Aile & Toplum Aga nigi naga nigi lafını hiç duydunuz mu? Solitaire2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çocukluğumuzda birileri bana aga nigi naga nigi derdi 3 4 yaşında falan dım. Peki size hiç aga nigi naga nigi diyen oldumu veya hiç duydunuz mu? Güncellemeler+1 yıl Evde oturuyordum birden aklıma geldi nerde duydum ben bunu diye düşünüyorum bulamıyorum.. Aga nigi naga nigi lafını hiç duydunuz mu? Cevapla Fal Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. hiç duymadım 0 0 Yorumla
ArrayList Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buyrun https://www.youtube.com/embed/8aZjZFZBMd8 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eskiden duyuyordum ama şimdi duymuyorum çünkü milletin tek derdi para geçim derdi geyik muhabbete vakti yok 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. Küçükken fındığa aga nigi derdik niye bilmiyorum 😅😅 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Özkan Uğur'un oynadığı fındık reklamında söyleniyordu bu. Kökenini bilmiyorum 0 0 Yorumla
sorudelisibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Evet jsjsjsj çocukken reklamda çıkıyordu anlamı derin 😄 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Evet annem kullanır 😅 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 107 , eic 84% +1 yıl sen dünyada yoktun o zaman duydugumuzda 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Duydum 0 0 Yorumla
YürüyenCnsellik Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Evet komşumuzun benden yaşça büyük kızı demişti 0 0 Yorumla
qisipisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet biliyorum 😅 0 1 Yorumla qisipisi +1 yıl Fan fini finfon var bi de 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hiç duymadım
Buyrun
https://www.youtube.com/embed/8aZjZFZBMd8Eskiden duyuyordum ama şimdi duymuyorum çünkü milletin tek derdi para geçim derdi geyik muhabbete vakti yok 🤣🤣🤣
Küçükken fındığa aga nigi derdik niye bilmiyorum 😅😅
Özkan Uğur'un oynadığı fındık reklamında söyleniyordu bu. Kökenini bilmiyorum
Evet jsjsjsj çocukken reklamda çıkıyordu anlamı derin 😄
Evet annem kullanır 😅
sen dünyada yoktun o zaman duydugumuzda
Duydum
Evet komşumuzun benden yaşça büyük kızı demişti
Evet biliyorum 😅
Fan fini finfon var bi de 😂