Sen kimsin ki sana hesap vereceğim, vermiyorum lan sana, sg. Bana hesap soramazsın, senin gibi öküze asla vermem vs şeklinde şeyler söyledi bağıra bağıra.
Çığrından çıkmış bunlar
Bugün plajda 5 erkek 4 kızdan oluşan bir grup vardı. Akşam için plan yapıyorlardı. Kızlar hadi sevgililerinizi arayın Merve vs bir şeyler uydurun, biz de bizimkileri arayacağız şimdi. Gece takılırız …… da diye konuştular. Kızlarda gülerek olumladılar
sonra 3 erkek ve 4 koz denize girdi. Kalan 2 çocuk gece için uçmak üzere madde tedariğiyle ilgili konuştular.
la bu kadar mı sınırsız, umursamaz bir jenerasyon yetişiyor?
Bu kuşak ergenligin sonlarına doğru kendilerine dayatılan dini her türlü ahlaki degerleri vs
Reddetmeye başladılar. Batı ozentisiler. Ozentiliktrn satanist olan bile var sırf hava atmak icin. Zebani efe Yo gormussunuzdur. Değişik bir kuşak. Klasik türk gencinden farklılar. İyi mi kötü mü bilemiyorum.
Ayrıca maneviyat duyguları erdemleri vs. Pek fazla yok. Böyle şeyleri önemli görmüyorlar. Klasik türk gencindeki insancillik sıcakkanlılik bunlarda yok. Yapaylar, ozentiler ve soğuklar. Bu bir sorun. Neden bu hale geldiklerini sorgulamak lazım. Bunda elbette buyuklerinin de hatası vardır.
Cevap
3Cevap
ben takmıyorum hiç
bence bunun yaşla alakası yok her jenerasyonda bu batağa düşen olabiliyor
uyuşturucu ticareti var işin içinde aslında ciddi olay
hocam 80 li 90 nesilde ve önceside pedofili suçları çok fazla işlediler. z kuşağıda temiz değil
yav yuru git abi sizin kusak pedofili kayniyor ya istekli bakireler diye filmleriniz var eskiden kalma gormesek inanicaz sanki siz ak kasik sutten ciktiniz
offfff ne alaka ya sen z kusagi ne ayak diyorsun bende y kusaginin pedofili kaynadigini ve y kusagi da gencken z kusagi gibi oldugunu soyluyorum yoksa fazla eski degil 90 li yillarda adanada bir suru bebek vefat etti olarak gosterilip kaciriliyordu ustune insanlara satiliyordu o islerde y kusaginin isi yoksa kimse burada boyle seyler iyi seyler demiyor merak etme
y kusaginin eskiden yaptigi bir suru pedofili sapiklik iceren filmler bir suru pedofili taciz vakalari varken gelip de sanki y kusagi dininde imaninda tertemiz bir kusakmis gibi z kusagina sallayamazsin kendinle celismektir bu hem boyle kansizlar her kusakta var diyorsun hem de genclerin ask hayatina laf ediyorsun 50 yasindaki adamlar 20 yasindaki kizlarin pesinde kosup eslerini aldatirken sorun yok ama z kusagi yapsa abooo
Ne bekliyodun
manyaklar aq manyakk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?