Ben hastamıyım rahatsız mıyım beynim mi arızalı kendime zararmıveriyor um beni anlayabilecek var mı bana yardım edebilicek?

Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar iyi olmadığımı düşünüyor söylüyor bana rahatsız ve hasta diyor Allah şifa versin diyor birisi birisi arkamdan kafası arızalı diyor zorla hasteneye yatırıp iğne enfeksiyon ile 5 ten fazla kez uyuşturuldum sakinleştirildim yaşım 18 ilaç yazıldı risoerdal kullanmayı reddittm hastahaneye yatırıldım bir buçuk ay Bakırköy ruh ve sinir hataları hastanesinde çoçuk ve ergen psikiyatri servisinde ilaç kullandım psikoterapi gördüm çıkınca kullanmayı bıraktım kullanmalısın diyorlarlardı 1sene civar
Güncellemeler
+1 yıl
Kullanmadım hasta olduğuma inanmıyordum bana psikotik atak tanısı koyuldu ben ilaçları kullanmadım annem kullandı biliyordu sonrada babam kullanma bırak dedi kafamıza göre bırakmış olduk kullanmamalı olduk ilaçları bir kullanıp bir kesiyordum annem sayesinde çünkü ben haata olduğuma inanamıyordum kullanmıyor dum annem zorla kontrol edip kullanıdırcada arada bir kullanmış oluyordum 3 ay falandır kullanmıyorum bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İyi etkilemiyor kötüleşiyor hissediyorum kullandıkça
Güncellemeler
+1 yıl
Kötüleşiyorum ilaçlardan
Ben hastamıyım rahatsız mıyım beynim mi arızalı kendime zararmıveriyor um beni anlayabilecek var mı bana yardım edebilicek?