Benim hayalim şu; Allah bize yardım etmiş de bu Dünya'da da kafirleri yenmişiz, Batı'yı yenmişiz ve süper güç Asya (BRICS ülkeleri) ve İslam ülkeleri olmuş. Kafirlerden intikam alıyoruz, içimiz soğumuş. Artık hiçbir Müslüman kardeşimin zulüm görmediğini bilmenin rahatlığıyla evimin bahçesinde yatıyorum, kendime 2-3 tane de kafir köle almışım onları da keyfime göre kullanıyorum, içim soğumuş yani. Keyfime bakıyorum, bu Dünya'da da kazanmışım, ahirette de kazanmışım. Daha ne olsun. Bunu isterdim. Bu Dünya hayatı çok önemli değil, ama imkanım olsa böyle iyi bir şekilde bu Dünya'da da yaşamayı isterdim, yani kardeşlerimin zulüm görmediği, kafirleri yendiğimiz bir Dünya'da. Çünkü kardeşlerim zulüm görürken yaşamak hiç kolay olmuyor ❤️🩹🇵🇸🇾🇪🇮🇶🏳️💙 Ahirette de zaten sonsuza kadar öyle yaşayacağım, bu Dünya'da da ahirette de hayırlı ve güzel yaşamak istiyorum, Müslüman kardeşlerimle❤️💚💙💜💛☁️🌈
Bu yüzden en çok ettiğim dua şu ⬇️
☀️~Ali İmran Suresi~☀️
﴾147﴿ Onların sözü şunu demekten ibaretti: “Rabbimiz! Günahlarımızdan ve işimizdeki aşırılıklardan ötürü bizi bağışla, sebatımızı arttır, kâfir topluluğa karşı bize yardım et!”
﴾148﴿ Bunun üzerine Allah onlara dünya nimetini ve âhiret nimetinin de güzelini verdi. Allah işini güzel yapanları sever.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ooohooo. O kadar uzak hayal kurmuyorum ben. Allaha zor degil tabiki amma velakin Allah cc. Ayetlerinde ve peygamberimiz hadislerinde ne buyuruyor? " kiyamrt yaklastikca bir sonraki gün diğerinden daha kötü olacak" Şu an o günleri yasiyoryz. Yani dunya daha iyi olmayacak daha da batmaya doğru gidiyor ve artik imani kurtarmak cok cok daha zorlasiyor. Benim tek istedigim once kendimin imanli olmesi cennete gidebilmek sonra da yakin ailemin kurtulmasi. Bunlar benim icin yeterli
Onu Allah bilir kardeşim. Ama Peygamberimizin şöyle bir sözü de vardır ⬇️
☁️Resulullah (sav) buyurdu ki: Size yemin ederek söylüyorum ki, Allah bu işi (İslâm dinini), mutlaka tamamlayacaktır. Öyle ki, bir süvârî San'â'dan Hadramevt'e kadar (tek başına) yolculuk edecek de Allah'tan ve bir de koyunlarına kurdun saldırmasından başka hiçbir şeyden korkmayacaktır. Fakat sizler acele ediyorsunuz!.."
📖(Ahmed b. Hanbel, 5/109; Buharî, Menakıbu’l-Ensar,29).
Bende simdi bir cok hadis ayet yazabilirim buraya. Dünya kiyametin cidden cok cok yaklasmasina yakin iyi bir yer olacak ama cok kisa süreliğine sonra oyle kotu yer olacak ki alimler bile bozulacak diyor hadisi serifte. O yüzden dunyayi kurtarmak gibi hedeflerim yok. Peygamberimiz ne diyor mesela kudüs için " oraya gidin namaz kilin eger oraya gidemiyor ve namaz kilamiyorsaniz kandillerinde yakilmasi icin yag gonderin" bu ne demek? Elinden ne geliyorsa onu yap demek. Ben oyle yapiyorum mesela kuduse maddi destek gonderiyorum cunku oraya gidemem Şu an icin. Elinden geleni yapmak elinden gelmeyeni hedeflemekten daha mühim. Müslumanlar zulüm goruyor diyoruz ama zulum gorenler icin elimden ne geliyor? Buna bakmak lazim.
Evet kıyamete yakın dünya kısa bir süreliğine çok güzel olacak, hatta Peygamberimiz “mal öyle çoğalıp taşacak ki kimse zekatı kabul etmeyecek” diyor, “Müslüman kentler çok güvenli olacak” gibi şeyler diyor. İşte bende tam o zamanları yaşamak istiyorum zaten. Allah bilir belki o güzel zamanları görürüz, ben görmek istiyorum. Belkide biz ölmeden önce Hazreti İsa gökten inecek ve bir anda böyle bir hayat yaşanacak, kim bilir? Peygamberimiz “Mesih’ten sonraki yaşam ne mutlu!” diyor. İşte bende bu yaşamdan bahsetmiştin zaten kardeşim.
Anladim seni. Senin tercihin tabiki ama yine buyruluyor ki " Sonra Allah; kokusu misk, dokunması ipek gibi olan bir rüzgâr gönderecek. O, kalbinde bir buğday tanesi kadar iman bulunan herkesi öldürecek. Sonra insanların en kötüleri kalacak. İşte kıyamet de onların üzerine kopacaktır" en son kiyametin kopmasindan hemen once yasayacak olanlar insanlarin en kötüleri. Yani bilmiyorum. O güzel zamana gelene kadar imanimizi muhafaza edebikecek miyiz ki? Cok fazla haram isleniyor cok kotulk var. Hz. İsanin inmesinden sonraki olaylari bende gormek isterdim ama korkutucu ya
Denizin ortasında her gün denizin içinde boşalmak
Bir dodge charger 69um olsun yeter
LAN DKWŞXÖWŞXÖSŞZÖWŞZÖS
Noldu