Eşimle aramda hiçbir sorun yokken, bir anda telefonunu elime almak istedim ve gösterdiği tepki garipti, gözleri pörtledi. Elimden almaya çalıştı ve sonrasında telefonunda kadınlarla tanışma uygulamasını ve yazdığı mesajları gördüm. O uygulamaya girme amacı aşk ve ilişkiymis kadınlara öyle yazmış. Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim çok ama çok öfkeliyim, nefret doluyum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. apla duygularını yaşa yani kız öfkelen bağır çağır ama sadece evde yap bunu şu an kimseyle paylaşma... evi terk etme.. ama evde de bi iş yapma... evden gitmen adam için bir hediye olur. duyguların biraz durulunca konunun detayına inmeye başla fiziksel bi aldatma olmuş mu bu işe ne zaman kalkışmış.. sonra ilişkinizi sorgula... sonra kendi gururunu ve mantığını... belirli bir süre sonra hissizleşirsin zaten... yaşadığın şey kolay değil ama kimse senin hissettiğini hissedemeyecek... o yüzden hislerini dinle ama imkanlarınla karar ver..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer çocuk yoksa ki olsa da bu sonucu değiştirmez.
Bu affedilecek bir şey değil
Bugün özür diler, kendini acındirir ve affettirir, hop yarın öbür gün bir bakmışsın tekrar aynı şeyi yapmış.
Sakın ola affetme17 Yorumla- +1 yıl
Ayni seyi dusunuyorum. Ben ona aynilarini soyledigim zaman sacmalama olur mu oyle sey ne alakasi var bunun icin adammi bosanilir ben oylesine girmistim konusmustum falan yersen tabi
- +1 yıl
Valla böyle erkek müsveddelerini görünce yeminle ben utanıyorum ya erkek olduğum için.
Bir nefis, bir heves için değer mi yuva yıkmaya - +1 yıl
Gerckten igrenc otesi ve kim sorsa hayatta yapmaz derdim kondurmazdim adam abaza gbi heryerde kadin ariyomus benim haberim yok. Vallahi midem almiyo yaaa
- +1 yıl
Biz bekâr kişiler haddimizi bilip duruyoruz böylesi evli adamlara noluyor arkadaş anlamış değilim...
Neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah kardeşim. Üzülme sakın - +1 yıl
Amin Allah razi olsun. Üzülmek neymiş ben paramparça oldum nasıl yapisir parcalarim bilmiyorum
- +1 yıl
şu an sarsılmış durumda olduğundan ötürü ben nasıl toparlar, eskisi gibi olurum diye dusunebilirsin ama inan ki sadece Zaman ver kendine
Ve haline şükret her zaman unutma beterin beteri var.
- +1 yıl
Oyle tabiki beterin beteri var. Herkese cektigi yasadigi yuk agir gelir.
yapar bunu erkekler yapacak bir şey yok. önünde iki yol var ya boşanacaksın ya da hep bu korkuyla ve stresle yaşayacak sineye çekeceksin veya kabullenip umursamayacaksın..
12 Yorumla- +1 yıl
Kabullenip umursamazsam hayatimda ne degisecek. Bir evin icinde iki yabanci ve buna sahit olan 2 cocuk bosanmakmi daha saglikli olur yoksa o pisligi gormezden gelip ayni evde yasamaya devam etmekmi
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Açıkçası siz böyle bir uygulamayı kullansanız ve bu yazışmaları siz yapsanız ve yakalansanız eşiniz ne tepki gösterirdi.
Böyle bir soru sorun ona.
16 Yorumla- +1 yıl
Ayni seyleri soyledim ve bilmiyorum ne yapardim dusunmek bile istemiyorum dedi ama bence kapi disari eder dover soverdi garanti yani.
- +1 yıl
Şimdi sen fark etmeseydin o bu haltlara hâlen devam edecekti ve sonu nerede bitecekti belli değil.
Eşler arasında gizli diye bir şey olmaz. Eğer gizliden bir şeyler yaşıyorsan bunun bir masumiyeti olmaz. Gizli yasak şeyler o zaman Aldatmaya girer. Bunu sanal ya da reel yapması olayı değiştirmez.
Sadece yapacağın tek şey Eşinin Anne ve Babasına bu durumu anlatmak. Eline bir şey geçsin y da geçmesin. Ama ne halt ettiğini bilsin. Ola ki " ya ne olmuş sadece mesajlaşmışlar falan filan " derlerse de onların ayıbı. Yarın bir gün Allah göstermesin aynı haltı yediğinde o zaman sen de " benim yanımda durmanız gerekirken oğlunuzun ayıbını örttünüz ve hoş karşıladınız Bu rezalet sizin eserinizdir " dersin.
Sadece birileri bilsin. Özellikle de Anne ve Babası. Onların bilmesinden dolayı Eşin utanır da belki yerin dibine girer ve bir daha yapmaz. Sana derse ki " neden bizimkilere anlattın " sen de " ben senin gibi yabancılarla konuşmadım. Sizinkilere ne halt yediğini anlattım. Bun da gizlilnecek saklanacak utanılacak ne var ki " dersin.
Amacım seni gaza getirmek değil. Bir Kadınsın ve bir duruşun olmalı. Senin de bir izzet-i şerefin var.
Bugün yalan söyleyen yarın da söyler bunu sakın unutma. Şimdi tepkini göster ki ileri de ne yapacağını bilsin. Sana kıymet veren senin yanın da olur. Ve sana hak verir.
- +1 yıl
Ne kadar guzel yazdiniz Allah razi olsun. Ben kimsenin gaz vermesiyle hareket etmem yazdiklariniz o kadar mantikli o kadar guzel anlatilmiski bana sadece uygulamaya gecirmesi kaliyor. esimin babasi vefat etti annesi ve ablasi var. Benimde ilk etapta aklima gelen kendi anne babama anlatmakti cunku yazismalarini ekran goruntusu almistim hep delil olsun diye. Esime gore ne var yazistim ama bu is oyle olmuyo bugun yazisti ama ben yakalamasaydim ya da gizliden takip edebilseydim eminim cok daha buyuk seylere sahit olacaktim Allah kurtardi
- +1 yıl
Estağfurullah. Elbette siz de ailenizle istişare edin. Bilgileri olsun. Ama dediğim gibi Karşı taraf bilsin. Ben yaşadıklarımı bilirim. Ben bu yazdıklarımı aynen uyguladım. Bir değil bir kaç kez ama. Siz doğru olanı yapın. Zaten Yanlışa devam etmek isten kişi yerin de durmaz. Haklılığınız bir gün çıkacak.
Bu olayın af edilir yani yok. Benim de bir kızım var ve başına gelse bir Baba olarak asla sineye çekmem. Ben kızımın teline bile zarar vermemişken, onu incitmemişken elin adamı emanete hıyanet edecek öyle bir dünya yok. Lafa gelince herkes Delikanlı oluyor ama öyle değil işte. Ben kızımı nasıl incitmediysem karşı tarafta incitmeyecek.
O yüzden ailesi de kendisine hatta kendi kızına yapılmış gibi empati yapıp bir duruş sergilemeli. Kusuruma bakma çok yazdım ve hakkını helal et.
Hayırlı geceniz olsun inşallah - +1 yıl
Helal olsun ne demek aksine ben boyle uzunca yazdiginiz icin size tesekkur ederim asil siz hakkinizi helal edin. Beni yalnizca ayni yerden vurulmus kirilmis bir insan en iyi anlayabilir. Hayatta yenilecek yutulacak cok sey vardir ancak bu olay o turden Masum bir olay degil maalesef eminimki ailesine anlattigim zaman soyleyecekleri sey ne varki konusmus biseymi yapmis olur oyle seyler kavga etmissinizdir bosluktadir ondan bir anlik yapmistir der gecerler. Allah gerckten herkesi kadir kiymet bilen insanlarla karsilastirsin malesefki ben gonlumu en emanet edilmez adama vermisim tokat gbi gerckten yuzume carpinca anladim ne aci... Fikirleriniz icin tesekkur ederim dua eder dua beklerim sizede hayirli geceler.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılın o zaman
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşamayacaksan salağa yatacaksın yuları çaktırmadan ele alarak tabi 🤔
Aldattığını öğrendiğini bilirse bu sefer saklamaya gerek bile görmeden icraatlerine devam edecek, evdeki nasılsa biliyor ses etmiyor napsam kabul eder diyecek. 🤔 Salağa yatarak yap napacaksan
48 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken boşamak değilmidir zaten? Hani kadın aldatsa erkek evliliği kurtarmak için emek mi eder yoksa direkt boşarmı?
Maalesef kadınların fedakarlığıyla yürüyor her şey. Aldatıldığını bile bile yine fedakarlık yapmak kadına düşüyor türkiyede, o fedakarlığı yapmak istemedikleri için evlilikler artık yürümüyor 2 kere 2 4 se bu da öyle net bir sonuç işte. Üzücü ama böyle. Herkesin aile durumu hayatı farklı boşamak herkes için kolay olmuyor ama olması gereken odur. - +1 yıl
çılgınca aşık olan adam dışında her erkek bunu yapar tortilla. Kabul edilsede edilmesede bu böyle. ayrıca kadınlarda gizli gizli çok pis aldatıyorlar bunlarıda çok iyi gözlemliyor ve biliyorum...
Tek fark onlar yakalanmamayı iyi beceriyorlar çünkü yakalanırlarsa işlerin nereye gideceğini kimse kestiremez derecede risklidir... - +1 yıl
@PATRON79 Ne anlatıyorsun? Konu hangi cinsiyetin aldattığı değil konu aldatmak ve aldatılmak okeyyy? ama kadınlarda aldatıyor diyerek aldatmayı hoş göstermek mi amaç? Sidik yarıştırmak ne alaka? Ne biçim kafanız var sizin yaaa bi gidin yaaa
- +1 yıl
@PATRON79 amca sen neye başlayacaksın pardon? Sen kimsin da var? Karıyı eve koyup burada 20 lik kızlara yürüyen da var 😂 sen neye kime başlıyosun? Sen başlayana kadar seni o kazığa oturturlar 😂 sektir git şimdi huzurumdan. Bilmem kimin çocuğunu kim başiıma salıyor yaaaa 😂😂
- +1 yıl
Evet hicbir erkek kendisine ayni seyi yapan kadini affetmez kapi disari eder. Fakat kadinlar hep yapici oldugu icin buda gecer der saniliyor. Ama artik eski devir yok evet yenilir yutulur seyler var ama bu o sekilde bisey degil. Bugun bunu yapan yarin herseyi yapar kendimle ayni fikirde olanlari gordukce fevri davrananin kendim olmadigini anlamis oldum birkez daha tesekkurler
eli işte gözü oynaşta yaptığına pişman et ya da direk konuş bu demek oluyor diye duruma göre ne yapacağına karar verirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Surunsun köpek ona en buyuk ceza bensizlik
vay arkadaş evlisin seni seven bir kadın var sorun çıkarmaya hala çükünün peşinde koşuyorsun :D
12 Yorumla- +1 yıl
Demekki evli olmak seni seven bir kadinin olmasi hicbirseyi degistirmiyomus. Adam olmayana sevginide versen bos adam adam degil cunku
+1 yılBiraz bekle aklını toplamaya çalış ve ilk anın kızgınlığını ve şokunu atlattıktan sonra otur her şeyi konuş. Neden böyle yaptığıni sor mesela?
Verdiği cevaplara görede rotanı belirle eğer bosanmak sa doğru karar arkasında dur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Sende aynısını yap belki anlar yoksa def et gitsin zor da olsa ve ayrıca byle erkekler iste evli değerli oluyor bende bunu anlamıyorum ve geriliyorum ister istemez şaka gibi 😅
05 Yorumla- +1 yıl
Adilige adilikle karsilik ver diyorsun yani. Dogru olan bumu olur
- +1 yıl
Çok doğru herkes yaktığı yerden yanmalı ki ateşi hissetsin
+1 yılof cok zor. cocuk var mi? direkt bosan demeyecegim tabii ama cok ciddi trip at bence. telefonundan o seyleri silsin, kilidini kaldirsin. sana da ne istiyosan yapsin su anda affettirmek icin
013 Yorumla- +1 yıl
@PATRON79 direkt bosan demenin pek mumkun olmadigini sen de biliyorsun 1. C. gercekten pisman olur neyi kaybedeceginin farkina varirsa bir daha bu hatayi yapmaz diye dusundum
- +1 yıl
@PATRON79 12 yillik evlilikmis yeni gordum. bosanma davasi tavsiye ediyorum adli yardim talepli. beni mi ozledin sen her gun karsima cikiyorsun?
- +1 yıl
@PATRON79 saltanatini ilan edersen haber ver 1. C. o zaman daha cok lazim olurum
- +1 yıl
@PATRON79 ben kapiyi aralamistim zaten ta ki sen kapatana kadar. :)) iyi geceler c
- +1 yıl
Iki tane cocugum var biri 12, digeri 5.5 yasinda. Ama ben affedecek durumda değilim, aşırı derecede soğudum gözüm korktu ve yakıştıramadım. Çünkü ben hep ona ilgi gösteriyordum sevgimi gösteriyordum. onun bana karşı zerre sevgisini gosterdigini guzel sozunu gormedim duymadim hissettirmedi. Ben bile ona bunu yapmazken o bana nasil yapabildi diye kendi kendimi yiyorum.
- +1 yıl
calisiyor musunuz? bosanmayi düşünebilirsiniz gercekten
- +1 yıl
@PATRON79 Benimde en cok uzuldugum sey bu oldu zaten. Ben hep fedakarlik saflik iyi niyetle ona sevgi ve guven duyarken o bundan faydalanmis. Nasil olsa bu kerizi kandiririz hesabi en agrima gidende bu oldu zaten. Allah boylelerini bildigi gibi yapsin evlilik aile cocuk bunlar kolay kolay hice sayilacak seyler degil ama gerckten insanoglu herseyi yasiyormus
+1 yılBence fevri davranma onu anlamaya çalış tepkisi çok önemli mahcup mu yoksa takmıyor mu, sonuçta evlilik önemli Bi şey bozulmasını kimse istemez
15 Yorumla- +1 yıl
Ben yakaladığım ve okuduğum için mahçup yoksa aynen konuşmaya devam edecekti. Ve abaza gibi herkese yazmış tanışalım hangi şehirdesin diye.12 yillik evliyim. Böyle bişeyi hayatta kondurmazdım
- +1 yıl
Yapma ya, valla erkekler çok pislikler. Belli ki heyecan aramış
- +1 yıl
Bence heyecan degilde belasini aramis belasinida buldu
- +1 yıl
Senin için her şey hayırlısını diliyorum. Her şey gönlünce olsun
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim hepimiz icin oyle olsun
+1 yılYapan yine yapar mantığı ile hareket edip herşeyi bitirmek daha kötü olur. Bir şans ver derim
01 Yorumla- +1 yıl
Benim su anda dusundugum tek sey eger ben onu yakalamamis olsaydim ne kadar ileriye gidebilecekti neler yapacakti. Ben bunlari dusundugum icin affetmek istemiyorum. Guven duvari bir kere yikildimi bir daha orulurmu dersiniz hersey unutulurmu gerckten. Su anda degil yuzunu gormek varligina tahammulum yok.2 tane guzeller guzeli evladim var ve ben bu yapilani asla haketmemistim asla..
Peki siz buradan gidecek misiniz yoksa takılmaya devam mı edeceksiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Benim ilk ve son sorum bu sadece benim yerimde olsaniz ne tepki verirdiniz diye fikir almak istedim. kalicisi degilim yapilan adilige adilikle karsilik vermem
Direkt boşardım. Aması yok. O ilişki biter benim için
01 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı şeyi düşündüm. Çünkü bugün bunu yapan yarın herşeyi yapar. Ve aynı şekilde o beni yakalasaydı öldürürdü heralde
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAbla bu saatten sonra ne olacak vercen yolu geçecen
00 Yorumla
+1 yılSende bu siteyi biliyorsun 🤷♂️
08 Yorumla- +1 yıl
Itiraf etmeliyimki esim beni bu sitede aldatti. Onun sayesinde öğrendim
- +1 yıl
Arkadaşlık uygulaması dedin soruda..
- +1 yıl
İkinizde belkide aynı sitedesiniz 😀
- +1 yıl
Esimin butun tanisma sitelerinde hesabi var zaten KızlarSoruyor da da hesap acmis ve aptal sacmasi sorular paylasmis ben normal bir sekilde soru sordum ve farkli insanlarin fikirlerini gormek istedim.
- +1 yıl
Anladım şimdi eşin seni aldattıgını düşünüyorsun, misal sende bu siteyi biliyorsan ödeştiniz 😀 ama diyorsan eşimden ögrendim orası düşünülür tabi
- +1 yıl
Ne demek istediginizi anlayamadim. Ben buraya esim gbi ask arayip bulmaya gelmedim. Adamin zihniyeti niyeti herseyi bozuk her uygulamadan kurdugu konustugu cumle bekarim tanisalimmi nerdensin yeni insanlar tanimak istiyorum cesaretin var mı talisman guzel birsey vs vs. Yani evli bir adam bunlari baska kadinlara kizlara yaziyor ask ariyomus. Ben gayet usturuplu bir soru ile paylasim yapiyorum beni esimle bir keseyemi koyuyorsunuz gerckten
- +1 yıl
Sana aldattın demedim yanlış anlıyorsun o eşinin yüzsüzlüğü ama sende bu siteye gelmişsin eşinde burayı biliyor aynı zamanda biraz sıkıntılı bir durum demek istiyorum..
- +1 yıl
Boşanıcan ya da hayatına bir şekilde devam edicen hayat senin
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bosarsin mantıken güven komple bittiği için
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen maalesef guvenimi bitirdi tamamen
+1 yıl1.88 olsun derseniz olucağı o :D
00 YorumlaOnu öldür ya da değmez ayrıl gitsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşünmek bile istemiyorum
00 YorumlaSende başkasıyla tanış konuş?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılık sebebi
01 Yorumla- +1 yıl
Aldatma bugün mesajla yarın başka şekilde olabileceğine eminim
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılAyrılırım elbette
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmadın mı hala
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Cok kotu bir durum
00 YorumlaAman sakin ol
03 Yorumla- +1 yıl
Siz olsanız yerimde sakin olabilirmiydiniz biraz empati
- +1 yıl
Bugun aynen oyle yaptim avukatla gorustum sanal ortamda konusmak gorusmek bir aldatma sebebiymis tek celsede delillerle bosariz dedi. Ama ben surunsun istiyorum aci ceksin acidan gebersin istiyorum
+1 yılYaşlar kaç
01 Yorumla- +1 yıl
Ben 33 esim 43
+1 yılDertleşelim
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimin telefonunda tanışma uygulaması ve kadınlarla konuşmasını yakaladım. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler