Global çapta ekonomik krizlerin ardı ardı kesilmiyor
abd'deki enflasyon hala artışta
abd'de enflasyonun artışta olması tüm dünyayı doğrudan etkiler
enflasyon kaynaklı geçim problemleri dünyada çoğu ülkede olası köklü değişiklikleri beraberinde mecbur kılıyor.
Yıllar önce kapitalist alternatifi sistemler denense de yerine konacak düzgün işleyecek bir şey olmadığı için mecburi devam edildi.
şu an da robotlar çok iyi alternatif olarak duruyorlar ve bu kadar nüfusu beslemenin 2 yolu var
Ya bu nüfus birbirine girecek ve kısıtlı imkanları belli topluluklar kullanıp geri ölecek
ya da bu nüfus onların yerine çalışacak makineler icat edecekler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kapitalizmin sonu asla gelmez kurulu düzen bunun üzerine sadece şekil değiştirir robotların gelmesi demek kapitalizmi bitirmez aksine arttırır insan gücüne ihtiyaç azaldıkça, insanlar varlığını devam ettirmek için daha ucuz fiyata ve daha fazla güç ile çalışmak mecburiyetinde kalacak bu da emparyalizmi ki doğal olarak kapitalizmi arttıracak
bence yanılıyorsunuz insan tembel bir varlıktır.
Tüm ihtiyaçlarınız karşılanırsa daha fazlası peşine pekte koşmak isteyeceğinizi zannetmiyorum..
Kapitalizmin doğası gereği belli bir süre sonra kriz ortamı oluşuyor ama düzeltiyor kendini. Yıllardır aynı muhabbet yapılıyor kriz yaklaşınca ama kapitalizm krizi atlatınca susuyor herkes