Kızım bizimle takılıyor ama arkadaşlarıyla takılmıyor sizce neden olabilir?

40 yaşındayım 15 yaşında bir kızım var 10. sınıfa gidiyor şimdiden YKS'ye hazırlanmaya başladı evde ders çalışıyor sorunum şu ki insan içine çıkmak istemiyor geçen sene yakın olduğu bir kız arkadaşından kazık yedi 3-4 gün üzüldü tabi bu olaydan beridir artık kimseyle yakın olmak istemiyor mesafeli oluyor okul arkadaşlarından bir kız arkadaşı dışarda görüşelim dediği zaman gitmek istemiyor ailem izin vermiyor demiş gittiği zaman 1-2 saat takılıp ailem eve çağırıyor diyerek dönüyor niye arkadaşlarınla görüşmüyorsun kavga mı ettiniz aranız mı bozuk dediğimde hayır kavga etmedik aramız bozuk değil herkes sevgililerinden ortak arkadaşlarından sosyal medyadaki arkadaşlarından giyiminden saçından bahsediyor benim böyle şeylerle işim olmaz eğlenmiyorum sıkılıyorum ortamlardan bitsede eve gelsem derdindeyim diyor kızıma kalsa bütün gün evde olmak istiyor derslerine çalışıyor ev işlerini yapıyor kardeşine bakıyor bizimle sohbet ediyor dışarı çıkıyor ama arkadaşlarıyla takılmıyor işte bende şaşkınım ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum önceden böyle değildi sizce bu geçici bir durum mu ilerde düzelir mi benim ne yapmam lazım
Kızım bizimle takılıyor ama arkadaşlarıyla takılmıyor sizce neden olabilir?