Merhaba, tanıştığıma memnun oldum, adım Jane Nancy, aslında çevrimdışıyım, genelde buraya yazmıyorum, EMAIL ADRESİ ( janenancy118@gmail. com ) aracılığıyla yazabiliriz.
Hepsi meraktan hep asağıda kus mu ne vardı ayak bir kaydı ya da takıldı takla ata ata kuşu tersten gördük kahretsin millet de o biçim güldü rezillik valla. Hala yaşıyorum.
Prenses değilim bunu biliyorum hayata devam ediyorum. Depresyonun kutsal sularına giriş kimsenin umrunda değilim gerçekci düşünürsek 1 saniyeye bakıyor ölüm için. Bu video ile daha da netlestirdim durumu analdım bir nebze hayatı. youtube.com/shorts/AmuJGgKfZHk?si=fBpMs9s8r0P5NzV-
Bu soru çok ters köşe ben sorunun çok dışındaymışım gibi hissediyorum. En yakınlari siz ve diğer yorumcu. Ben zaten ne olmuşum neyse çok kusuru bakmayın. Sorana size de rahatsız ettim. Iyi geceler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır ben egolu değilim kimseye tepeden bakmam.. ama kötü insanlara da hak ettikleri gibi davranırım her zaman
Tepeye çıkarsam neden insanlara bakmakla uğraşayım? Manzarayı izlemek, doğaya hayran olmak varken
Bence de güzel cevap
teşekkürler
Merhaba, tanıştığıma memnun oldum, adım Jane Nancy, aslında çevrimdışıyım, genelde buraya yazmıyorum, EMAIL ADRESİ ( janenancy118@gmail. com ) aracılığıyla yazabiliriz.
Şöyle bir bayırdan feci yuvarlandım ay şimdi bir tuhaf oldum top gibi yuvarlandim ay ay ay bakmam ben.
Bu arada sadece tepeden aşağı değil insana bakmam prensip olarak zaten bakmıyorum.
Şaka mı gerçek mi? Kıyamam
Noluyor anlamadım … rahatsız etmedin…. Neden ….
Yere mi bakarsın
Cidden düştum ha... bakamıyorum o da sosyal fobiden 😅
Nasıl oldu dndndj
Seni kim uçuruma sürükledi dmdm?
Hepsi meraktan hep asağıda kus mu ne vardı ayak bir kaydı ya da takıldı takla ata ata kuşu tersten gördük kahretsin millet de o biçim güldü rezillik valla. Hala yaşıyorum.
Geçmiş olsun… bir prens tutup kurtarmadı mı … insanlık ölmüş yaaa dnsns
Prens mi arkamda ki şok geçirdi işık hızı ile aşağada buldum kendimi ya prens napacak anca bakar karı gitti diye ne yapacak. Kaderim bu benim.
Prens dediğin tam yuvarlanacakken … sen kolunda çeker nereye gidiyorsun der ;) güven bana
Aman be boş ver prensleri hayat herkesi katlar prensler gider çok önemli değil benim için düşe kalka devam.
Wow düşerim kalkarım birazda yuvarlanır hayatıma bakarım diyorsun
Prenses değilim bunu biliyorum hayata devam ediyorum. Depresyonun kutsal sularına giriş kimsenin umrunda değilim gerçekci düşünürsek 1 saniyeye bakıyor ölüm için. Bu video ile daha da netlestirdim durumu analdım bir nebze hayatı.
youtube.com/shorts/AmuJGgKfZHk?si=fBpMs9s8r0P5NzV-
Hahah
Yok bakmam ama karşımdaki kişi beni ezmeye kalkarsa öyle bir tepeden bakarım ki onu püre yaparım
Kibirliye kibirli davranmak , kibrini bitirmek gerek diyorsun
Aynen öyle çivi çiviyi söker
Üzgünüm ama çok kibirliyim ve iyi davrandığım çoğu kişi pişman etti beni
Kibirli olmak gerek bu dünya da diyorsun ….
Sen doğru iken neden yanlış kişiler düzelmiyorda…
Biz yanlış tarafa geçiyoruz
Kimsenin iyi olmasını bekleyemem ve bana yanlış yapmasına da müsaade etmem
O kadar doğru ki…. Fenomen ol da böyle doğrular konuşm
Bu aralar instagram açma fikrim var ama çevre baskısı sıfırdan başlamak beni korkutmuyor değil
Bana da öğret znsn
Neyi
İnsta dnsbdb
Bakmamaya çalışıyorum ama insanız sonuçta bazen istemeden de olsa bu hatayı yapabiliyoruz 😬
Soruyu yanlış anlamışım 😂😂😂
Bu soru çok ters köşe ben sorunun çok dışındaymışım gibi hissediyorum. En yakınlari siz ve diğer yorumcu. Ben zaten ne olmuşum neyse çok kusuru bakmayın. Sorana size de rahatsız ettim. Iyi geceler.
Hahah sen ne anladın …?
Haha tepeden tırnağı süzer misin gibi mi anladın sjdnsn?
boy kisa bakamiyoruz
Haha çok iyi …. Kibir de yok ….
Boy ve kibir olda güzel bakardın ama demi
kibir sevmem
Bakmam rahatsız edicidir
Kibirli değilsin yanş
Değilim
Hayır kendime yakıştırmam
Bakmam
Güçlü kadın olayım derken Pehlivan oldum….
Gördüğüm baya iyi söz xmdndn