Erkekler eşimin yerinde olsa kızlar benim yerimde olsaniz ne yaparsınızz?

Eşimin anne ve babası sürekli kavga ediyorlar birbirlerine girip karakolluk oluyorlar hatta birbirlerine zarar veriyorlar biri gözaltına alınıyor diğeri sığınma evine gidiyor sonra bi kaç gün geçmeden şikayetler geri çekiliyor barışıyorlar bu yıllardır böyleymiş biz 2 yıllık evliyiz ben ikisiyle de görüşmüyorum düğünümde de kavga çıkarıp bana aileme hakaretler ettiler eşim annesiyle görüşüp babasıyla görüşmüyor ama kayınvalidem sürekli bana karşı dolduruyor bizi ayırmaya çalışıyor eşim annesiyle de arasına mesafe koymuştu ama yine kavga ettiler bunlar ve biz başka şehirde yaşadığımız halde kalktık gittik ben görüşmedim eşim annesinin yanına gitti geldi falan sözde bu sefer bosanacaktı her seferinde eşim inanıyor annesine ve kendini yırtıyor deli gibi bısey oluyor biz de kavga ediyoruz huzursuz oluyorum kabul edemiyorum bu durumu hem bana o kadar çektirdiklerine rağmen eşimin bu kadar ilgili olmasını hemde bizim o kadar huzursuz olup onların hiç bişey olmamış gibi devam etmesini 🙄 annesi yine barışmaya niyetli hala boşanmak icin dilekçe vermemiş bile herkes eşimi arayip barışsınlar diyor tabi bende yeter artık ben çok sıkıldım bunlardan kendileri bosanmicaklar ama sonunda bizi ayiracaklar ya onları seç ya beni ben durup durup bunlari yaşamak istemiyorum dedim ben onların yüzünden ne olacağımız belli değil diye çocuk bile düşünemiyorum siz olsanız ne yaparsınız?

Güncellemeler
+1 yıl
Artı olarak bu süreçte benim psikolojim bozuldu psikolog seansına başladım 🙄
Erkekler eşimin yerinde olsa kızlar benim yerimde olsaniz ne yaparsınızz?