Nasıl bir hayat yaşamanın hayalini kuruyorsunuz?

Benim hayalim şu; Allah bize yardım etmiş de bu Dünya'da da kafirleri yenmişiz, Batı'yı yenmişiz ve süper güç Asya (BRICS ülkeleri) ve İslam ülkeleri olmuş. Kafirlerden intikam alıyoruz, içimiz soğumuş. Artık hiçbir Müslüman kardeşimin zulüm görmediğini bilmenin rahatlığıyla evimin bahçesinde yatıyorum, kendime 2-3 tane de kafir köle almışım onları da keyfime göre kullanıyorum, içim soğumuş yani. Keyfime bakıyorum, bu Dünya'da da kazanmışım, ahirette de kazanmışım. Daha ne olsun. Bunu isterdim. Bu Dünya hayatı çok önemli değil, ama imkanım olsa böyle iyi bir şekilde bu Dünya'da da yaşamayı isterdim, yani kardeşlerimin zulüm görmediği, kafirleri yendiğimiz bir Dünya'da. Çünkü kardeşlerim zulüm görürken yaşamak hiç kolay olmuyor ❤️‍🩹🇵🇸🇾🇪🇮🇶🏳️💙 Ahirette de zaten sonsuza kadar öyle yaşayacağım, bu Dünya'da da ahirette de hayırlı ve güzel yaşamak istiyorum, Müslüman kardeşlerimle❤️💚💙💜💛☁️🌈

Bu yüzden en çok ettiğim dua şu ⬇️

☀️~Ali İmran Suresi~☀️
﴾147﴿ Onların sözü şunu demekten ibaretti: “Rabbimiz! Günahlarımızdan ve işimizdeki aşırılıklardan ötürü bizi bağışla, sebatımızı arttır, kâfir topluluğa karşı bize yardım et!”
﴾148﴿ Bunun üzerine Allah onlara dünya nimetini ve âhiret nimetinin de güzelini verdi. Allah işini güzel yapanları sever.

Nasıl bir hayat yaşamanın hayalini kuruyorsunuz?