Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten ölsem daha iyi gibi bir his var içimde çok korkuyorum
Bir sevgilim vardı ve onunla birlikte oldum ancak annem ve babam hep beni telli duvaklı gelin etmekten bahsediyor erkek arkadaşımlada ayrıldık ve ben ailemin yüzüne bakarken ölmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Önce sakin ol bunu ilk yaşayan sen değilsin kezaa böyle telli duaklı evlenende çook var
Saçmalama sen erkek arkadaşının seni kandırmasını görmemişsin inanmışsın ona böyle düşünme
Saçma düşünüyorsun
Senin gibi binlerce var, zaten bunu yaşayacaksın evlendiğinde yaşasan ya, niye elin adamına kanıp gençliğinizi mahv ediyorsunuz bir anlık zevk için?
Merak ettim ve saftım
O zamanda danışmak için buraya sorsaydın keşke, ya da ailenin yüzüne o zaman baksaydın ben bu adamlara ne yaşaytıcam diye, neyse olan olmuş seni bu halinle kabul eden biri çıkacaktır elbet
Vermeseydin? Bu arada evlilik için öncelikler bakire kadındır.
ölme. her apt@l kızın başına gelen sıradan bir olay. kabullen. kendimn gibi birini bul evlen
Ne alakası var… yine gelin olursun.
Artık kimse beni istemiycek istese bile nasıl söylerim bunu
Ne alakası var.. artık eskisi gibi değil, zaten bakire kız neredeyse yok. Ayrıca erkekler canım olur, adet gününe denk getir ilişkiyi bozdum sanır, 3. Dikenler var… ama hiçbirine gerek yok, seven erkeğin gözü görmez
Bakire kızlar daha öncelikli olur ama her zaman sanırım
Nasıl öncelikli
Ciddi düşünme konusunda iki kızdan hoşlanıyorsun diyelim bakire olan tercih edilir
Yok bee zaten vermezsen evlilik asamasjna kadar bilmz. Cook ilerledigin, Nisan yaptigin biriylede bir gece birlikte olursun, bir iki kan damlasi. Hatta daha da baglanir. Ama dedim ya eskisi gibi degil
Hatta ben senin yrinde olsam nasilsa bakirelik derdin yok, birkac adam daha gotururum. Sevgili yapinca da cok sevdigim bir adaam vardi, beni bozdu derdim. Erkek cok olunca kaldiramiyor, tek hatayi kabulleniyor
Vermeseydin.
Nerden bilebilirdim bu kadar kötü hissettireceğini zevkime baktım ancak ailemle konuşunca onların ne kadar üzüleceğini düşününce anladım hatamı umarım kızlarının onların yetiştirdiğinin aksine yaşadağını hiç bir zaman öğrenmezler
Zevkine bakmanın bedelleri oluyor maalesef... Umarım öğrenmezler yapacak bir şey yok
Tek iyi yanı bunu yapınca soğunabildiğini farketmem ya da daha çok bağlanabilineceğini yani aslında bu baya etkili bir faktör ama en önemli faktör değil tabi
Sende soğuma şeklinde olmuş iyi bari ırspı olmamışsın :D
Hayır ilkinde soğudum aşırı sonra diğerine bağlandım hatta 2 yıl bu yüzden biriyleydim hayatımın merkeziydi evlenmek istediğim tek kişiydi ama gitti artık yaşamak anlamsız ailemi çok seviyorum ama onlar da asla evlenmeden olsun istemezler or. Dersler yani
Hayatına bak yaşamana bak çokta mızmızlanma olan olmuş biten bitmiş elinden bir şey gelmez bundan sonraki süreçte iyi birileriyle denk gelirsin umarım
Canın çektiğinde seksting yap, pişmanda olmazsın hem
Canim ne durumdasin? Daha iyi misin?