İsyerinde benden 5 yas buyuk birisi var. Evli. Ve bana karsi ilgisini hissetttim. Ve surekli abi diyorum anlamasi icin ama bisey degisiyor gibi olmuyor. Neden abi dediğimden gerekeni anlamiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer iş yerinde çalışan yetkili birisi değilse rahatsızlığınızı kendisini dile getirmelisiniz eğer bununla ilgili bir çözüme ulaşamıyorsanız üstümüze de müdürünüz varsa ona söyleyebilirsiniz, tabii nasıl bir durum içerisinde olduğunuzu bilemediğim için net bir yorum yapmıyorum ama rahatsızlık duyduğunuz şeyleri muhakkak tepki göstermelisiniz...
Ancak tabii ki elimizde delil ve ispat olmak kaydıyla bir şeyleri kalkışın aksi takdirde Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, bu sefer kendisinin bende gözü var bana iftira atıyor diyerek sizi iftiraya uğramaya sebep olabilir o yüzden dikkatli olmalısınız.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Erkekler de dahil olmak üzere insanlar, ilişki ve iletişim tarzları kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir. Kimi insanlar "abi" gibi bir hitapla sorun yaşamazken, kimileri bu tür ifadeleri rahatsız edici veya saygısız bulabilir. İletişimde açık olmak, karşı tarafın sizi nasıl anlamak istediğini ve nasıl hitap edilmesini tercih ettiğini anlamak önemlidir.
Eğer sevgiliniz veya partneriniz "abi" gibi bir hitap kullanılmasından rahatsızlık duyuyorsa, bu endişelerini ciddiye almalısınız. İkiniz arasında saygılı ve sağlıklı bir iletişim kurmak önemlidir. Eğer bu konuda bir anlaşmazlık yaşanıyorsa, birlikte oturup açık bir şekilde hislerinizi ve beklentilerinizi paylaşmak ve karşılıklı anlayışa dayalı bir çözüm bulmak iyi bir yaklaşım olabilir.
Her insan farklıdır ve kişisel sınırlar ve tercihler değişebilir, bu nedenle bu tür konularda iletişim ve anlayış çok önemlidir.00 Yorumla
O abiler bir de evli olur. İşyerinde sarkmaktan bıkmazlar.
Birkaç kurtulma örmeği hazırladım:
Birine sormuştum:
"Neremi en çok beğeniyorsun?" diye. Ayaklarını demişti.
Ben de pedikür parası çıkarıp vermiştim. Karın pedikür yapsın onun ayaklarına bak demiştim.
Bir daha asla bana sarkmadı.
Başka bir ağabey çok şişmandı. Karısının gözleri çekikti.
Ona da sordum. Kocaman gözlerini dedi.
Ben de: Senin çekik gözlü karın seni zayıf görüyor olabilir, bu koca gözler bir obez görüyor dedim.
Başka bir ağabey e sordum. Heryerini dedi. Ona da karısı çirkin adamlarla ilgilenmiyorum dedim. Karısını görmemiştim.
Örnek çok. Detay yaz yardımcı olayım.00 Yorumla
+1 yılSenin ona abi demen yetmez. Onu tersleyerek ilgisini fark ettiğini ve istemediğini dile getirmen lazım. aksi takdirde bile bile ilgisinden hoşnut olduğunu düşünerek sana olan ilgisini devam ettirecek. YAŞINDAN BAŞINDAN UTAN EVLİSİN KARISI ADINA BEN UTANDIM de sessiz kalma
08 Yorumla- +1 yıl
*Karın adına ben uyandım
- +1 yıl
Adam buna hiçbir şey söylemeden gidip onu söylemesi çok saçma olur önce buna bir şeyler söylemesi lazım ki ona göre o tepkisini ortaya koysun ama hiçbir şey söylemeden de iş yerinde bir insana gidip böyle konuştuğun zaman orada çalışmaman lazım artık oradan ayrılman lazım
- +1 yıl
Hisler yanılmaz canım O artık onun bileceği iş
- +1 yıl
Senin dediğini çok iyi iyi anlıyorum ama bir şeyi hissedersen %100 Emin bile olsan onu söyleyemezsin ona bir söz söylemesi lazım ağzından bir şey çıkması lazım veya onu rahatsız etmesi lazım
- +1 yıl
Şu olabilir iş çıkışı hiç kimse yokken 2 dakika konuşabilir miyiz de ben nişanlıyım de oldu bitti yani belki de ben sizi yanlış anladım dersin,
- +1 yıl
Veya sözlüyüm veya sevgilim var
- +1 yıl
Ama böyle bir konuşmadan sonra orada çalışmak kolay olmaz
- +1 yıl
Halbuki karşı taraf insan gibi işine baksa yani
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
86Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. zalımlık ya abi demek. gecen ay bir kasiyer bana abi demişti. o günden beridir tadım kacmasın diye o markete gitmez oldugumu farkettim. duymak istemiyorum. hani bişey olcagından değilde kızla. kız ufak. aramızda yas farkı var. ki kasiyere de onca insan sırada acele ile beklerken ki benimde işim gücüm oluyor markette takılayım vs öyle derdim yok:d kıza bi ima inceden bakıs yürüyüs vs de yok. o bana kuyruk sallasa ben yüz vermem begenmedim cunku. neyse kasiyere yürüceğim yok. ama bunu bir erkek calısan desin ok. ama kız dedimi. yaw gelenin buraya bi daha ben taaa diyorum içimden. kızı begen begenme farketmiyor. bi erkek olarak hiç duymak istemediğim bişey. içimden insallah benden büyük biri ile evlenirsin diye gecirdim. neyse ya bunlar iç sesim yanlıs anlamayın.
bi erkek olarak cok üzücü bu ya. gencte gosteren biriyimdir. deme elemana ya yazıktır. dümenden bi parmagına yüzük tak benim sahibim var modunda takıl az biraz kacır adamı. cok zor değil bence. resmi takıl beyli konus.
13 Yorumla- +1 yıl
ne desin amca mı
- +1 yıl
@hannahthefamous Yapmayın şunu la yazık adama LoL
Bu evli tipler biz bekârların ekmeğine göz dikiyor en çok buna bozuluyorum 😃
İşin şakası bir yana kötü bir durum ve bu konuda ne ilk ne de son olacaksın. Bu tip durumlarda bazı insanlar reddedildiklerinde daha fazla gaza gelebilir bu yüzden yeni ilişkim var meselesini öne çıkarabilirsin. Telefonla konuşurken de denk geliyorsan telefondakine "Efendim Aşkım" & "Bende Seni Seviyorum" diyebilmelisin yani. İtici gücünü kullanmazsan daha da fazla üzerine gelecektir sonrasında seni takip etmeye de kalkabilir konu ciddi.
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılKendisine rahatsiz oldugunu dile getir
Zaten orali olmayacaktirda
Ama sen yinede rahatsiz oldugunu söyle
Böyle insanlar varya gercekten yer yuzunde durmayi hak etmiyor
Hem evli hemde gozu baska kizlarda migde bulandiriyor resmen
Yazik vallaha
Oysaki onu seven kadin ne kadar güzel mutluluklar kuruyor sevdigi adam yanimda diye
Rabbim islah etsin sen kendisine soyle hatta baktin orali degil
Sen boyle devam edersen
Benim ekmek paramdan edeceksin beni de
Biraz onun gozunu korkut kendinin isten ayrilmak istediginle ilgili
Zaten duvar degilse daha devam etmez jnsallah10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı adamlar evli bekar fark etmez samimiyet seviyolar. Belki bu da öyle bir tip olabilir. Benim iş yerinde de vardı böyle bir tip ben de abi diyordum, sanki asılıyor gibi geliyordu ama sonra fark ettim ki adam herkesle öyle. Samimiyet seviyor yani.
94 Yorumla- +1 yıl
Every man dosen't wanna hang out with to see every girl so pls don't think is the same about every single or marriege man. İ hope you got lesson what İ said ✌️
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem-Avcisii türkçe yaz burası Türk platformu üstelik senin kullanıcı adın da Türkçe.
- +1 yıl
Öyle bir kural mı var? Şu kısa cümleyi anlayacak kadar İngilizcen yoksa bu benim sorunum değil
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem-Avcisii İyi misin sen? Herkes yabancı dil bilmek zorunda değil. Üstelik sen kendin de Türksün! Bırakın bu batı özentisini artık. Burası Türk platformsa elbette Türkçe konuşucaksın, nickin yabancı olsa bir nevi yabancısın normal derim de o da yok. İngilizce konuşmak istiyorsan bu sitenin İngilizce versiyonunda takıl, burası Türkiye platformu!
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu gibi şahıslara en net ve kalıcı darbe direkt minimal cümle ve soğuk yapmadan soğuk yaparak vurulur. Abi demeniz karşı tarafın hırslanmasına, ego olarak sizi hedef edinmesine yol açabilir. Kadınlar abi dediğinde erkekler bunu bi samimiyet, pas verme gibi de algılayabilirler. Alabildiğine az ve öz yanıtlar verin. Bir heykel kadar tepkisiz olun, nett defolur.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lafı hiç dolandırmadan rahatsız olduğunu söyle. Sen istediği kadar abi desen bile mutlaka s@lağa yatacak. Çünkü anladığım kadarıyla öyle yapıyor.
Verdiğin tepkiden sonra sen yanlış anlamışsın amacım öyle değil dese bile bu şekilde davranmanı istemiyorum. Beni anlayışla karşıla diye tekrardan cevap verebilirsin.10 Yorumla
+1 yıladam evli sana ürüyor ve sen buna sert bir tepki veremiyor musun?
22 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorum hatta sevgilimle bile tanistirdim hep uzak duruyorum daja napayim
- +1 yıl
Sevgilin mi var ona söyle
+1 yılbi konuşma esnasında sevgilim var çok aşığım vs diye uydur uzaklaşsın
70 YorumlaBana biraz fazla yakınlaştığını ve ilgili davrandığını düşünüyorum Belki ağabeylik yapmak istiyor şefkatle yapıyorsundur ama bu beni rahatsız ediyor Bu hareketleri yapmaya devam edersen seninle kötü olmak zorunda kalırım de
Ağzının salyasını silsin yaşıtlarına baksın
00 Yorumlaanlamak istemiyor hormonları yükselmiş erkek geyiğin ve dişisini zorlayarak çifleşebileceği umudunda. o ancak sen ne biçim konuşuyorsun be hstamsın evli barklı adam bu ne cıvık konuşma falan dersen kendine getirebilirsin aksi halde abi amca dayı falan iplemez kardeşim aklıyla düşünemiyor şu an taş şaklarıyla düşünüyor. :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılBu bişeyi değiştirmez ki. Zaten ona kocacım demeni beklemiyordur. Nufusuna almayacak seni sonuçta. Ona ne diye hitap ettiği önemli değil.
Ha birde şu kısım var. Bazı insanlar senş düşüncene göre fazla samimi davranıyor olabilir sana. Bende arkadaşlarım ya da iş arkadaşlarıma büyük küçük farketmez. Yavrum tatlım kuzum canım gibi seslendiğim çok olur bunu yürümek için yapmam, böyle konuşmayı seviyorum
00 Yorumla
+1 yılŞahsen evli biri bana kur yapsa haddini bildirirdim. Ne saçma şey. Gitsin evindeki karısına ilgi göstersin. Onu utandıracaksın ki bir daha merhaba bile diyemesin. Abi falan kesmez yani..
40 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlik derim açık açık de yüzüne fazla yüz verme sevgilim var işte onla konuşuyorum filan de laf arası anlasin
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha çok kadınlar evli olup olmadığına bakmadan adamı Bi şekilde ikna ediyor. Hatta 40 yaşında bir kadın 57 yaşında evli bir adamı baştan çıkarmıştı..
Şimdilerde evli yaşlı hiç kimse bakmıyor hoşuna giden ile ilgileniyor.
Bir işyerinde de kız şefine hep abi diyordu altı ay sonra baktım sevgili olmuşlar.00 Yorumla
+1 yılEvli bi adam utanmadan sana yuruyorsa ona abi demen bir seyi zaten degistirmez ki. Terbiyesiz h. erif.
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Abi demen daha çok hoşuna gidiyodue kesin var böyle andavllar evli ve gözü dışarda. Karısı çok güzelll olunca aldatanları bile duydum çok değişik bir devirde yaşıyoruz adı da ahir zaman.
34 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ve açık ilişki yaşayan çiftler çok
- +1 yıl
@linkerboy1991 of onları hiç anlatma hiç duymadım kendi yaşadığım yerde onu ama yaşayanların suratına tükr iğrcnlik rezlllkkkk
- +1 yıl
- +1 yıl
@linkerboy1991 inş abi
Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı. Yeter lan yav*ak pisliik de. Senin karına da başkası bakacak de.
Lan olum bazı konularda artık net olun. Sen böyle davrandıkça o kardeşim sen de istiyorsun sanıyor.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yıl“Abi deme lazım olur”cular bunlar. Maalesef sert bir tavır sergilemediğin müddetçe bu böyle devam eder, belli ki adam beynini kullanamıyor, devredışı tüm fonksiyonları.
20 Yorumla
+1 yılUzak dur muhattap bile olma evli bi adamla sohbet dahi etme sana karsi ilgisi varsa uzak durabildin kadar uzak dur yüz verme
23 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapıyorum umarim anlar
- +1 yıl
boş ver ister anlasin ister anlamasin sen ona yüz verme konusma bile soguk ol
- +1 yıl
Aynen
Yetmiyorsa sürekli bahane ile karısından bahset mesafe koy samimi davranmasan sana yürümez bir şey görmüştür senin bilmediğin bir göz teması, gülüş v. s ondan bir şeyler çıkarmış olabilir ciddi ol ona karşı
00 YorumlaSeni "yola getirip" bir şekilde düşürebileceği konusunda kendinden emin. Ya da senin tavırlarından cesaret alıyor. Mümkün mertebe iketişimi kısa yutup geri çekeceksin kendini. Abi demek yetmez.
00 YorumlaEvli olmasına rağmen yürüyecek karaktere sahip olan sırtlan senin abi demenden mi alınacak sert davranmalı surat asmalı kaş çatmalısın
20 Yorumla
+1 yılBelki sana o anlamda yaklaşmıyordur ama sen bu yakınlıktan rahatsızlık duyuyorsan açıkça söylemelisin. Ben bu kadar samimiyete alışkın değilim ve rahatsız da oluyorum diyerek belirtebilirsin rahatsızlığını. İş arkadaşları olarak dikkat etmek gerek böyle şeylere.
00 YorumlaBu işin erkeği kadını ikisi de aynı yeri geliyor abi diyorlar sonra biraz samimi olunca abi sözü gidiyor isim le hitap başlıyor ve sonrası duygusal bağ bi türlü kuruluyor önüne gecemiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılYine iş yerinde bana yürüyen 17 yaş buyuk bi "abim" vardi... baskasina atacagim mesajı yanlislikla ona atmış gibi yapip butun düşüncelerimi söylemiştim o gün bugündür kardesi gibi görmek zorunda oldugunu kabul ettirdim.. eger tekrar ilgisini göstermeye cüret etseydi acik açıkta konusurdum ben ne utanacagim bunlar utanmiyor ki daga tasa yürüyor koşuyorlar
00 YorumlaHerkese karşı aynı değilse eğer şöyle yap bir erkek fotosunu göster çocuğu iltifatlara boğ çok çekici erkeksi filan de çevremde böyle erkek yok de onu bozacak çok şey de.
00 Yorumla
+1 yılEvli adamın ne işi var sizle karaktersizin tatlı bir dille durulu anlatın anlmazsa rezil edin önü açıktır bu ciddi bir durum bir daha kimseye yanaşmasın ders olsun
00 Yorumla
+1 yılKonusma sirasinda nisanli oldugunu vs soyle. Nisanliyim deme mesela ama adam ne konusuyo bilmiyo bilmiyorum "aa oyle mi nisanlim da ayni dusunuyo" vs gibi yedir cumlenin icinde.
00 Yorumla
+1 yılAdam duygusal bir yaklaşım içinde olsa abi dediğinde anlardı ama onunki tamamen libido yürümesi. O yüzden abi kardeş umurunda değil. Mesafe koy sert yap biraz
00 Yorumla
+1 yılSen adamı yanlış anlıyor olabilir misin acaba? Belki gerçekten senin anladığın şekilde bir ilgiyle yaklaşmıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Yani detay bilmediğim için net bir yorum yapamam tabi ama sizin öyle olduğunuzu da kastetmemekle birlikte bazı kadınlar en ufak bi güleryüzü çok yanlış yerlere çekiyorlar.
Soran+1 yıl2 3 kisiye hatta psikologa anlattiktan sonra bu kanida netlestim iki gulucuge değil
+1 yılKaraktersiz herif ya 🙄 salağa yatıyor açık açık konuş sert ithamlarda bulun başka türlü anlayacağı yok
10 Yorumla
+1 yılYüzsüz demek ki taciz niteliğinde rahatsız ediyorsa güvrnde hissettmiyorsan çevrende güvendiğin kişilere anlat veya rezil et şikayet et
10 YorumlaAbi deme lazım olur der. Böyle yüzsüz, iğrenç yaratıklara direkt olarak seni istemiyorum demek çok iyi olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ben 20 li yaşlarda evli kadına abla derdim bana sana öğretmedilermi abla deme lazım olurn diye ne anlama geldiğini anlamadım yemek almaya tezgahın arkasına geçtim ben ıkmadan girmemesi gerekirken girdi kendini bana sürttü kaçtım hemen korkak ödelk dedi erkek dedigin yemek bulunca yer kadın buldumu yatar daha küfürlüde utandım yazmaya taciz ve tecavücüye idam derim ama sapıklık sadece erkeğe mal edilmemeli her cinsten var maalesef
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılablacım kibarlığı bir kenara bırak ve o adama evli olduğunu hatırlat haddini bilsin
20 Yorumla
+1 yılNe desen boş devam ederse çek kenara gerekeni söyle. Her şeyi geçtim evliyken bari yapmasın.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen kibar davrandıkça devam edecek asılmaya. Ve bu duruma sen de alışırsan, yani onu görmek alışkanlığa dönüşürse durum vahim
00 Yorumla
+1 yılEnsest değilse şimdiye kadar elli defa yolunu değiştirmesi gerekirdi.
Kolay gelsin ne diyeyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkorunma ve savunma mekanzimanın böylesi acaba ona abi diyene kadar ne tür açıklar verdiniz tartışmak gerekir
00 Yorumla Büyük kısmını geçtim de evli olması daha büyük bir sıkıntı. Uzak dur. fazla ileri giderse şikayet etmekle tehdit et savcılığa.
00 Yorumla
+1 yılBi çocuk fotoğrafı göster abi yeni sevgilim sence nasıl biri senin fikirlerin benim için önemli de 😅öldürmekten beter edersin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbi deme lazım olur demesi lazım, acemi demek ki...
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi dedigimde söyleniyor sadece ya da abicimm diye yanit veriyor
- +1 yıl
Abiciimm derken gözlerine bakıp off çekiyor mu?
+1 yılkıt bu erkekler anlamaz evli olsan bile kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım diyen tipler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler birbirine de abi dediği için dikkatinden kaçmıştır
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılAbi değil amca demelisin hoşlandığı erkeğe abi diyenler var
10 Yorumla İlgisi olduğunu senin anlamadığını sanıyor ya da salağa yatıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılGit direk bana mesafenizi korursanız sevinirim rahatsız oluyorum de imaya gerek yok net ol
10 Yorumla
+1 yılYanına al kodaman birini sana hatunum desin bak bakalım bi daha asılır mı
10 Yorumla
+1 yılÇok sıkıntı bir durum. imkan varsa işten ayrılmanız daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç bilmiyorum da o gördüğü her kıza yürüyen bir tip belli ki.
10 Yorumla
+1 yılAdam çirkin kesin ondan istemiyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olsa evli falan dinlemez gerekirse yıkarsiniz yuvasıni kadın milleti şeytandır menfaati için yapmayacağı kötülük yoktur net 👍
- +1 yıl
@oxrody
+1 yılBelki anlamıyor. Belki anlıyor da umrunda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin isteyip istememenle ilgilenmiyor da ondan bazı kot kafa erkekler böyledir kendi işine geldiği gibi davranır sen mesafeni koy yeri geldiğinizde ters davran
00 Yorumla
+1 yılKendisi nasıl davranıyor? Ne ile fark ettin ilgisini?
00 Yorumla
+1 yılYazık cidden bu evli insanların yaptıklarına başka da bir şey demek istemiyorum 🤦🏻♀️
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evli olması ona engel olmamış abi demen bir şey ifade eder mi arsıza😃
Daha sert anlat..00 Yorumla
+1 yılDüzgün karakterli birisi anlar. Tam bir kardeşim muş...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılyüzsüz olmaları genel özellikleri Değer yargıları yok istersen amca de
00 Yorumla Konuşma ve davranışlarında hep mesafeli dur essek değil ya anlarda yine yavsiyordur cano.
00 Yorumla
+1 yılAnlıyor aslında ama işine gelmiyor
Evli biriyse yengeyle tanışmak isterdim de bir gün00 Yorumla
+1 yılTecavüzcü sapık değilse insansa iki surat asınca hadi ordan gider
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bana yürüyen adama anlasın diye abi diyorum anlamıyor. Erkekler bunu umursamaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler