Aile & Toplum Misafirliğe gittiğiniz evde nasıl osurup sıçıyosunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ses olmuyor mu Güncellemeler+1 yıl Şimdi dün ben acı yedim şu an tuvalette vezür yanardağı gibi ıkınıyorum Misafirliğe gittiğiniz evde nasıl osurup sıçıyosunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tutuyorum eve gelene kadar evde gideriyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 3 gün kalacaksın Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Günü birlik olduğunda uzun kalırsam dışarıda yaparım Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Genel olarak misafir gittiğim yerde lavaboya gitmemeye özen gösteririm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalıcı misafirlik diyelim 2 3 gün Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Zaten evinde kalacak kadar yakınsam yaparım lavabo ihtiyacımı Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. misafirliğe gittiğim yerde osurmamayı tercih ediyorum teyze, siz de aynısını yapsanız keşke 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyelim 2 3 gün kalacaksın içindemi tutuyosun Yorumla
kalbikirik001 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ablacım bu insani bişey olduğu için abartmayın her insan yapıyor bu olayı neden utanıyorsunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sorma ses çıkmasın diye Öksürürken bıraktığım oldu ama bastıramamıştımBirisi güldü kapı önünden duydun aq 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya sen gel misafirim ol osur yemin ederim sana para öderim osuruk başına 😆 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Iyyy Çok kötüsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla değilim bir sahibeye verdm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kötü olayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yanıyordur ne kokar misd Yorumla Soran +1 yıl Hhqhqhqhq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa çok tatlısın gel misafirm ol prenses ben kokunu çekerim ama içime 😆 Yorumla Soran +1 yıl Neyin kokusunu 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pırtının kokusu işte neyin olacak şaka gibi geliyor yemin ederim para ödemiştim bir ara onun için fetisim var Yorumla
xBOĞA Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Balkonda veya dışarda osururum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir anda biri gelirse yanına görürsün Yorumla xBOĞA +1 yıl Gelirse tutarım😅 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. mahmut abi 80 zekayla troll soru gereksiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye gereksiz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçimde biriktiriyorum dthjj 3 13 Yorumla Soran +1 yıl 3 gün diyelim? Yorumla ŞuTigin1 +1 yıl Hahahshsh 😂 Yorumla asdasdwadad +1 yıl ohaa bombaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @asdasdwadad ahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka şaka yaptım insanlar senin sıçmani dinlemiyor herhalde hiç de takamam bunu patlayayim mi 😂 Yorumla asdasdwadad +1 yıl efendim bir gün salacaksınız elbet o gün söylersiniz Yorumla asdasdwadad +1 yıl en güzeli efendim korkuttunuz rahat rahat yapın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @asdasdwadad korkmayın 😂 Yorumla asdasdwadad +1 yıl iyi bari efendim inanıyoruz size yoksa tehlikelisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @asdasdwadad aa niyeymis Yorumla asdasdwadad +1 yıl yani efendim öyle hissettim bir salınca ortalığı titreten türdensiniz sanki. Gaz veya öbür türlü farketmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @asdasdwadad kişi kendinden bilir işi 😂 Yorumla asdasdwadad +1 yıl vallahi ayıp ediyorsunuz hiçte bile ha biraz öyledir ama bence sizin kadar değilim efendim hıh Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sıcmakta cok cekingenim 0 0 Yorumla
erkekadam51 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Niye ses olsun, tuvalettesin sonucta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tuvalette sessize mi alıyorsun Yorumla erkekadam51 +1 yıl Şifon çek ses yapacaksan Yorumla
asdasdwadad Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl e ne var efendim rahat rahat salıyoruz 0 1 Yorumla asdasdwadad +1 yıl ovv efendim en iyisi acıyla zaten ama ağır ishal olmuşsunuzdur da biraz kokabilir bence yapın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sessiz sıçılır mı) 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Püskürüyor mu yani))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tutuyorum eve gelene kadar evde gideriyorum
2 3 gün kalacaksın
Günü birlik olduğunda uzun kalırsam dışarıda yaparım
Genel olarak misafir gittiğim yerde lavaboya gitmemeye özen gösteririm
Kalıcı misafirlik diyelim 2 3 gün
Zaten evinde kalacak kadar yakınsam yaparım lavabo ihtiyacımı
misafirliğe gittiğim yerde osurmamayı tercih ediyorum teyze, siz de aynısını yapsanız keşke
Diyelim 2 3 gün kalacaksın içindemi tutuyosun
Ablacım bu insani bişey olduğu için abartmayın her insan yapıyor bu olayı neden utanıyorsunuz
Ay ben yapamıyorum ya. Kabız oluyorum çoğunlukla.
Sorma ses çıkmasın diye Öksürürken bıraktığım oldu ama bastıramamıştım
Birisi güldü kapı önünden duydun aq
Ya sen gel misafirim ol osur yemin ederim sana para öderim osuruk başına 😆
Iyyy Çok kötüsün
Valla değilim bir sahibeye verdm
Neden kötü olayım
Ne yanıyordur ne kokar misd
Hhqhqhqhq
Yaaa çok tatlısın gel misafirm ol prenses ben kokunu çekerim ama içime 😆
Neyin kokusunu 🤣
Pırtının kokusu işte neyin olacak şaka gibi geliyor yemin ederim para ödemiştim bir ara onun için fetisim var
Osurmak ayıp bir şeymi? Bana göre geğirmek daha ayıp
Balkonda veya dışarda osururum
Bir anda biri gelirse yanına görürsün
Gelirse tutarım😅
mahmut abi 80 zekayla troll soru gereksiz
Niye gereksiz
İçimde biriktiriyorum dthjj
3 gün diyelim?
Hahahshsh 😂
ohaa bombaa
@asdasdwadad ahahah
Kanka şaka yaptım insanlar senin sıçmani dinlemiyor herhalde hiç de takamam bunu patlayayim mi 😂
efendim bir gün salacaksınız elbet o gün söylersiniz
en güzeli efendim korkuttunuz rahat rahat yapın
@asdasdwadad korkmayın 😂
iyi bari efendim inanıyoruz size yoksa tehlikelisiniz
@asdasdwadad aa niyeymis
yani efendim öyle hissettim bir salınca ortalığı titreten türdensiniz sanki. Gaz veya öbür türlü farketmez
@asdasdwadad kişi kendinden bilir işi 😂
vallahi ayıp ediyorsunuz hiçte bile ha biraz öyledir ama bence sizin kadar değilim efendim hıh
Öksürerek yapmaya çalışırım
Dotumun deliğine parmak tutuyorum ses çıkmıyor
Kendi evim, kendi iş yerim ve opet
Sıcmakta cok cekingenim
Niye ses olsun, tuvalettesin sonucta
Tuvalette sessize mi alıyorsun
Şifon çek ses yapacaksan
Misafirliğe gitmiyorum sevmem de
Derde bak
e ne var efendim rahat rahat salıyoruz
ovv efendim en iyisi acıyla zaten ama ağır ishal olmuşsunuzdur da biraz kokabilir bence yapın
Sessiz sıçılır mı)
Püskürüyor mu yani)))
Susturucu takıyorum.