AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ya şimdi şöyle 2000 2003 arası biraz mantıklı yaş itibariyle daha aşşağısı biraz daha olgunlaşmalı. yani her nesilde olduğu gibi iyiside var kötüsüde. Bide kuşak çatışmasına karşıyım hocam z m k bırakalım bunalrı
Geliyoruz bu ülkenin geleceği bizleriz ne kadar yurtdışında yaşamak istesemde bu ülkeyi böyle birakip gitmeyi içim elvermiyor biz şu an rahatca oturuyosak şehitlerimiz sayesinde... Birşeyler yapılmalı yapılacak...
Az önce İstanbul'da tiktok videosu çekmek için çatıdan çatıya atlayıp çatı kırılıp ölen kızı gördükten sonra pek de emin değilim ya bence aralarında boş çok
İnternet tutkunu olmuş diyen beyin yoksunları var şöyle ki : oradan araştırıp gerçekleri öğreniyorlar ama maalesef ki oda yasaklanmış durumda. Her şeyin farkındalar şu an.
Evet gümbür gümbür geliyor ne olursa olsun dinlerin yalan olduğunu anlayan bir Z kuşağı ve dini kullananları anlayan bir Z kuşağı Z kuşağına apt*l diyen kendisi apt*lın ta kendisindir
Dinlerin yalan olduğunu hangi gerekçeye dayanarak iddia ediyorsun onu merak ettim doğrusu. Evet inançlar üzerinden yapılan bir popülist siyaset var ortada fakat bu senin iddianı doğrulamaz.
Kutsal kitapları okuyup buna sadece düşünemeyen akılsız insanların inandığına kanaat getirdim. Ben ortaya bir iddia atmıyorum kendi gerçeklerimi söylüyorum. Eğer inanıyorsan sen bana mantıklı bir şekilde dinlerin veya dinin gerçek olduğunu söyle
Anladığım kadarıyla Allah'a inanıyorsun fakat dinlere inanmıyorsun doğru mu
Arap olmadığım için Allah demem Allaha inanmıyorum. Çünkü o bir dinin tanrısı ben Tanrı olabilir de olmayabilir de diyorum. Agnostiğim
Ben de Arap değilim Türküm ve Elhamdülillah müslümanım. İslam'da ırkçılık yoktur. Seni anlıyorum ve düşüncene saygı duyuyorum. Benim inancıma göre Allah-ü Teâlâ bir dinin tanrısı değildir o tüm alemlerin rabbidir ve Allah katında tek din islamdır. Bu noktada sana mantıklı gelebilecek bir açıklama yapacak kadar ehil değilim o yüzden yanlış şeyler söylememek adına şu linki bırakıyorum. İzlemeni tavsiye ederim birkaç dakikanı alır sadece. Belki aklındaki soru işaretlerine cevap vermek adına bir nebze katkısı olabilir.
https://youtu.be/h1d44ezM4l0
Sana göre öyle ama bana göre sadece Arapların tanrısıdır. Ben de sana link bırakayım ikimiz de izleyelim linkleri olur mu?
https://youtu.be/Epmr0arUjXs
Attığın link bu arada figüranların oynadığı bir tiyatro yine de senin için izleyeceğim.
Tabi ki olur
Çoğunluğu bilinçli düşünen akıllı zamanın gerekliliği internet ile araştırmacı herseye kanmayan bir nesil siyasilerin korkulu rüyası daha ne olsun
Z kuşağı yanlış anlasın veya anlamasın ama bi bk olmaz onlardan
Z kuşağı zora gelemeyen, armut piş ağzıma düş olan bi kuşak. Açıkçası ben pek bisey beklemiyorum.
İçimizdeki aptallar bile doğru düşünüyor yani bu devri değiştirecek gençler bizleriz.
Geliyorlar, Tiktokçuların evinin önüne doğru akın akın..
Bu kromozomlardan bir b. k olmaz bak yorumlarda kendileri de iriraf etmiş
Z kuşağı gümbür gümbür geliyor diyelim de cesaret kırmayalım. Teşekkürler.
Hepsi sosyal medyadan gördüğü şeyleri akıl süzgecinden geçirmeye gerek duymayan rezil insanlar diye düşünüyorum canım başka soru
Bangır bangır geliyor
sikişten kafa kalkarsa gelirler :D
Geliyorum kerdeşim
Merak etme
Beyin kullanımı fazla.
Heee geliyor
Geliyooooor
Hayir
Oy moy yok
Ben hepsine güveniyorum 😊
Eved
Z kuşağı = Boş