Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR İKNA ETTİM!!! TAKIM SEÇMELERİNE BAŞVURDUM.
P. S: Emek verip. cevap yazan olan herkese teşekkürler.
P. S: Emek verip. cevap yazan olan herkese teşekkürler.
Sporu meslek olarak yapmak istiyorum. Performans takımına girmek istiyorum fakat ailem bana engel oluyor. Ne yapabilirim çok üzülüyorum gerçekten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ailen her koşulda destek olmalı sana be Filenin sultanlarındaki başarı neden sende olmasın. Bunu fark etmeleri gerek.
İşte diyorum ama sakatlanırsan meslek hayatın biter olmaz vb vb diyorlar allahım şunu yazarken bile ağlıyorum ya
Hayır yanlış düşünce kaderinde o sakatlık var ise araba da çarpar sakatlanırsın, merdivenden düşerek de sakatlanırsın. Yani olacak bir şeyi engelleyemezsin. Hayat öyle bir şey değil. Aynı zamanda sporcuların sakatlığı öyle hadi git diye bırakılan bir pozisyon değil. İlerledikçe ve iyi yerlere geldikçe çok daha iyi tedavi ve imkanların oluyor. O zaman sana bir şey olmasın diye çelikten bir zırh yaptırıp evden çıkarmasınlar. Yani hatalı ve yanlış yoldalar.
Tamam karar verdim gizlice giricem ama nasıl yapıcam başvurma vb vb hiçbir fikrim yok
Onu daha iyi bilen birine sorman daha doğru olacaktır kardeşim. Şimdi ben yanlış yönlendirmek istemiyorum başvuru vs konularını bilmiyorum.
Ok sağol yine de :)
Rica ederim :)
Haydi gözün aydın. Artık ciddi emek vermelisin. Bu iknayı çok iyi değerlendir. Yolun açık olsun.
Ne yapıyorlar da engel oluyorlar
Aileme bağlıyım ben yazan yaşa takılma ablamın adına açtık hesabı işte dediğim gibi seçmelere girmeme vb fırsat vermiyorlar verseler gizlice girerim zaten ama...
Bence böyle konularda ailene karşı çıkmak gerekiyor. Hayat senin hayatın, ailen her şeye burnunu sokamaz
Girmem lazım o seçmelere zaman kaybedemem ama nasıl yapıcam ailemden gizli bilmiyorum
ne sporu
Voleybol
yaparsın
boy kaç
lisede msnz
Evet boy 169
iyiymiş
hayırlısını dile
Edemezsinnnnn
Pilates hocasiyim harika
Niye engeller