Bugün açık olduğum için ayrımcılığa uğradım Avrupa’ya ilticaya başvurabilir miyim?

Bugün otobüs durağında oturarak otobüs bekliyordum üzerimde pantolon ve sıfır kol tişört vardı gerçi ne fark ederse. Ben böyle düşüncelere dalmıştım sonra yanımdaki kadın türbanlı iki kadından biri bana bildiğiniz kolunun tersiyle vurmaya başladı napıyosun ya dememle “ az bişey insan olda şu adama yer ver” dedi. Adam da yaşlı bile değil kırklarının anca sonlarında. Ben de hani uzamasın diye görmedim kusura bakmayın diyip kalktım adam geçit oturdu. Sonra kadınlar söylenmeye başladı “al laiklik laiklik sonra bu o..,.. pular türedi” dedi. Biz orada kavgaya tutuştuk bana etmedikleri hakaret kalmadı ben ağlamaya başladım kimse de sesini çıkarmadı adamlara da siz buna dokunsanız bir de ciyaklar müslüman ülke burası dediler adamlar da boş ver teyze haklısın teyze bilmem ne diye konuştular. Kendimi o kadar kötü hissettim ki otobüse bindim o oturan adam da bindi bu sefer de o söylenmeye başladı yol boyu onu dinledim. Hepsinden şikayetçi olmak istiyorum ama bir şey de olmayacağını biliyorum. Görüntüler eminim ki vardır bu görüntülerle iltica başvurusu yapabilir miyim artık ben nefes alamıyorum bu ülkede

Bugün açık olduğum için ayrımcılığa uğradım Avrupa’ya ilticaya başvurabilir miyim?