Çok üzüldüm ya, cinsiyet partisindeki duman atan uçak nasıl da düşüyor.
Ve kimse farketmiyor bile...
Maalesef pilot hayatını kaybetmiş 😐

Çok üzüldüm ya, cinsiyet partisindeki duman atan uçak nasıl da düşüyor.
Ve kimse farketmiyor bile...
Maalesef pilot hayatını kaybetmiş 😐

Gelmez maalesef.. aslında günümüz çoğu insanının özeti bu o an başlarına bir şey gelse parti yapmaya ya da eğlenmeye devam ederler. ayrıca cinsiyet partisini komple zaten gereksiz buluyorum ama insan bence sadelikten mütevazilikten yana olmalı ama tabi gidip de yapmayın diyemeyiz her insan kendinden sorumlu ama çevresine zarar vermemeliler.
Uçak üstlerine de düşebilirdi hem
Kesinlikle abla oda var. Allah rahmet eylesin..
artık suyu çıktı bu işlerin her şey gövde göstersine döndü harcanan para doğaya verdiği zarar millete verdiği rahatsızlık yeter yani özellikle şu havai fişek olayı illlah ettirdi yani
Cevap
5Cevap
O anı mahvetmek istememisler sanırım!!! Gerçek mi bu ya. Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum, yapay zeka ile oluşturulmuş falan olmasın..
Elinde kamera olan da mi fark etmemiş
Ah ah özenti budalası, görgüsüz insanlar. Sosyal medyanın kuklası olmuşlar. Allah rahmet eylesin üzüldüm.
görgüsüzler ıyy nefret ediyorum cinsiyet partileri vs gibi şeylerden bride to be ve kına geceside dahil 🤦🏻♀️
Ben de, gereksiz gövde gösterisi gibi 😕
bir de tonla para döküyorlar saçma sapan ya neden cinsiyetini direkt öğrenmiyim ki çocuğumun gereksiz gereksiz şeyler yemin ederim
Dimi yani, ultrasona başkası giriyor sanki karnındaki bebeğin cinsiyetini başkalarından öğreniyor saçmalık
sinir oluyorum böyle ruh hastası gibi hareketlere
Kadınlar birbirlerine hava atacaklar diye pilot canından olmuş çok üzüldüm 😕
Uçak üstlerine düşseydi bir avuç gereksiz insan yok olacaktı ama, daha doğmamış bebeğe yazık.
Bunlar yüzünden instagrama girmiyorum. Takip de etmem böylelerini ama keşfete düşüyolar. İnstagramın algoritmasını işgal ediyolar 😒
Bana gereksiz masraf gibi geliyor. Herkes istediği partiyi yapabilir yani baby shower falan. Ama bu kadar abartıya gerek yok bence.
Bende şok oldum bu kadar vurdumduymazlik ne yiyor ne içiyor bu insanlar
Cinsiyet partilerini tasvip etmiyorum hayattaki en anlamsız ve sıkıcı partilerden.
Gelmez. Birilerine hava atacağım diye çıtayı hep yükseltiyorlar
Kadınların bitmek bilmeyen isteklerinin sonucu budur işte...
Umarım bu partilerin bir sonu gelir görgüsüzlük
Allah hem akıl fikir versin, hem de vicdan versin
İyide buna hatta bu kadarına ne gerek varmış ki
İnsanlık ölmüş
Ülkemizin trajikomik halleri ya insafsızca bu
Bu millet bişeyin b*okunu çıkarmadan bırakmaz.
Allah rahmet eylesin ne diyeyim.
Hayır bence çok güzel, değişik konsept olmuş
Görgüsüzler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?