gidince anlaşılır. Rabbim bütün bunların kıymetini zamanında anlayabilenlerden eylesin bizleri... Amin
Amin ecmain
Zıt kutupların çekiciliği sözü çok yanlış anlaşılıyor..
Mesela biri sağcı biri solcu, biri müslüman biri gayrimüslim, biri pesimist öteki optimist zıtlığı değil..
Mesela baskın karakter ama uysal birini ister, kendi uzun ama minyon birini ister, şişman ama zayıf birini ister, esmer ama beyaz olsun ister..
Tamamlanmaktır zıtlıktan kasıt..
Mantıklı o zaman çöl varsa kutup da olabilir?
Ayrı ayrı yerde vardır evet..
Teşekkür ederim..
ricalar
Zıttıyla var ama zıtlıklar yanyana olamaz ki 😃 Misal karanlığın oşduğu yerde aydınlık, aydınlığın olduğu yerde karanlık olmaz. Anti madde ile madde yan yana olmaz çünkü enerjiye dönüşürler 🫣
Bizde aynı yere koymayız 🙂 Mesela buz üfleyen klimalı bir odada buz küpleri olur, penguen orada yaşar. Başka bir odaya da sıcak üfler saunaya çevirir kum koyarız deve orada kalır mesela olmaz mı?
Cevap
6Cevap
Hayır tabi ki de.. zıt şeyler bir arada olamaz.
İyiyle kötü bir arada duruyor ama..
Durması önemli değil sonuçları önemli. çöle buz atarsan erir. kuzey kutbuna ateş atarsan da söner
Ya orası öyle de mesela büyük bir eve kum ve buz getirsen ayrı odalarda olmaz mı?
Olur ablam sen yaparsan olmayacak şey yoktur
Balsıın 🥹🥳
Soruya tıpkı görseldeki köpekcik gibi baktım 😂😂
nbmvgjbh
Muhabbet kuşuyla kedi, kediyle köpek besleyenler neyine yetmiyor acaba?
Çok klasik
Evinde kaplan falan besleyenler aklıma geldi. Egolarını gıdıklayacaklar, güçlü hissedecekler diye komik oluyorlar. Mahallende aç hayvan varsa sen ne kadar güçlü olabilirsin ki, ayu biblosu diyesim geliyor.🤪
Ya egoyu falan geçin sadece her hayvanla iletişimde olmak istiyorlar ama şu da var hayvanların doğası ve evi orman.. Bir eve -kedi köpek bile olsa- hapsetmeye hakkımız yok bide ben deveden, penguenden bahsediyorum...
Kadınla erkeği aynı eve sokuyoruz da deveyle penguendesin hala🤪😂😂😂
🙂🔪🔪🔪
Ne içiyorsun sen kafalar dumanlı mi güzel mi
Kafayı yedim baktım içmek kesmedi
Olmaz bir koltuğa 2 karpuz sığmaz 😄
Olabilir çiçeğim 💚
Bence dee 🥳
Aytde çok düşününce benim kafa
jkbhjnbh her sınavda sınav dışı düşünmek 🤌
Sence olabilir mi ablam
Dedim belki bir ihtimal minnak bişi 🥺
Zeki muren de …