Dün iki kız arkadaşımla gece geç saate kadar klüpteydik deli gibi sarhoş olduk ve şu an nerde uyandığımı bilmiyorum bi oturma odasına koltuklara yatak sermişler orada uyumuşuz ben kız arkadaşlarımdan bi tanesi de karşımda hâlâ uyuyor diğer kızdan haber yok napmam lazım evi asla tanımıyorum ve evde çıt yok çok korkuyorum odaları gezmeli miyim ve bende sosyal anksiyete var ama sarhoş olunca kendimi kaybetmişim
@mavimuratfb kendi isteğiyle gitmemiş okumadın sanırım ve kız alkollü bilinci yerinde değilmiş ne yaptığını hatırlamıyor bilmiyor ve bu durumda kendi isteği ile diyemezsin
Alkolü zorla mı verdin hayır istese durabilir mi sarhoş olmadan önce ve kulüp gibi bir ortam da sarhoş olırsa sonuç zaten bu herhangi biriyle tanısıp evine gidersin çok içtiğin için de hiçbir şey hatırlamazsın zorlama yok sonuçta
@mavimuratfb sen hukuktan sanırım bilhabersin sarhoş olabilir ve sarhoş oldu diye bunları yaşayınca rızadan söz edemezsin sarhoş olan biri gel benimle yat dese yatacak mısın? kızın kafası yerinde değil bilinçli karar verme mekanizması devre dışı sen o kızla yatsan sabah sen bana ne yaptın diye seni şikayet etse hapisten çıkamazsın sarhoş iken alınan kararlar geçersiz sayılır
Ya sen hukuk mu arıyorsun bu ülkede 14 13 yasındaki kızlara tecavüz edilip kendi rızası varmıs dıe serbest bırakıldılar sen kalkıp kulüpte gidip içip sarhoş olup kendi isteğiyle tanısıp eve giden birine mi bir şey yapıcaklar yanlış ülke şimdi ne demek istediğimi daha iyi anladın sanırım
Sarhosken değil işte tek de 3 kişiler ve sonuç evine gidiliyor zorlama yok anladın daha önceden yasamıs bu olayı ilk kez ilişkiye giren biride değil bu ülkede yasa mı var varsada benim haberim yok
Bak kendi istediğinle dediğim olay şu olayı ıspatlayamaz anladın mı kulüpte tanıstık içmeye basladık sonra bizim eve gidip devam ettik içmeye ve hepimiz ayrı odalara geçip cinselik yasadık dese erkeler ne olucak sonuçta o kişiler hatırlamıyor ve bizden para istediler yoksa şikayetçi oluruz dese erkekler sonuc yani o yüzden boş
Sen anlama sorunun var galiba 😀 13 yasındaki kıza zorla tecavüz edildi ispatlı bir şekilde mahkeme kararı ne neymiş kendi rızası var mıs dıe serbest bırakıldı güldürme beni yoksa sen Akp veya hüdaparlı falan mısın
@mavimuratfb kanka beni yanlış anlama bende farkındayım adaletin olmadığını maalesef yok ben sadece sana yasaları anlatmaya çalıştım kızda zaten fake baksana sesi çıkmıyor umarım troldür bunu çok isterim
Ya fake olduğunu biliyorum yasalara bakarsın her şey yasak da işte bizim ülkemizde kadının hiç bi yasal hakkı yok ve o yüzden diom hiçbir şey olmaz dıe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
bişi olmaz ben 2 bira içen kız gördüm dicemde görmedim. jinekolg var yan tarafta at bir kontrol etsin. elbise nerde sütünde?
Bacağını çekip KS ye girip soru soracak kadar rahatsın oysaki
Umarım kotu seyler olmamistir ama yinede birak bu alkol islerini
Şaka gibi falan değil çok ciddi bir konu bu. Ağzınla iç derim bir de böbreklerini kontrol et
Kalk ve evi terk et yavrum, her sana basılan evde oturup hayatı sorgulaman yersiz
Gözlerimi çamaşır suyu ile yıkamak zorundayım şimdi öğğk
Peki uyandıgında çıplak mıydın yani ya da yarı çıplak mı ve kasıklarında agrı var mı hafiften
Vücudumda bi ağrı falan yok ama külot sütyen bi şekilde uyandım üstümde elbise vardı
Bebeğim önce kalkıp üzerini mi değiştirsen sonra arkadaşlarını uyandırsan 😘
Korkma tombul kızlara ilişmezler🤣🤣
Tombul değilim ki bi gram göbeğim yok
Bacaklar etli dolma gibi ama)
Umarım sipsmediler
hayret edilesi hayatlar
Ayak fobim var sil şunu
İyi yemişsin biraz spor yap balık etli😅
resimdekini tanıyor musun
Milleti yiyosun gibi de neyse.. :)
bacakların da benden kalın aw tosun paşa
Aynen öyle aynen öyle
cilt bakımı yap
Orada neler neler olmuş
O kadar içecek ne vardıysa artık
Bacakların güzelmiş
Tamamen çıplak mısın?
Şüpheli bir durum var mı kendi üzerinde
hikaye mükemmel
Çıplak mısın
Evet
Elbiselerin nerde
Rüya görmüşsün sen.
çıplak mıydın
Evet
polisi ara hemen
Polise arasa ne olucak ki zorla değil kendi istediğiyle gelmiş ve hatırlamıyorda hiç bir şey olmaz
@mavimuratfb kendi isteğiyle gitmemiş okumadın sanırım ve kız alkollü bilinci yerinde değilmiş ne yaptığını hatırlamıyor bilmiyor ve bu durumda kendi isteği ile diyemezsin
Alkolü zorla mı verdin hayır istese durabilir mi sarhoş olmadan önce ve kulüp gibi bir ortam da sarhoş olırsa sonuç zaten bu herhangi biriyle tanısıp evine gidersin çok içtiğin için de hiçbir şey hatırlamazsın zorlama yok sonuçta
@mavimuratfb sen hukuktan sanırım bilhabersin sarhoş olabilir ve sarhoş oldu diye bunları yaşayınca rızadan söz edemezsin sarhoş olan biri gel benimle yat dese yatacak mısın? kızın kafası yerinde değil bilinçli karar verme mekanizması devre dışı sen o kızla yatsan sabah sen bana ne yaptın diye seni şikayet etse hapisten çıkamazsın sarhoş iken alınan kararlar geçersiz sayılır
Ya sen hukuk mu arıyorsun bu ülkede 14 13 yasındaki kızlara tecavüz edilip kendi rızası varmıs dıe serbest bırakıldılar sen kalkıp kulüpte gidip içip sarhoş olup kendi isteğiyle tanısıp eve giden birine mi bir şey yapıcaklar yanlış ülke şimdi ne demek istediğimi daha iyi anladın sanırım
Sarhosken değil işte tek de 3 kişiler ve sonuç evine gidiliyor zorlama yok anladın daha önceden yasamıs bu olayı ilk kez ilişkiye giren biride değil bu ülkede yasa mı var varsada benim haberim yok
@mavimuratfb bak hâlâ aynı şeyi diyor ya KENDİ İSTEĞİ DEĞİL anlamıyor musun
@mavimuratfb yasa var veya yok ama yasada böyle bir şey var sarhoşken alınan kararlar yapılan eylemler bilinçli değildir
bu sebeplede kendi isteği ile olmuyor kızın sarhoş halinden faydalanmak bu
Bak kendi istediğinle dediğim olay şu olayı ıspatlayamaz anladın mı kulüpte tanıstık içmeye basladık sonra bizim eve gidip devam ettik içmeye ve hepimiz ayrı odalara geçip cinselik yasadık dese erkeler ne olucak sonuçta o kişiler hatırlamıyor ve bizden para istediler yoksa şikayetçi oluruz dese erkekler sonuc yani o yüzden boş
Neyse sen haklısın boşyere uzatıylryz bu ülkede adalet yok özellikle kadınlara karsı anladın mı
@mavimuratfb buna sen karar veremezsin buna mahkeme karar verir ve böyle durumlarda şüphe durumu bile olsa direkt karşı tarafı gözaltına alıyorlar
Sen anlama sorunun var galiba 😀 13 yasındaki kıza zorla tecavüz edildi ispatlı bir şekilde mahkeme kararı ne neymiş kendi rızası var mıs dıe serbest bırakıldı güldürme beni yoksa sen Akp veya hüdaparlı falan mısın
@mavimuratfb kanka beni yanlış anlama bende farkındayım adaletin olmadığını maalesef yok ben sadece sana yasaları anlatmaya çalıştım kızda zaten fake baksana sesi çıkmıyor umarım troldür bunu çok isterim
Ya fake olduğunu biliyorum yasalara bakarsın her şey yasak da işte bizim ülkemizde kadının hiç bi yasal hakkı yok ve o yüzden diom hiçbir şey olmaz dıe
Soruyu bilmiyorum ama bacaklar müq
Ee bacak ne alaka
Bacaklarında bonusu sanırım
çıplak mı uyandın?
Hayal dünyan geniş
Salllama
Geçmiş olsun 😂😂
Kasıklarında ağrı varsa geçmiş olsn
Sarhoşmuydunuz?