Dışlandığımı hissediyorum ne yapmalıyım?

Merhabalar 4lu bir arkadas grubumuz var biraz yalniz kalmamak icin dahil oldugum bi grup acikcasi ama arkadasligimizin ilk zamanlarinda fazlasiyla dislandigimin farkindaydim ama daha yeni tanistigim icin oldugunu zaman gectikce duzlecegini dusundum (cunku gruptaki diger kisiler birbirini onceden taniyordu) Aslinda su siralar yakinlastigimizi dislanmadigimi falan hissediyodum ama benim olmadigim bi whatsapgruplarinin oldugunu ogrendim ve iste sakalasirken falan beni biraz daha dista birakiyolar. Mizahi iyi olan birisiyimdir saka yaptigimda falan guluyorlar ama daha sonraki konusmalara pek dahil etmemeye calisiyo gibiler. Mesela hepsinin dogum gununde birlesip kutladik birtek ben dogum gunumu yalniz gecirdim ve farkettimki onlarla birlikteyken cokta mutlu degilim simdi onlarla konusmayi kesip baskalariyla arkadas olsam arkamdan demediklerini birakmayacaklar k@hpediycekler biliyorum cunku daha onceden grupta bir kisi daha vardi daha sonra baskasiyla arkadas olunca onun arkasindanda cok konustular falan ama onlarda beni disliyo mutlu degilim sizce ne yapmaliyim

Dışlandığımı hissediyorum ne yapmalıyım?