Ailesi beni istemedi o da sırf bunun için uğraşıyordu. Ben onu namaz kılan dinine düşkün sanıyordum. Bu olaylar çikinca ben onu heryerren sildim çünkü ailesi beni tehdit etti. Oysa durum falan paylaşmış sanki bu olaylardan hiç haberi yok gibi. Sonra da hergun içmeye başlamış. İçince de senin allahini peygamberini diye tövbe tövbe küfür etmiş bana arkadaşı videosunu attı sok oldum bu kadar kolay mı dine küfretmek içindekileri mi döktü dersiniz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kısıtlı üye arkadaş her halde dine işine geldiği gibi göstermelik müslüman bu da çoğu kişi gibi
Alkollün etkisiyle mı yoksa gerçek yüzü mu aslında bu alkol bu kadar dine küfür ettirecek kadar yapar mo
Alkollün öyle bir etkisi yok işlerine geldikleri için öyle diyor alkollüler içinde varmış dökmüş düzgün olsa ne içerse içsin bunları yapmaz
Sen içtin mı peki biliyor musun böyle seyleri
İçmem ama çevremde içmeyen yok birinin böyle yaptığını görmedim ha içinde olanlar içince de kanı canı olsa bıçakladığı da gördüm her şey kişinin içiyle alakalı alkol onu çıkartır
Nasıl yani içince sevdiği birini mi bicakladi
Yani diyorsin ki içinde imansizlik varmış alkolle de bunu disa vurmuş öyle mi
Kaç yıllık kankasına bıçakla saldırdı ve evet birinin söylemesine gerek yok herkes içiyor sarhoş oluyor kaç tanesi küfür kavga sövüp imansız gibi davranıyor içinde öyle olanlar efendi gibi içip sızan da var
Peki kankasiyla arası bozukmuydu bıçakladı
Dışarıdan yok ama kişinin içini bilemeyiz belki kıskanırsın belki yanlışı gördün içine attın gibi gibi gibi
Anladim bu çocuk da dini ne kadar namaz kıl kapan falan diyorsa da asıl düşünceleri o degildi alkol içince ortaya çıktı diyorsun tıpkı arkadaşın gibi
Aynen öyle ben her dakika namaz kıl her saniye vaaz ver bunlar hiç bir şeyin kanıtı değil asıl sen bu gibi durumlarda ortaya çıkar içkili öfke ve zor durumda isen gibi gibi gibi o yüzden takma kafana
Allah kurtarmış beni şu an çok üzülüyorum içinden böyle bir insan çıktığına ama napayım yasicam yaşayarak öğreniyorum aciz kulum🥹
Kimse mükemmel değil hayat öğretmen bizde öğrenciyiz her şeyi bilip gelsek hayatın ne anlamı olurdu umarız her şey istediğiniz gibi olur size iyi günler diliyorum 😊👋
Teşekkür ederim🥹
Sen kurtulmussun Allah seni kurtarmış hiç düşüne bunları
Gerçekten mi alkolün etkisiyle demiş olamaz dimi
Ne olursa olsun Allah din kitap sövenden işim olmaz
Peki içindekileri mi doktu sence yoksa alkol etkisi mı
Alkolde sarhoş olmamıştır. Çakır keyiftir o, içindekileri döktü
Nasıl biliyorsun ben hiç anlamam alkol islerinee
İyi kötü anlıyorum işte bizde içtik zamanında
Dine kufredecek kadar yapmıyor dimi alkol
Yok Cesaret verir ama sadece içindekileri döker
Dinsiz yani
Dinsiz diyemem onu Allah bilir. Ama Allah'a kitaba Sövmek çok günah
Dinsiz diyemezsin ama bunları diyebilenden de ne kadar inanç bekleyebiliriz ki kafayı yicem dusunmekten
Aynen öyle hiç düşünme unut gitsin
Dindar olan biri Allah'a kolay kolay küfretmez içse bile
Alkolün etkisi olamaz değil mi çünkü az çok ne dediğini biliyorsundur bence
Yok etkisi olmaz
Niye böyle insanlar beni buluyor ua git başka birşeye kufret din ne alaka
boş ver hayat devam ediyor. İçen dine söven birini umursama
İctin mı peki sen hiç bu kadar kafa uçuyor olamaz herhalde
Ben içmedim çok şükür. İçince kafa gidiyor. Ama önemli içmesi. İçen biriyle evlenme
Peki hiç duydun mu içince Allah'a peygambere kufreden
Yok duymadım
Bunun gerçekten içinde mı var dersin kafayı yicem nasıl bu kadar degisebilir
Ya bak sen iyi tanımamış olabilirsin. Namaz kılan biri içmenin günahını bilmiyor mu? Neden içiyor? O zaman tam dindar değil ya da kafayı yiyecek seni seviyordur ki buna pek ihtimal vermiyorum. İkincisi içti madem dine kitaba neden sövüyor? Din ne alaka? Nereden bakarsan tutarsızlık. boş ver yani unut gitsin. Hayırlısıni iste Allah'tan
Öyle yapıyorum hep hayırlısı diyorum ama gerçekten dediğin gibi hadi çok sevdi üzüldü gitti içti ama Allah peygamberw küfür edilmez ki o kadar uzun boylu değil yani değil mi
Aynen öyle boş ver
Teşekkür ederim
Gerçek kimliği çıkmış itin. Kendini suçlama
Bu kadar namaz kıl diyen insan içince nasıl dine kufredebilir ya alkolün etkisiyle olamaz değil mi asıl icindekilrr mı buydi
Hanım kız hayatta sadece şunu bil birisi senin karşına geçip din pazarlıyorsa ondan uzak dur din pazarlanmaz din yaşanır Karşındaki insana dini yaşayarak gösterirsin pazarlayarak değil
Alkol içince Dine kufredecek kadar olmaz değil mi az çok ne dediğini biliyorsundur herhalde ne kadar kötü bir şey yaşıyor olsan da
İnançlı insanın alkol ile ne işi olur poncik?
Hadi diyelim çok üzüldü birşeye içti ya da arada içiyordu dinine de inanıyordu çok üzüldü diyelim içti üzüntü alkol dine kufretmesine sebep olmaz dimi
Olmamalı
Gerçek yüzü ortaya çıkmış
Alkolün etkisiyle olamaz değil mi icindekini mı disari çıkarmış dersin
Alkolün etkisiyle bile olsa bu sözler söylenmez. Artık bu sözler ağızdan çıktıktan sonra da o insanla beraber olunmaz.
İçinde Allah korkusu yoksa başka ne olacak
Alkolün etkisi olabilir mi yoksa asıl yüzünü mu ortaya cikaos
Asıl yüzünü ortaya çıkarmış içinde olan bir şey miş
Kurtulduguma sevinmelimiyim
Bence şükür namazı bile kılmalısın
Teşekkür ederim🥹
Rica ederim umarım kalbin gibi birini bulursun
İnşallah canım çok zor ama benim karşıma hep böyle insanlar cikiyor
Merak etme elbet doğru insanı bulursun ümitsizliğe kapılma
İnşallah🥹
🙏🙈