Eşimin anne ve babası sürekli kavga ediyorlar birbirlerine girip karakolluk oluyorlar hatta birbirlerine zarar veriyorlar biri gözaltına alınıyor diğeri sığınma evine gidiyor sonra bi kaç gün geçmeden şikayetler geri çekiliyor barışıyorlar bu yıllardır böyleymiş biz 2 yıllık evliyiz ben ikisiyle de görüşmüyorum düğünümde de kavga çıkarıp bana aileme hakaretler ettiler eşim annesiyle görüşüp babasıyla görüşmüyor ama kayınvalidem sürekli bana karşı dolduruyor bizi ayırmaya çalışıyor eşim annesiyle de arasına mesafe koymuştu ama yine kavga ettiler bunlar ve biz başka şehirde yaşadığımız halde kalktık gittik ben görüşmedim eşim annesinin yanına gitti geldi falan sözde bu sefer bosanacaktı her seferinde eşim inanıyor annesine ve kendini yırtıyor deli gibi bısey oluyor biz de kavga ediyoruz huzursuz oluyorum kabul edemiyorum bu durumu hem bana o kadar çektirdiklerine rağmen eşimin bu kadar ilgili olmasını hemde bizim o kadar huzursuz olup onların hiç bişey olmamış gibi devam etmesini 🙄 annesi yine barışmaya niyetli hala boşanmak icin dilekçe vermemiş bile herkes eşimi arayip barışsınlar diyor tabi bende yeter artık ben çok sıkıldım bunlardan kendileri bosanmicaklar ama sonunda bizi ayiracaklar ya onları seç ya beni ben durup durup bunlari yaşamak istemiyorum dedim ben onların yüzünden ne olacağımız belli değil diye çocuk bile düşünemiyorum siz olsanız ne yaparsınız?
Erkekler eşimin yerinde olsa kızlar benim yerimde olsaniz ne yaparsınızz?
Güncellemeler
+1 yıl
Artı olarak bu süreçte benim psikolojim bozuldu psikolog seansına başladım 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini seçenek olarak sunman büyük bir hata eşine bir şecenek olmaktansa anne babasının sorunlarını kendi çekirdek ailesinin dışında tutması gerektiği konusunda mücadele vermem lazım ne kadar kötü olursa olsunlar sonuçta onlar anne babası seçenek olmak istiyorsan şu sonucu göze alman lazım ben Bi anne bulamam ama kendime kadın bulabilirim sonuçta bulunmaz hint kumaşı değilsin o adamı sen var etmedin senden önce de vardı yaşıyor Du senden sonra var olup yaşayacak
Ailesi ile görüşmüyor san ailesi ile ilgili durumları sana yansıtmasın yeter görüşüp konuşmadığın insanların ne yaptıkları ile de ilgilenme eşin ilgilenmek zorunda çünkü anne babası
Öncelikle biz 7 yıldır birbirimizin hayatindayiz öyle dediğiniz gibi ana bı tane kadın çok mevzusu çok yanlış bana göre şöyle düşünün annesi onu hayata getirdi evet ama eşim benimle evlenmeyi kendisi seçti o zaman evlenmeyecekti sizin dusuncenize göre . sonrasında ben zaten bahsettiğiniz mücadeleyi iki yıldır veriyorum sen onlara bu kadar karışma bana da yansıtma onlara dair hiç bir şeyi diye defalarca kez söyledim ama öyle olmuyor annesiyle telefonda konuşurken bile benden bağımsız bir olayla birbirlerine girip kavga ediyorlar bağırıp çağırıyor evin içinde bu onu huzursuz ve tahammülsüz bı hale soktuğu için ister istemez eve ve bana yansıyor umarım anlatabilmisimdir. Ayrıca ben bulunmaz Hint kumaşı olduğumu iddia etmedim hiç kimse vazgeçilmez değildir aksine ben onlar yüzünden boşanma eşiğine geldiğimde eşime de ben katlanamıyorum dediğimde eşim deliriyor asla kabullenemiyor ayrılığı sen gidersen ben biterim diyor.
O zaman eşin merkep hemde merkep oğlu merkep ne bir kadın erkek giderse biter yaşayamaz ne erkek kadın giderse yaşayamaz kimse vazgeçilmez değildir
Katlanmak zorunda da değilsin ver dilekçeyi kurtul anlaşarak boşan dertten tasa dan kurtul
7 değil 77 yıl bile olsa huzur yoksa ayrılmak 5 vakit namaz gibi farzdır kimse kimsenin hayatını zehir etmek zorunda değil
Şu konu da seni takdir ettim böyle sıkıntılı bir evliliğe çocuk faktörü eklememek en doğrusu çünkü kendimden biliyorum benim evliliğim rezalet durumda ve çocuk yapmaktan kaçınıyorum ve asla yapmayacam çünkü er ya da geç boşanacam
İkimizde birbirimizi çok seviyoruz birini çok sevmek aşık olmak eşeklik değildir birde böyle bir dönemde herkes sahte evlilikler yaparken aşık oldugun kişiyle evlenebildiysen bu büyük bı şans aksine böyle hissetmedigin biriyle evli olmak canım bence. Tabii sevgi tek başına yeterli mi bı evlilik için asla değil bunu savunmuyorum. Bana evlenmeden önce hayatımın en güzel hislerini yaşatan ama evlendikten sonra da hayatımın en kotu dönemlerini yaşatan birinden bahsediyoruz ve haliyle büyük bı ikilem yaşıyorum bazen bırakıp gitmek de basite kaçmak geliyor sağlıklı kararlar alabilmek için psikologa danisiyorum sizin için de hakkınızda hayırlısı olsun kimse mutsuz olmak için yaşamıyor 🤗
Değiştirmiş sistem düzeltiyorum sevmediğin biriyle evlenmek aptallik bence
Allah yardımcın olsun kanka
Hepimizin 😅
Boşanma
Delirmekten korkuyorum 🤯