Hayir bu bir kaçış değil. burada bir seyleri yoluna koymak zorundasin l. Belirsizlige gitmek burada bir seyleri duzeltmekten daha korkunc bir ihtimal. Ki dini inancin varsa bunun belirsizlik degil intihar edersen daha korkunc bir son oldugunu da bilirsin her din icin boyle durum. Üstesinden gelebilirsin
Haaayiiir son değil yarin olmayabilir, yarindan sonra olmayabilir, ondan sonra da olmayabilir ama güneş bir gün doğacak sana da inan bana güzel günleri goruceksin ve o gun pes etmedigin icin kendinle gurur duyucaksin
Evet yani boyle bir ihtimal de var belki basaramayacaksin. Ya inan bana diger taraf senin icin cok cok daha korkunc ve berbat olacak. Yaptigin andan itibaren can verene kadar oyle buyuk bir pismanlik yasayacaksin ki. Sakın bunu kendine yapma yaptigin sey asla bir kurtuluş değil
Ya ben sana inanıyorum. Kac kere dusersen dus yeniden kalkabilirsin ayaga yapabilicegini biliyprum. Bak sana bos teselli vermiyorum bunun icin zaman kaybetmem. Sadece anliyorum konusmalarindan cumlelerindem yapabilicegini biliyorum kendine gel ve başarabildigini goster kendine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ölüm sadece virgüldür. Virgül (ölüm) geldiğinde bir soluklanıp cümlenin geri kalanını olursun.
okursun*
Anne karnında nasıl bir yere geleceğini bilmiyorsan isen bence bunuda bilemezsin
Doğru, peki;en dipden ama gerçekten en dipden, kaçmak için ideal mi?
Bence kaçmak kötü çünkü sonsuz bir hayat var ise bu korkutucu ama umarım yoktur
bence ruh var ya çünkü ben başka bir biyut olduğuna eminim gördüm onları tek ben de görmedim
Son değilse de daha iyi şeyler bizi bekliyordur umarım
En azından burası kadar kötü, iğrenç adaletsiz olmaz
Başlangıç olduğuna inanıyorum
Bence de
Dinime göre son değil.
Değil kanka gidince görürsün
Son çare olursa?
Hayir bu bir kaçış değil. burada bir seyleri yoluna koymak zorundasin l. Belirsizlige gitmek burada bir seyleri duzeltmekten daha korkunc bir ihtimal. Ki dini inancin varsa bunun belirsizlik degil intihar edersen daha korkunc bir son oldugunu da bilirsin her din icin boyle durum. Üstesinden gelebilirsin
Bende böyle düşünüyordum, ama o sonu gördüm, hissettim.
Haaayiiir son değil yarin olmayabilir, yarindan sonra olmayabilir, ondan sonra da olmayabilir ama güneş bir gün doğacak sana da inan bana güzel günleri goruceksin ve o gun pes etmedigin icin kendinle gurur duyucaksin
Fazlasıyla garip bir durum, Durdum Kimse için değil, Annem ve kız kardeşim var, ama artık onlarda durduramayacak.
Ama senden sonra onlarin ne kadar kötü olacagini düşün nefes alamazlar yillarca geçmeyecek bir aci birakirsin onlara
Doğru, ama o kadar dip girdim ki, kumar yüzünden, 1 aydır çabaladıkça daha da dibe battım
*dibe
Kumardan tamamen uzaklaş borclarini kapat bir sekilde sonra sifirdan basla hayatina yapabilirsin
şu an tek korkum, ettikten sonra, sağ kalmak
Evet yani boyle bir ihtimal de var belki basaramayacaksin. Ya inan bana diger taraf senin icin cok cok daha korkunc ve berbat olacak. Yaptigin andan itibaren can verene kadar oyle buyuk bir pismanlik yasayacaksin ki. Sakın bunu kendine yapma yaptigin sey asla bir kurtuluş değil
2 kez oldu önceden,, çıktım, çıkartıldım
Ama artık fayda olmuyor, neyse
Ne kadar kötü olsada, burası kadar pislik iğrençlik olmaz
Intihar ederek gidersen cok daha boktan seylerle karsilacaksin. Iyi karşılanılmayacagina emin olabilirsin
Ve orada hicbir sansin olmayacak. burada hala 1 sansin varken bunu kullan
Onuda düşündüm, en azından insanlık , insanlar olmayacak
Kac kez kullandım
Ama artık yok
Bu arada zaman ayırıyorsun, çok sağol
Ya ben sana inanıyorum. Kac kere dusersen dus yeniden kalkabilirsin ayaga yapabilicegini biliyprum. Bak sana bos teselli vermiyorum bunun icin zaman kaybetmem. Sadece anliyorum konusmalarindan cumlelerindem yapabilicegini biliyorum kendine gel ve başarabildigini goster kendine
Bu karari kolay vermedigini biliyorum. Ama vazgecebilicek güçtesin emin ol
Anlaştık mı ferit bir yere gitmek yok burada yapacak cok isin var
Ne yazacağımı düşündüğüm ve bulamadığım için yazmıyorum, yanlış anlama, sakın.
Olmadı be, bu zamana kadar adamın hiç mi bir karakteri, yolu olmaz
Yazacak bir sey yok yapacak bir seyler var. Oncelikle de kendi canına değer ver🥰 iyi geceleer
Kumardan dolayı, ama içinde benimde 50 kez deneyip yapamadıklarım, yol çizememem var
Kendine iyi bak , yoldaş.
Zaman ayırdığın için çok sağol.
Zannetmiyorum, ama buralarda olursam mutlaka tekrar konuşalım.
Ben zannediyorum yarin beni bul tekrar bekliycem seni
Öncelikle prim, "karı kız" başka şeyler peşinde değilim bunu bil lütfen.
İyi geceler. Kendine çok iyi bak. Eyvallah..
Farkindayim oyle olmadiginin rahat ol buralardayim unutma iyi geceler sen kendine çok daha iyi bakıyosun:)
Gelemesemde, gitmeden önce yazarım buraya
Ya ferit 😑
Başarabildik mi?
degil
Bence, kurtuluş gibi geliyor