Arkadaşlar kısa yazıcam sade
Bu günümüzde küfür işini abartanlar çok fazla bu ne cidden ananız, babanız dan böyle mi gördünüz yoksa sizin kardeşim dediğikleriniz yüzünden mi bu haldesiniz , ya da bunun havalı olduğunu düşündüğünüz için veya ahlaksız olduğunuz için mi bu haldesiniz? Bir yandan bu kızlarda da epey arttı kadınlar bile erkekler kadar küfür eder oldu bir erkek küfür ediyor o ne kadar itici ise kadının ki 10 kat daha itici abuk sabuk kelimeler ne kadının ne de erkeklerin ağzına yakışıyor seviyesiz olmaktan zevk alıyorsanız buyrun devam edin ama güzel ahlak en önemlisi annneniz babanız öğretmiş olması gerekir di de öğretmedi herhalde ama en azından kendiniz de kendinizi geliştirebilirdiniz öyle abur cubur yemekle akşama kadar PC başında oyun oynayıp kola , siga. ra içmekle veya akşama kadar ıg ye anne babanızdan aldığınız parayla kahve alıp st atmakla olmuyor biraz ahlak üzerine de kendinizi yorun da bir şekle girin adam gibi adam kadın gibi kadın olun ya bir yandan size karışan yok ama ulu orta toplum içinde acayip rahatsiz ediyorsunuz sizin bu şekilde içiniz rahat gönlünüz temiz ise içiniz rahat ise bize laf düşmez artık ama biraz daha anlayışlı olmak güzel bir şey hayırlı akşamlar.🙏
Arkadaşlar boş öğüt yazmayın içimi döktüm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer