öyle diyorsunuz bir iki konuşuyorsunuz gidiyorsunuz o kadar bariz ki sevmediğiniz...
Neden benim arkadaşım olmuyor?
öyle diyorsunuz bir iki konuşuyorsunuz gidiyorsunuz o kadar bariz ki sevmediğiniz...
Öncelikle arkadaşlarını sen seçmelisin. Anladığım kadarıyla benim gibi olgun takılanlardansın sanırım, arkadaş edinmek güç oluyor, yaşıtlarından 1 kademe daha olgunsan özellikle. Ama.. ama.. İmkansız değil! :] Fikirlerinle, görüşlerinle, davranışlarınla kendine benzettiğin insanlar bulmanı öneririm. Sosyal aktivitelere katıl! Kurs mesela... İngilizce kursu iyi olabilir ya da istediğin herhangi bir dil eğitim kursu. Hem insanlarla iletişimin kuvvetlenir hem de yeni insanlar tanımış olursun. Bu fikri değerlendir bence. :]
Okulda dersanede Edinemedim bir de kurs mu kaldı?
Okul ve dershane? :] Yazımın başında, senin olgun olduğunu düşünüyorum, diye belirtmiştim. Neden senden yaşça büyük insanlar takıldığı yerlere gitmiyorsun da, sürekli kendi yaşıtlarının olduğu yere hapsediyorsun kendini? Tamam okula ve dershaneye git ama orada arkadaş edinemiyorsan artık bir şey bekleme o taraftan. Boş zamanların başka yerlerde değerlendir vaktini. En olmadı, hafta sonları İSMEK kurslarına katıl yahu. Seçenek bol.. Yeter ki iste.
Aslında unv e başlamıştım artık ruhum daraldıgi için bıraktım iyi de yaptım
ygs ye tekrar girip aöf yazacağım.
İngilizce kursuna gideceğim. Ama orda da aynı problemi yaşamaktan korktuğum için öyle dedim.
Nerde yasiyosun eger izmirdeysen ben arkadas olurum seninle :D
Bu şekilde arkadaşlık istemiyorum
Ben o kişiyi arayayim o da beni arasın "o benim arkadaşım" desin Yanımda mutlu olsun. Bana üzülüp durmasın
Belli bir zaman sonra sikilmasin
Öyle diyorlar
arkadaşım yok diye
Olabilir her zaman degil ama bazen çok sınırlı oluyorum
Merhaba; Sorunun cevabı basittir; İnsanların güvenleri artık o kadar kırılmış ki kime güveneceklerini bilemiyorlar. Bu sefer oldu deyip, bu sefer doğru kişiyi buldum diyenler yine hayal kırıklığına uğrayınca hal bu vaziyeti alıyor. Gerçekten birisine güvenmek isteyip, gerçek bir dost arıyorsan yapman gereken onu tanıyıp onunla zaman geçirmektir. Zaman her şeyin çözümüdür fakat zamanıda boş yere harcamamak gerekir. Çünkü zamanı geriye döndüremiyoruz.
İyi günler.
bendede durum çok ters.. herkes beni arıyor ben kimseyi aramıyorum.. fakat bende bu konuda bayağı düşünmüş kafa yormuş biriyim. kazık atma olayına gelince bunu sen detaylandırmadan sağlıklı bir şekilde yorumlayamam. biraz daha konuyu açman gerekir..
Bana diyorlar ki "Dostu napacaksin ben dost edindim de kazık yedim " diyorlar.
ama benim dostum olsa kazık atmazdim
Bana herkes böyle ama hiç biri aramiyor.
herkesten dost olmaz söyleminden yola çıkarsak , dosttan kazık yemek kişinin kendi tecrübesizliğindendir bunun seninle bir alakası yok. ve dost insanın hayatına her istenilen zamandan gelecek bir şey değildir bence :))
Ya arkadaş?
arkadaş ise belli dönem içinde gelir geçer.. ya şuanda kendi adıma konuşuyorum yani.. bende çok fazla sosyal bir insan sayılmam.. hatta asosyalim ve bundan tad almaya bakıyorum. insan zaten nankörlük fıtratı üzerine yaratıldığı için insandan çok fazla iyi beklenti içine girmek biraz fazla iyimser olmaz mı?
Çok iyimserlik ve yipratiyor. Bir de narin biriyim...
evet maalesef genel olarak insanlar kaba.. buda senin kırılgan yapına dokunuyor olabilir..
Öyle ler:(
Yapımı değiştiremez miyim? Güçlü affedici biraz da umursamaz olmak istiyorum
Cevap
17Cevap
şu an bulundugun yaslar insanlarin hayatlarinin donum noktalarinin oldugu zamanlar. Dolayisi ile cok farkli ortamlarda arkadasliklari olur
( okul, dershane, iş v. b..) senle arkadas gibi olsalarda kendince bir grup arkadasa daha fazla onem veriyordur. Sende bu dogrultuda baskalarindan bekleme hamleleri.
ne kadar saçma arkadaş olalım denebilir ama sevgili olalı mzaten demem :D çünkü seni görmedim. ayrıca bende yalnızım hiç arkadaşım yok bisikletle geziyorum tek geziyorum. bir yere gidiyorum tek gidiyor. yaşımda 22. yalnızlıktan ölmezsin :D
Oldurmuyor ama biktiriyor
Ben hiç sevilmedim ki
Çirkin sensin asıl
için kararmış
ayrica sevgi konuları güzellikle ilgili değil.
Meraklı birine Resmimi atmiyorum
Çirkin görmeyi merak ediyorsan netten araştır ben çirkin değilim
Bu kadar mı cirkinsin dedin
Sence bir durup bir düşün neden sen neden başkası değilde niye sen?
Valla düşünmekten Psikolojim çöktü
Allah in verdiği bir set olduğunu bulabildim ancak
Set değil şey
Bak çok iyi bişey dedin "allahın verdiği şey" dedinya bu senin inançlı olduğunu gösteriyor, belkide ilahi bir sınavın içindesin farkındasın deilmi?
Allah a inanırım ama çok isyan ediyorum
Bak dünde birisine dedim, emin olki şeytan sana oyun oynuyor başına gelecek olumlu veya olumsuz olaylardan sadece allaha sığın inşallah düzelirsin
Çümkü o sorunlu :)
Nankörüz çünkü elimizdekilerin değerini kaybetmeden anlamayız. Kafana takma ama yanlızlık iyidir
Yalnızlık şu devirdeki en mantıklı hareket bence boşver..
Sen yalnız kal ve boşver tamam mı canim?
Sen de iki harekette insanı satan kaziklayan bir tip sin çok belli
Hakaret etmedim
sen kırmaya çalıştin değmezsin dedin asıl hakaret bu benim başlığıma gelip böyle bişey yazman
Senden tavsiye isteyen mi oldu?
Bu mantık çok basit "bana böyle davrandın o yüzden yalnızlığı hakediyorsun"
Kusura bakma da iyiyim ama enayi değilim
Tanisalim seninle iyi dost ya da sevgili bulmayı denemelisiniz
Bu şekilde arkadaşlık kurdum buZamana kadar Artık istemiyorum
Anlamadım
Ben istemiyorum.
birini tanımalısın. kötü ya da iyi cıkacaktır. ıyıyse heyben dolmuştur ; kötüyse tecruben olmustur
neden acıdıklaırnı dusunuyosun guzel olmadıgını mı dusunuyorsun
Şimdi güzel olmamak ne alaka?
Çirkin ler sana gore zavallı mi
hayır genelde cırkın oldugunu dusunen kızlar soruyor bunları ozguven eksıklıgınden
Ozguvensiz kendiyle mesafeli
bunlar önyargilar
ben kendinden emin biriyim
o zaman neden arkadasın olmasın kı neyını begenmıyorlar
mesaj atsana bir bacım
Niye atacakmisim
Tamam
Ya artık mesaj atma!
Neden sana acidiklarini dusunuyosun ki?
Konuşmalarından tavırlardan
Sana oyle geliyodur acimalarini gerektirecek durum yoksa hem arkadasin olmamasi kendinle de alakali bir durumdur kafa dengi seni anlayabilen illa cevrende vardir
Ay var da ben numaradan başlık açtım ayyyy
Sen anlamadin diyorum ki arkadasin olmamasi belki de senin hatandir tavrin davranislarindan dolayi olabilir yoksa illa cevrende kafa dengi insanlar vardir diyorum
Annemin ve babamin arkadaslarinin yanında o kadar hanim ve sevecen biriyim
ama Yasitlarim la arkadaşlık kuramiyorum. sessiz kalıyorum.
Ya sessiz olabilirsin yapi meselesi ama biraz değismeye calis sessiz sakin olman guzl ama her konudaysa senin aleyhine bir durum
Inan bilmiyorum içe dönük mu görünuyorum nedir bunun sebebi?
sessiz olmak da neden degil bence
İste seni tanimadan ancak genelleme yaparak yorum yapabiliyoruz bunu senin dusunmen gerek uzme kendini ama
Beni insanlar uzuyor
bir sorunun varsa soyleyebilirsin sevgili olmak vesaire beklentim yok rahat olabilirsin bu konuda ;)
Sorunum dostsuzluk
Ve sosyallesememek
Bunlara sanaldan cozum bulamam malesef sen bulacaksin :)))
Bence birazda sorunu kendinde aramalısın
Sessiz biriyim dicem sessizler de arkadaş buluyor
Nedenini bulamıyorum
Karakterleriniz uyuşmuyor olabilir yani açıkçası bende asosyal biriyim çok fazla arkadaşım yok hatta eskiden hiç yoktu mutlaka sizinde olur ama insanları iyi tanıyın ne yaptıklarını ne istediklerini bilin
Insanlari zamanla tanir ve kendine baglarsin :)
Valla 19 yaşındayım daha ne kadar zmaan gerekiyor bilemiyorum
Dogru insanlarla karsilasmadin ya da yanlis bor sekilde davraniyor olabilirsin
Ya bu doğru insan olayı cidden komik :D
hayatta hiç doğru insan yok demek ki cunku
Vardir ya sacmalama :D
Sen dedin bana diyorsun saçmalama diye
Bulamamisindir dedim sende yok ki dedin ona sacmalama dedim :D
knk benim de sevgilim yok gel sevgilli olak :-D
Ne desem çok ne desem az
Hoş bir bayan deilmisin ki
Sapık sin işte
hoş olmakla arkadaşlığın ne ilgisi var?
Tm olabilirim :) de şu an görmediğim birine neden sapıklık yapayım. :) sormak istediğim soru şuydu.. Güzel bir kız değilsin o yüzden ilgi görmüyosun belki... Dicektim daha kibar olması için hoş bir bayanmısın diye sordum sense bundan sapıklık çıkarttın.. Senin için olmuş faiş.. Herkesi kndin gibi sapık sanıyosun
Sen bana küfür mu ettin?
Sen bana sapık derken küfür etmiş olmuyomusun :) kızım snn kafa kırık arkadaşının olmaması çok doğal ikile
Sen benim başlığıma geldin sen ikile
Daha çok gencsin beybi
hmmmm?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar