Güncellemeler
+1 yıl
Peki kayınvalidem veya kayınbabam bir şey derse bu konuyla ilgili yine bana iğneleyici konuşursa sizce ne cevap vereyim veya açıklamayı ben kendim mi yapsam onlar konuyu açmadan bayadır da konuşmuyorum onlarla aslında
Düğün davetiyemizi kendim hazırlatmak istedim ve kendi ailemin de adını yazdırdım sonra hemen ertesi gün kayınvalidemin akrabaları onu arayıp siz nasıl düğün yapıyorsunuz böyle oda niye diye sormuş sizin durumunuz bu kadar mı kötü ki dünürlerinle düğün yapacaksın kayınvalidem şok geçirmiş öyle bir şey yok demiş gelin öylesine yazdırmış annesi babası sonuçta falan ama çok kızmış bana eşime söylemiş bende ona kızdım beni eşime şikayet eder gibi ona gidip söylememiş diye ama bilerek yapmadım sonuçta nerden düşünebilirim ki böyle yanlış anlaşılma olacağını sonra dan çok üzüldüm böyle kötü durumda düştüğümüz için sizce kayınvalidemden özür dilemelimiyim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
yavvvvvv bu diyenler canımsın? tabikideeee kizinn annesi babasii yazilirr davetiyenin uzerineee.. bu hangi mantikla denmissss neden yazilmiss diye? kusura bakmasindaaa m@lmiss diyenn o kisii.. ona ne lan? kizin sankii ailesii yok yanliz saniyorlarrr? sen en dogrusunu yapmissin tabikidee anne baba ismi yazilirr hatta soy isimleri bile yaziliyorr.. enazindan davetiyeli olanlarda bilir aah bu bunun kiziyla evleniyo ya da tam tersiii
Çok haklısın
eveeeett tabikide
Eşim arada olmazsa tabi umursamam ama işte oda beni suçlayınca..
heee sen dikkat et.. eger oda seni sucladiysaa bunda bir sikinti var derimm. kuzum ayagini set bas! yoksa seni heeeep ezerler allah korusunnn
Çok doğru valla öyle
aynenn oyle kuzuumm.. hatta onu birak bile demek isterimm sana en basinda sacma birsey icin bagriyorsaaa baska birsey yapsan o neyapar
Bağırma yok aslında ama işte onları savunması zaten yetiyor 😏
yanii fark etmezzzz, o bile fazlasiylaa yeterrrrr! o ne oyle, annesine diyecekti anne neolcak birsey olmaz hep oyle oluyo zatenn.. yani ortay ii bulmasi lazimdii..
Aynen ya sonunda beni anlayan birisi gündülerdir ona bunu anlatmaya çalışıyorum yanlışım olsa bile ailesine göstermek zorunda mı örtmesi gerekmezmi zaten ama anlamıyor işte nasıl anlatmasını sağlayacağım bilmiyorum ailesi bize çok zarar veriyor
Ozamannn ben olsam ondan uzak dururumm..
anlamadim, dugun davetiyesinde zaten gelinin anne babasinin ve damadin anne babasinin ismi olmaz mi? veya soyisimleri olur, x ve y aileleri gibi. ozur dileme kizim napmissin sanki sen
Bende öyle düşünüyorum ama kına gecesini benim ailem yapıcak kız evinde olur ya neyse onun içim de davetiye yaptırdık işte oraya da eşimin ailesinin isimleri yazmadığını için bana yüklendiler işte sen onların yazdırıyorsun ama bizim yazdırmadın diye büyüdü mevzu ve en önemlisi ve en kötüsü de eşim annesinin tarafını türüyor en çok ona kızıyorum
esine soyle, ben simdiye kadar hep boule gordum ondan böyle yaptim nerden bilebilirdim sizin adetleriniz nasil falan de. annesini asla kotuleme esine karsi, hatta annen hakli size sormaliydim ama heyecanlandim dusuncesizce hareket ettim de. esine karsi her zaman iyi konus kvaliden hakkinda. once esinle arani bul. benim bildiğim dugun davetiyesinde de kina davetiyesinde de iki tarafin da aileleri yer alir, sizinki biraz değişik olmus ama gelenek gorenek iste
Çok haklısın çok teşekkür ederim şu çenemi bi tutabilsem kötülemem ama işte yine de haksızlığa uğramış gibi hissediyorum eşimin de beni savunmadığını görünce hepten kafayı yiyorum
kvaliden kotu olabilir 😁 buna inanırım ama esine karsi kötüleme ki esin hatali olanin annesi oldugunu dusunsun diyorum. taktik yapicaksin yani. yoksa cok fena kaynanalar var gercekten
Bu taktiğini deneyeceğim bundan sonra çok teşekkür ederim 🙏🏻
rica ederim mutluluklar diliyorum ❤
Teşekkürler ❤️🙏🏻
Dile gene de
😕