Kızlar ilk gördüklerinde erkek`lerde neye dikkat ederler?
Giyime
Gözler, dişler, şivesi vs.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar ilk gördüklerinde erkek`lerde neye dikkat ederler?
Önce dış görünüşe bakarım ama sonrasında hali hareketi tavrı bana ve çevresine yaklaşımı daha önemlidir.
Cevre derken kendi cevrenize yakisirmi demek istediniz?
Hayır onun kendi çevresiyle olan insan ilişkilerinden bahsediyorum, kaba mı kibar mı cimri mi kime nasıl davranıyor nasıl bir insanlığı var gibi.
Onlari ögrenmeniz icin flörtünüz ile ortalama en az 3 ay gecirmeniz gerekiyor tabiki
Bunları görebileceğin bir ortam varsa bir gün yeter tecrübeyle sabit.
öyle bir dünya yok işte, 1 günde arkadaslarini huyunu suyunu kabami kibarmi cimrimi vs. ögrenme ihtimalin sifir. O sizi tanir siz onu taniyamazsiniz dikkat edin ve erkekleri o kadarda hafife almayin derim.
Hafife almakla bunun bir alakası yok daha önce çok kez yaşadığım bir durumdu ille sevgili flört olarak kıstas almamak gerek, birisini bu şekilde yüzeysel tanımak için yıllarını vermeye gerek yok alışveriş yaparken bile müşteri satıcı ilişkisinde kibar mı değil mi anlarsın bu kadar basit bir denklem.
Yani diyorsunuzki Cin baska Peri baska
Cevap
3Cevap
Dış görünüşe tipe bakarlar.
Temiz bakımlı olup olmamasina ve sivesine bakarım nereli kültürü yaşam tarzı falan ne
gözlerinizde sapıklık var mı yok mu gerçi birçok avel anlayamıyor ama neyse
Gözlerden anliyabiliyorsaniz büyük basari ve yetenektir. Tebrik ederim.
o ruha işlemiş şey gözlere de sirayet ediyor ama dediğim gibi kızlarımız çok avel s1ksen anlamıyor çoğu
O zaman bu durumda sizi o kizlardan ayirmamiz gerekiyor. Dogustan erkeklerin ne oldugunu biliyorsunuz demektir.
sezgilerine güvenecek ve ona göre tavır alacak cesareti olan insan fazla yok diyelim hele kadın için durum daha vahim
Erkekler hakkında zor bir durum yasadiginiz belli, ama cabuk atlatip kendinize gelmişiniz ve ne yapilmasi gerektiginide ögrenmişiniz.
Fizik ve yakışıklılık onlar varsa paraya bakar o da varda sohbetine bakar :D
Ben üsluba dikkat ederim
Gözleri gülümsemesi
Önce üste bakarlar
hepsine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar