Güncellemeler
+1 yıl
İşe yaramaz yalancılar
Güncellemeler
+1 yıl
Nolur bilen biri yazsın rüyalarım birikti anlayan birine ihtiyacım var ☹️
Yalansız dolansiz ayrıca anlıyorum diyip anlatınca cevap germemezlik etmiycekler yazsın lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Net bilgi karışık rüya bilinç altımızdan
net ve öz rüya rahmani yönden
Anlıyorum anlıyorum😂
Emin misin daha çok dalga geçer gibisin
Anlat
Sınava giricektik bir binada bekliyorduk kapının önünde merdivenli bir kurumdu daracikti merdivenleri kapı merdivenin ortalarindaydi sonra bilgisayar sınavımız olduğunu disaridaki labaratuvar tarzı bilgisayar odasına gidiyoruz birkaç arkadaşla, kapı kapanmış sınav çoktan başlamış kaçırdım giricem ama tek girmeye cesaretim yok arkadaşlar ben sonra girerim sınava diyorlar onları takip ediyorum banka oturuyoruz hava güneşli insanı yakıp kavuruyor sonra aniden bilgisayar laboratuarının tüm camları kayboluyor üstü açık hale geliyor tek bir bilgisayar kalıyor ama labaratuvar kısmı çok karanlık güneşe rağmen , bir erkek geliyor gel seni sınava goturuyum gibi bir şey diyor beni motoruyla giderken yarı yolda bırakıyor evimin hemen yanındaki inşaata (evimin yanında inşaat yok normalde) saklıyor beni bırakıyor tam çıkıp eve gidicem önünden bir sürü arabalar geçmeye başlıyor ( evim normalde ara yolda günde sabahtan akşama 5-6 araba geçer anca ama bu araçlar düğün konvoyu gibi çok kalabalıktı) görülmemek için gizleniyorum arabalar ve komşum geçip gittikten sonra çıkıyorum eve gidiyorum , tekrar uykuya dalınca rüya devam ediyor sonra çok ferah çok serin kafe gibi bir yere gidiyorum orada tanımadığım (rüyada samimi olduğum) arkadaşlarım var arkadaşım cam kenarına oturdu biri ( gerçekte ortaokuldan beri tanıdığım ama konuşmadığım bir arkadaş) koltukta ayaklarını uzatmış oturuyor bende koltuk kenarında oturuyorum birden ayağını ağzıma uzattı ne yapıyorsun dedim kavga ettik ve uyandım.
Ne hayal gücü varmış arkadaş buna psikolog çare bulamaz
Hani anlıyordum yalancı
Tabir olayı yalan