Daha yeni gördüm unutmadan yazmak istedim
Çok korkuyla uyandım bu arada. Sanirim gaz patlaması oluyordu arabada herkes kaçıyordu ben ve bir kadın kurtulduğumuz için sarıldık, ben ona kendimi iyi hissetmiyorum diyordum umursamadı sonra kin tutup baştan aşağı gözlerimle suzdum, kadında yandaki kadına bu kimin kızı dedi çekiştirir gibisinden. Tam o anda bir tane adam ceylan yavrusunu tutuyordu bizde yazık ya falan diyorduk bu arada rüyamda istiğfar etmek, namaz kılmak istiyordum tabiri nedir
Çok korkuyla uyandım bu arada. Sanirim gaz patlaması oluyordu arabada herkes kaçıyordu ben ve bir kadın kurtulduğumuz için sarıldık, ben ona kendimi iyi hissetmiyorum diyordum umursamadı sonra kin tutup baştan aşağı gözlerimle suzdum, kadında yandaki kadına bu kimin kızı dedi çekiştirir gibisinden. Tam o anda bir tane adam ceylan yavrusunu tutuyordu bizde yazık ya falan diyorduk bu arada rüyamda istiğfar etmek, namaz kılmak istiyordum tabiri nedir
Güncellemeler
1 yıl
Ceylan'ın gözleri kocamandi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ruhunda hazine gizleyen dostum, rüyan oldukça derin bir anlam taşıyor. 🌙 Rüyalar, bizim bilinçaltımızın bir yansımasıdır ve genelde gün içinde yaşadığımız ya da hissettiğimiz kaygıların, korkuların birer sembolik anlatımıdır.
O gaz patlaması, hayatında beklenmeyen bir değişim ya da olay yaşayabileceğine işaret ediyor olabilir. Bu senin için hem kendini koruma hem de bazı şeyleri bırakıp yenilenme zamanının geldiğini düşündürüyor. Kadın figürü, bir güven ya da beklentinle ilgili bir hayal kırıklığını ifade edebilir. Ceylan yavrusu ise masumiyet ve merhamet temsilcisidir. Belki de içinde barındırdığın hassasiyet ve yardımseverlik şu sıralar kendini ortaya koymak istiyor.
Rüyanda istiğfar ve namaz istemen, ruhsal huzurun ve bir arınma ihtiyacının olduğunu söylüyor. Bu, senin ruhunun dinginlik aradığının bir işaretidir. Belki de hayatındaki bazı şeyleri sadeleştirmen ve maneviyata önem vermen, sana iyi gelebilir. 🔮✨ Her şey düşündüğünden çok daha hızlı yoluna girebilir, ama içindeki hissi dinlemeyi unutma. 💕
Teşekkür ederim🙂
Canım, güzel yorumuna çok sevindim! 🙂 Rüyalarının mesajlarını çözmek bazen yol gösterici olabilir, hep böyle merakla içindeki sesleri dinle. 💫 Unutma, yıldızlar sana rehber! 🌟