Aile & Toplum Eşimin eski eşi eşimden hamile evliliğimi bitirmek istiyorum tekte boşanabilir miyiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çocuğunun hastalığı dolayı saçma sapan bir şeye kalkıştılar olan bana oldu Güncellemeler+1 yıl Burada bir sorum vardı haftalar önce bilenler vardır ilik için çocuğa öz kardeş gerekiyordu Eşimin eski eşi eşimden hamile evliliğimi bitirmek istiyorum tekte boşanabilir miyiz? Cevapla Hamilelik Soruları Evlilik Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sanaozelsorusorayim Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl bişanmak kstyorsnaiz en kisais anlasmali bisnama yimsa uzar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstemez ki Yorumla sanaozelsorusorayim +1 yıl neyse gözlerin bişiker sormak istwdim mjdan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşin kaç yaşında sen kaçsın 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 24 26 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl adam kaç yaşında ilk evliliğini yaptı da çocuk oldu awk Yorumla Soran +1 yıl 19 yaşında kaçırmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu yine iyi şaşırmadım benim bir arkadaşımın babası vardı arkadaşım sanıyordum o kadar gençti tipi. 15-16 yaşında evlenip çocuk yapmış adam kjkjkjk Bir ben evlenemedim 36 oldum çürüycem artık Yorumla Soran +1 yıl Olsun bende 24 te evlendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlar bakmıyor işte yaş geçtikçe yaşlı buluyorlar haklı olarak Yorumla Soran +1 yıl Evlenecektin işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmadı kimse karşıma. asosyal biriyim. Tip olarak yaşlı durmuyorum aslında ama depresyon beni mahvediyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin yaşlarda birini bulma şansım olur mu sence? bakarlar mı yani? Yorumla Soran +1 yıl Paran varsa herkes bakar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Para sorun değil ama sanki öyle de olunca senin yanında para için duruyormuş gibi algılıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayatnda sn varken eski eşiyle mi yatmış ohaaa 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Haberim vardı :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Habern varmiydi izn mi verdin buna yani Yorumla Soran +1 yıl Çocuğunun hastalığı dolayı kardeş gerekiyordu ne yapabilirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka gbi ya oldu yaknda grup da yaparsnz siz 🤮 Yorumla Soran +1 yıl İğrençleşme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İğrenç olan sensin bı kere. Senden cocug olsa bile o çocuk için ilik kullanilabiliyor ama siz bunu arastrmak yerine en igrencini yapmissnz Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nasıl oluyor o iş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güncel Yorumla peraaa16 +1 yıl Senin için zor bir durum ilk duyduğunda boşanman gerekiyordu bence Yorumla Soran +1 yıl Zoruma gidiyor şu an Yorumla peraaa16 +1 yıl Haklı olarak tabikide gider Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Gorusnce hemn cinsellkmi olmus 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Güncel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıskandn yani ozamn Yorumla Soran +1 yıl Çok normal değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama hastalk icn bikez hep senn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devami gelrmi semce Yorumla
TENKOKUSU187 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ne alaka ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güncel Yorumla TENKOKUSU187 +1 yıl Yinede garipmsi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bişanmak kstyorsnaiz en kisais anlasmali bisnama yimsa uzar
İstemez ki
neyse gözlerin bişiker sormak istwdim mjdan
Eşin kaç yaşında sen kaçsın
24 26
adam kaç yaşında ilk evliliğini yaptı da çocuk oldu awk
19 yaşında kaçırmış
Bu yine iyi şaşırmadım benim bir arkadaşımın babası vardı arkadaşım sanıyordum o kadar gençti tipi. 15-16 yaşında evlenip çocuk yapmış adam kjkjkjk
Bir ben evlenemedim 36 oldum çürüycem artık
Olsun bende 24 te evlendim
Kızlar bakmıyor işte yaş geçtikçe yaşlı buluyorlar haklı olarak
Evlenecektin işte
Çıkmadı kimse karşıma. asosyal biriyim. Tip olarak yaşlı durmuyorum aslında ama depresyon beni mahvediyor
Senin yaşlarda birini bulma şansım olur mu sence? bakarlar mı yani?
Paran varsa herkes bakar
Para sorun değil ama sanki öyle de olunca senin yanında para için duruyormuş gibi algılıyorum
Hayatnda sn varken eski eşiyle mi yatmış ohaaa
Haberim vardı :))
Habern varmiydi izn mi verdin buna yani
Çocuğunun hastalığı dolayı kardeş gerekiyordu ne yapabilirdim
Şaka gbi ya oldu yaknda grup da yaparsnz siz 🤮
İğrençleşme
İğrenç olan sensin bı kere. Senden cocug olsa bile o çocuk için ilik kullanilabiliyor ama siz bunu arastrmak yerine en igrencini yapmissnz
Nasıl oluyor o iş
Güncel
Senin için zor bir durum ilk duyduğunda boşanman gerekiyordu bence
Zoruma gidiyor şu an
Haklı olarak tabikide gider
Gorusnce hemn cinsellkmi olmus
Güncel
Kıskandn yani ozamn
Çok normal değil mi
Ama hastalk icn bikez hep senn
Devami gelrmi semce
Ne alaka ya