Es ve Aile Problemleri bide Abla?

Selam Arkadaşlar, size sorunumu anlatmak istiyorum.

Ben eşimle Türkiye'de evlendim, ama Almanya'da büyüdüm.

4 yıl uzun bir ilişki yaşadık ve 3 yıl sonra evlendik.

Eşim gerçekten zor bir insan, hemen her şeye sinirleniyor ve düşündüğünü açıkça söylüyor, hatta bazen söylememesi gereken şeyleri söylüyor. Ailem de benim gibi düşünüyor, tabii ki eşim bunu biliyor. Üç ablamsa var, ikisi evli, biri bekar, ve iki yeğenim var.

Eşim haftada altı gün çalışıyor, bu yüzden kendimize zaman ayırmak zor oluyor.

Ben haftada beş gün çalışıyorum ve haftada iki gün boşum, herkes gibi. Ayrıca aileme yakın olduğum için sık sık onları ziyaret ediyorum, ama bu eşimin hoşuna gitmiyor.

Babam oldukça zor bir insan, annem de biraz öyle. Eşimle nasıl konuştuğuna dikkat ediyorlar.

Annem bazen "Bayadır gelmedin" diyor, ama ne yapabilirim, annedir işte, kızabilirsiniz veya kızmazsınız.

Eşim ise ailesinin ona laf soktuğunu söylüyor, ama biraz da hak ediyor gibi görünüyor. Çoğu zaman onları davet etmeye çalışıyorlar ya da akşam yemeğine çağırıyorlar, ve bu da eşimin hoşuna gitmiyor. Evet, haklılar, ama ben de büyük bir ailede büyüdüm, bu yüzden bu benim için normal.

Ablalarım da bazen düşünmüyorlar gibi görünüyorlar, organizasyon işleri ya da eşimin haberi olmadan gitmek gibi. Her şeyin aynı olmasına gerek yok.

Aile içinde en fazla sorun yaratan eşim gibi görünüyor, ve eniştem de öyle.

Eşim haftada altı gün çalışıyor, sabah akşam, ablamlar da eşim yüzünden iyi bir organizasyon yapamıyorlar. Biraz karmaşık gibi görünüyor. Eşim "Ablalar böyle böyle yapabilirler" diyor, bana akıl veriyor, ama saat 6'ya kadar beklemek istemiyorum, ama istediği gibi olmuyor.

Sürekli ailem hakkında negatif konuşuyor, ve ben de hep korumaya çalışıyorum. Ama evet, bazen kötü huylarım da var, problemleri çözemiyorum. Artık dayanamıyorum, ablamlara anlatsam da işe yaramaz gibi görünüyor. Gerçekten kimseye derdimi anlatamıyorum, kimseye açamıyorum.

Babam bizim arabayi alinca Esim diyor araba baba kokmus ya böyle bisi denir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Biz cok yapiyoz Problem su Esim gergekten cok calisiyo sorun da bu
Es ve Aile Problemleri bide Abla?