- 1 yıl
Annemin koca karı lafları meşhurdur. Daha 57 yaşında ama 80 yaşında bir haleti ruhiyeye sahip, babam desen fundamentalistin önde gideni. Dinden çok dinci. O yüzden beni kâfir zannediyor. Her neyse...
Annemin köylü lafları (Antitezlerimle beraber)
1. Kork Allah'tan korkmayandan.( Alakası yok. Ben Allah korkusu taşıyan öz babamın dayak ve kötü muamelesi yüzünden kafayı yedim.)
2. El elin ölüsüne değil delisine güler.(Vicdansız ve namussuzlar hariç hiçkimse bir deliye gülmez. Ben deli gördüğüm zaman gözlerim dolar.)
3. El elden kalmaz, dil dilden.(Eee ne yapalım yani herkesin tepemize çıkmasına razı mı olalım
4. Evlenmesi bir alıcı kuş, geçinmesi zemheriyle karakış.( O zaman ne halt etmeye bana evlen diyerek ısrarda bulunuyorsun)
5. Sen adam olursan adam olmadık kimse kalmaz.( Doğru haklısın. Seninle babamın toksik genlerinizi taşıdığım için. Öz babam, dayak ve küfürleriyle tüm saygınlık ve özgüvenimi yıktığın için)
NOT: Anne hatırlarsın. 2 yaşında boğazıma meyve kabuğu kaçmış da son anda ölümden kurtarmışsın. Yazıklar olsun sana. Şimdi her günüm ölüm.
Eğer bir dakika daha geç kalsaydın şu anda KS'deki güzel kızlara uzaktan bakmak yerine Firdevs Cenneti hurileri ile sevişiyor olacaktım. Ama sana yazık ki yazıklar olsun ki kurtardın. Eğer bir dakika daha geç kalsaydın bu benim için asırlar boyu görülmemiş bir hayır bir iyilik olurdu.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- 1 yıl
10 senedir anne kelimesine bile hasret ben sözüne bile muhtacım o sözleri bile ihtiyacım var ki anlatamam
10 Yorumla - 1 yıl
Sende bir gün anne ol. Sorarım sana. Haklı çıkacak diye Anneliği erteledim.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. "kahve içicen mi?"
"ben dışarı çıkıyorum, sende gelicen mi?"10 Yorumla- 1 yıl
Ciğerim
Kuzum
Oglusum der
Ama ilk sırada Cigerim var10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Radyoda şöyle bir söz duydum veya kıssadan hisse 😅
10 Yorumla- 1 yıl
Annemle 7 yıldır görüşmüyorum ne söylediğini bile hatırlamıyorum zaten onuda sevmiyorum
10 Yorumla - 1 yıl
Eve erken gel..
Neden uyandın, Pazartesi'ye ne kaldı..
Anca başkasının çocuklarını sev..10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
O sırada benim annemin kalk birazda ben oynucam o bilgisayarla demesi sürekli dhdhd
10 Yorumla Yine ne aldın 😅
11 Yorumlau
1 yıl"Erken uyu artık."
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı. Gelirken iki ekmek al
10 Yorumlau
1 yılSöylediği bir söz yok zaten aram da yok.
10 Yorumla- 1 yıl
Nereye birktiysan oradadır.
10 Yorumla - 1 yıl
Aferim oglum iyi ki varsin
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yemek hazır oğlum
10 Yorumla- 1 yıl
Herseye zam
10 Yorumla
Detaylı bilgi