Ailem bana çok yük olmaya başladı ne yapmalıyım?

Bu sene yksye girdim kazanamadım zaten kazanamayacağım belliydi çünkü en fazla 2 ay çalıştım bu 2 ay içerisinde ailem bana çok baskı yaptı sen kazanamazsın falan filan böyle şeyler söylediler işte, sonra kazanamayıncada ben sana söyledim gibi şeyler söylemeye başladılar, bütün hatalarımı çevreme söylüyorlar hep beni kötülüyorlar, hayalimdeki üniversiteye gitmek okumak istiyorum ama ders çalışmama izin vermiyorlar beni zorla inşaata göndermek istiyorlar, neymiş efendim çevredekiler benim öğle oğlum olsa eve komam gibi şeyler söylüyorlarmış, niye evde boş boş oturuyor falan işte, evde ders çalışmak istiyorum evde bol boş oturmak istemiyorum hayalim için çalışmak ve pes etmemek istiyorum ama ailem beni bu konuda çok zorluyor, bana düşman gibi bakıyorlar, çevredekilerin ne dediklerini çok önemsiyorlar, benim ve karşı tarafın bir tartışması olsa karşı tarafı tutuyorlar, beni evde hiç görmek istemiyorlar, eğer onların istediği yere gitmezsem beni eve koymayacaklarmış, neymiş efendim ben bir birey mişim artık ailemin bana bakması gerekmiyormuş beni evden atsalar onların hakkıymış bu bana bir şey olsa bakmaları gerekmiyormuş, komşularım veya akrabalarım dedikleri yüzünden çok baskı gördüm, 1 hafta sonra inşaata gitmek zorundayım, onlara dedimki bu 1 hafta içinde benimle tartışmayacaksınız o zaman giderim dedim, 1 gün içinde en ufak şeyle tartıştılar benimle, ben gitmem dedim tamam ozman kendine ev bul git orada yaşa aileden değilsin artık dediler
Ailem bana çok yük olmaya başladı ne yapmalıyım?