Yeni girdim pek anlamıyorum halka arz dan tabi bir yorumda biri girdim 100 k borcum var demiş durduk yere öyle olma ihtimali var mı ben küçük sayılarla giriyorum gözüm korktu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Giren sayısı az olsun diye kandırıyorlar öyle :) Halka arzlarla öyle şeyler olmaz. Halka arz iki üç kuruş para alıyor zaten, sana da iki uç kuruş verir. Öyle bir şey yok.
Ay ödüm koptu bı an 😅
Kız zaten 500 lira para koyuyorsun ne kaybedeceksin dsfdsf
Mesele kaybettigim para değil de birden eksilere dusecekmisim gibi yazmıştılar 😅😅
Düşersin de o kadar düşmezsin yani düşmek de vardır elbet bu şeyin içinde. :d Ama halk arzlar zaten sınırlı yani bir şey olmaz, sen diğer hisseleri alırsan asıl o zaman dert edin :D
Hangi hisseler
Ne kadar düşerim mesela merak ettim
gerçek anlamda hisse satın almaktan bahsdiyorum halka arz değil. asıl borsa onlar.
çok düşmezsin, zaten günlük %10 düşme yükselme sınırı var :) ama panik yapmadan dikkat edersen hre şey olabilir.
Bugün tarkm tek katıldım
En fazla ne kadar düştün mesela
O da halka arz gibi. Sen de var ya :D
İekeiej arkadaşim katıl dedi anlamıyorum 😂
o da halka arzın aynısı sdfsd sen boş ver girme bu işlere sdfds
Çıkacam sanırım az kaldı iwkeirk
sdfsfdsf korkan adam çok gezmesin böyle sdfsd
Korkmak değil de arkadaşım dediği için girdim kimseye güvenmiyorum kendim araştırıp girsem daha rahat olurdum eijdiid
sdfdsf bi araştır da git sen arkadaşa güvenmiyorsun demek ki sdfdsf
Yok ben genel olarak kimseye güvenmiyorum eijdidj
bu işlerde güvenme de başka şeylerde güven :D
Tamam eijrirk
Ne anlatmaya çalışmışsın düzgün anlat ta olabilir mi cevaplayayım konuya vakifim ama anlatamamişsin
Ahahah doğru cumleyi sonradan tamamlamaya çalışınca öyle oldu
Halka arzdan durduk yere 10 k 100 k borca girer miyim onu sordum bı yorumda görmüştüm yok girmeyin kandırıyorlar felan yazmışlar
Halka arz dedikleri şey yeni bir sirket hisse her neyse yeni borsaya giriş yapıyor ve şirketinin belli bir kısmını halka dağıtıyor ortak ediyor herkese eşit dağıtılan paylar oluyor onlar herkes girmesin diye söylenen yalanlar çünkü son zamanlarda paylar iyice bölündü e bebek halka arzı 5 adet vermiş sadece eskiden 3 bin TL 2 bin tl lik verenler şimdi 200 300 en fazla 700 veriyor
Yani gir hepsine korkma ben son 4 halka arzdan 5 bin kar ettim. İkisini sattım üçü duruyor
Pardon ikisi duruyor e bebegi saymayayim 5 tane verdi
Haa anladiim düşme yok dimi 🥺
Söylenilen söz konusu bile olamaz yorumdaki başka arkadaşın da dediği gibi safları korkituyorlar girmemeleri için
O saf ta ben oluyorum ahahahah
Yok senden de safları var hiç sorgulamadan uzak duralım bu halka arzdan diye düşünenler
Ahahah olabilir