Hepsini hatırlamıyorum ama hatırladığımı anlatıyım silah gibi birşeyle kovalanıyorum sonra market ve pastane birleşik bir yere gidiyorum orada çalışıyorum dondurma fiyatlarına bakıyorum is arkadaşım ile vs sonra lisede karşı sınıfta okuyan bir kız vardı onu ve arkadaşını görüyorum ( arkadaşı iş yerimde çalışıyordu dün onları beraber gördüm arkadaş olduklarını öğrendim) o lisedeki kız gelip bana hakaret ediyor kaşar vs diyor kavga ediyoruz sonra marketi silahlı insanlar basıyor kaçıyorum koridor gibi konteynır bir eve gidiyorum
Bebeğim bu rüyada sana anlatmayı unuttuğum önemli bir detay var rüyada kendi saçımı kesiyordum ve şimdiki olduğumdan çok daha güzeldim bunlar ne manaya geliyor bu arada başka ruyalarim da var bakmak istersen
Saçını uzun olması genelde güzel yorumlanır kısa saç ama kendinizi güzel görmek çok güzel birşeyin kısa süreli olması olabilir örneğin güzel giden bir ilişki dostluk iş vs kısa sürecek olan güzel birşeylee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rüyanı kimseye anlatma
Neden
?
Biraz yorumlayabiliyorum kendimce dinlerim
Hepsini hatırlamıyorum ama hatırladığımı anlatıyım silah gibi birşeyle kovalanıyorum sonra market ve pastane birleşik bir yere gidiyorum orada çalışıyorum dondurma fiyatlarına bakıyorum is arkadaşım ile vs sonra lisede karşı sınıfta okuyan bir kız vardı onu ve arkadaşını görüyorum ( arkadaşı iş yerimde çalışıyordu dün onları beraber gördüm arkadaş olduklarını öğrendim) o lisedeki kız gelip bana hakaret ediyor kaşar vs diyor kavga ediyoruz sonra marketi silahlı insanlar basıyor kaçıyorum koridor gibi konteynır bir eve gidiyorum
Ana nesne silah , silah ses alınacak bir haber öğrenilecek bir haber demektir
Silah sesi duymadım
Ateş alması gerekmez kendi hali ile silah alınacak haber demektir öğrenilecek bir şey demektirki zaten işyerinizde öğrenmişsiniz
İşyerimde neyi öğrendim anlamadım
Biri için arkadaş olduklarını öğrendim dediğiniz rüyadamı gerçektemi onu diyorum
Gerçekte arkadaş olduklarını öğrendim ertesi gün rüyama girdiler
Onlarla bir bağım yok haberle onların alakası yoktur
Ozaman yeni alınacak bir haber denilebilşr eğer belirgin renkler var ise hatırladığınız iyi haber kötü haber olarak yorumlanabilir
Kırmızı
Çoğunluk dondurma ve eşyalar hatta kıyafetlerimiz kırmızı idi
Aşk sevgi ilişki konularında bir gelişme habere yorumlanabilir
Aşk sevgi istemiyorum terfi istiyorum
Hayırlı olarak yorumlayabilirim
Kırmızı aşk sevgi temsil eder yeşil görmek genelde para iş hayırlı iş denilir
Of
Neyse teşekkür ederim vakit ayırdın
Rica ederim yinede hayırlısını dileyin olmasını istediğiniz şeyler için dualar vardır googledan bulabilirsiniz niyetiniz ile okuyun
Allah razı olsun
Amin hepimizden inşallah
Bebeğim bu rüyada sana anlatmayı unuttuğum önemli bir detay var rüyada kendi saçımı kesiyordum ve şimdiki olduğumdan çok daha güzeldim bunlar ne manaya geliyor bu arada başka ruyalarim da var bakmak istersen
Saçını uzun olması genelde güzel yorumlanır kısa saç ama kendinizi güzel görmek çok güzel birşeyin kısa süreli olması olabilir örneğin güzel giden bir ilişki dostluk iş vs kısa sürecek olan güzel birşeylee
Saçım uzun benim zaten perçem kesiyordum rüyamda kendime ve yüzüm çok daha parlak ve güzeldi güneş gibi
Bu arada diğer rüyalarımın birkaçını atıyım mı bebeğim