Evli ve 2 çocuklu bir kadın olmama rağmen annem her şeyime karışıyor, onu kırmadan nasıl söyleyebilirim?

Ben evli ve iki çocuğum var sorunum annem herseyime karışıyor beni arar der hemen gel eğer hemen gitmesem der sana kocan ve çocukların olsun yeter insan bazen müsait olmayabilir diyorum müsait değilim hemen telefonu yüzüme kapatır o gün evisine gitmeme rağmen arar der gel yine ne işi olsa beni arar gider yaparim sonrada söylenir güzel yapmadin ben daha iyi yapıyorum eşimi hiç sevmez ben eşimi seviyorum saygı gösteriyorum ona bile kızıyor gelir evimdeki herşeye karışır beni sürekli baskalriyla kıyaslar evisine gidiyorum iş yapıyorum genelde eğer bir seyi kendi yapsa tavır yapar hemen bana konuşmaz bu arada annem genç 46 yaşında benim de D3 vitamini eksikliği var ondan dolayı kemiklerim hemen agiriyor doktor bana fazla is yapma diyor ama öyle işlerini yapıyorum ki diyorum anne doktor bana dedi is yapma o kadar ama anlamıyor

Evli ve 2 çocuklu bir kadın olmama rağmen annem her şeyime karışıyor, onu kırmadan nasıl söyleyebilirim?