AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Aşkım sakın o adam ile birlikte olma 5 yaş çok önemli bir şey değil önemli olan evli olması
Umursamıyor. Bence konuş de ben sana o amaçla bakmıyorum diye. Sonra takıntı haline getirir.
"Sevdiğim kız bana abi deyince" şarkısının müptelası oldu senin yüzünden! 🙄
Ancak mesafeni korursan ve gerekmedikçe konusmayarak rahatsız olduğunu belirtebilirsiniz. Yoksa tacize bile gidebilir Allah korusun
İş yerinden ayrıl istifa et
Anlamıyorsa senin bu tavrını. Anlamak istemiyordur. Buda demek oluyor ki cinsel yönden çekici buluyor seni. Duygusal bir bağ değil.
Aynı şey benim de başıma geldi. Adama hep abi diyordum. Ona rağmen geldi sana ilgim var görmemezlikten geliyorsun dedi.. evli bir de hıyar
Belki sadece rahat bir kişiliktir. Bunu direk ona çekmek ne kadar doğru bilmiyorum. Ama rahatsız hissediyorsanız çok sık muhatap olmayın, zorunda kalırsanız tek bir ses tonuyla kısa cümleler kullanın "abi" demekten daha etkilidir.
Erkekler bunu umursamaz. Bence abi falan demeyi bırak ve tepkini net bir şekilde belli et ki yüz bulup böyle davranamasın.
yüzük tak abi işte ben de sözlendim şükür falan de laf arasında... inşallah nişan da olur falan de
Kadın olduğun için reddetmeyi sana hak görmüyor çünkü kurumsal şirketse şikayet et, değilse sahte hesap açıp karısına kocan seni aldatıyor falan diye iftira at oyalar bir süre. Bu arada iftira dedim ama zaten aldatıyordur lavuk.
Ne yaparsan yap kafasına koyduysa bırakmaz seni. Olay bu noktada konuşarak anlaşmaktan çıkıyor bilgin olsun. Sevgilin varsa söyle ona bilsin.
Davar mısın olum de evli barklı adamsın utanmıyor musun fallik de
Bence de öyle de ben olsam derdim birsey olmaz anladığı dilden konusmus olursun
Aynen öyle bazılara böyle hödük oluyor
Hacı hodukluk de degil yani gevşek herif hem evli hem ge rizek ali
Fabrikada calisan kadinalr bilir yani adamın karisi serviste yanimda oturuyordu adami karisindan dolayi taniyotum yani karisi göstermişti uzaktan eşim diye, adam hayvan gbi süzüp duruyor diger kadinlari
Onları eline alıcan kızılcık sopasıyla dövecen işte her yerini morartıcan dermanı kalmicak
Daha önce ben de birine kardeşim gibisin demiştim o da olsun benim ensest fantezim var demişti.
Sohbete aynı ortama hatta telefonlara bile bakmamaya çalış takıntı haline getirebilir
Huzursuz hissedebilirsiniz ancak bazen bu tür ilgiler abartı gelebilir ancak belki o yönden değilde sizi kardeşi gibi gördüğü için ilgi gösteriyor olabilir
Gerekesiz ve karaktersiz insanlara ne dersen de anlamazlar, çünkü arsızlar bence direk kalbini kır uğraşmaya değmez.
Erkekler için (hepsi için değil) evliymiş, bekarmış, dulmuş, yaşlıymış çok önemli değil ablam mflfldldldld
Apaçık söylemelisin pek muhataba geçmek istemediğini.
Gerçi yinede yürür bence erkeklerin geneli laf anlamaz çünkü
O karakterdeki erkeklerle iletişimi kesmeyince “kaşara bak beni reddetmiyor onun da gönlü var” diye düşünüyor. Arana mesafe koyacaksın.
En iyisi sevgilin var de ufaktan da öyle davran (bekarlarda bile ise yariyor :D) ama evli bir insan için ne kadar caydırıcı olur bilemedim :(
Iş yerinde iken bir arkadaşına söyle o senin yanındayken seni arasın, sevgili rolu yapin, alo aşkım de hala sulanıyorsa...🤬
Abi demek yerine adam gibi istemiyorum desen olay cözülecek. Abartıyorsun. Sende istemem yan cebimde olsun yapma.
Bilerek yapıyor anliyrodur ama sert konuş sevgilin olduğunu söyle sanki varmış gibi davran belki uzaklaşır
Net söyleyip sonrasında terslemezsen anlamaz konuşuyoruz bilmesine rağmen aramız bozulmadı demek ki umut var der
bazı erkeklerin çizgisi yoktur onlardan biri size denk gelmiş bunlara bir şeyleri anlatmaya çalışmayın direkt yüzlerine vurun
Biz erkeklerde şöyle bi anlayış var : Bi kız hoşlansa bile abi der
Niye desin
Utandigindan. Ters tepki almayim diye
Knk sevgilin varmış gibi davran yakandan düşsün
Nazlanıyorsun diye düşünüyordur.
Anlamak işine gelmiyor
Abi demekle olmaz sert çık tersle şikayet et
Vay karakteriz hem bir de evli yavşk he
uzak davranırsan belki işe yarar abiden anlamıyorsa zor ama işte
ne yazıkkı abı deme lazm olur kafasında oluyolar
Awk o agİni kullanarak sevmediği çıkmak istemediğini soylesene
Evde karısını becermiyor sana sarkıntılık yapıyor 😕
Gayet anlamıştır ama işine gelmiyordur.
Abi deme lazım olur modunda o 😂😂
Eğer taciz ederse kanıt al karısına gönder
abla de belki öyle anlar
Umursar normalde.
Seninki gamsız
Ay benimki deme de anlamasi icin herseyi yapiyorum
Sevgilin var gibi yap
Zaten var ama adamin umrunda degil
Iyk.
Pek umursamıyorlar ya
Yüzsüz olur laftan anlamazlar
Evli ise sıç ağzına itin...
Sana yürüyorsa çak ağzına bir tane ondan anlar
Sana yürüdüğünü nasıl anladin
Kurabiye de anlar
Bosuna abi deme lazim olur demiyorlar
Amca de sen de... Dedeye kadar yolu var
Soğuk yapcaksın, kısa cevap vericeksin
Evet umursamıyorlar
Direk sevgilim var de anlar belki
Bacım de anlar
Amca de bakalım belki anlar 😂
Neden bir kız abi der acaba anlmaiyorumki.
Bazı erkekler bu kadar * oluyo.
Net olursan anlar bence.
abi deme lazim olur derler o zamanda merak etme :D
Abi deme lazım olur dedi mi sana
Bir de abla de öyle dene.
O zaman yürümüyor kosuyor