46 bıne 5 gün tatıl yapacagıma 30 bıne 15 gün vılla kıralar yemegı kendım yaparım hatta kalan 16 bıne hergun dısardan yemek söylerim mangal yaparım 😂 otel havuzları cok kalabalık aksam 6 dan sonra gırılmıyor ama vıllada gece bıle yuzebılıyorsun ıstedıgonde denıze gıdıyorsun yakın yerde tutarsan. Oteller asırı ve gereksız pahalı
anlıyorum benim için deniz ve manzarası önemliydi aslnda. kendi oturduğum sitede iki tane havuz var mesela. sırf havuz için de yol tepmem aslnda. ama sçeim meselesi tabi
Başka neler dahil? Onu da yazdan iyi veya kötü derim
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
her şey dahil işte. 5 yıldızlı. muazzam bir konuma sahip. 3 öğün yemeyi vs varmış.5 tane barı var. 4 /5 tane havuzu ama havuza gerek yok ayağını atınca sahil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pahalı ben aynı şartlarda 28700 e kaldım hem de ağustosta
Pardon 6 gün benim
hangi bölgede?
Cundanın en iyi oteli
bu da Marmariste
E pahalı
Benim otel deniz kenarı kendine ait beach ve iskelesi de var
Kahvaltı dahil
Ve gerçekten güzel tatildi
bu daha deniz görmeyen odası. deniz görenler daha pahalıydı ama hepsi dolmuştu
özel değilse hangi otel sizin? Bir araştıraym
Bwnşm ki denşz gören, cunda kıvrak otel ets den aldım
Araba sürmek zor geldi marmarise kadar))))
2 de tekne turu yaptınız mı artan oarayla bana dua edersin)
biz artık yeri ayarttık :) ama sizin oteli de merak ettim doğrusu. Bir bakayım. belki başka zaman gideriz.
Sen de senşn oteli söyke merak ettim
baktım sizin otele, hoş görünüyor. Orka Lotus Beach İçmeler
Senin ki daha şyiymiş sen git burata)
konumu muazzam değil mi :)
Deniz güzel akvaryum gibi göcektekş
30 bıne 1 ay denız kenarında ev tutarım villa kiralarıö
hımm. villa da her şeyle kendin uğraşacan ama
46 bıne 5 gün tatıl yapacagıma 30 bıne 15 gün vılla kıralar yemegı kendım yaparım hatta kalan 16 bıne hergun dısardan yemek söylerim mangal yaparım 😂 otel havuzları cok kalabalık aksam 6 dan sonra gırılmıyor ama vıllada gece bıle yuzebılıyorsun ıstedıgonde denıze gıdıyorsun yakın yerde tutarsan. Oteller asırı ve gereksız pahalı
anlıyorum benim için deniz ve manzarası önemliydi aslnda. kendi oturduğum sitede iki tane havuz var mesela. sırf havuz için de yol tepmem aslnda. ama sçeim meselesi tabi
Benımde tercıhım manzara. Manzaralı villalara bakın o zaman 46 bın 5 gun ıcın gercekten cok fazla. Insan 5 gunde tatıl yaptıgını bıle anlamıyor.. yalova cınarcıga bakın orada manzaralı apartman daırelerı var karsısı ıstanbul falan tavsıye ederım... Denıze gırmektense manzarayı ızlemek daha keyıflı oluyor hele bırde gece sahılde oturup hafıf muzık eslıgınde 2 bıra resetlıyor benı.
yeri ayırttım aslnda. ödemesini de yaptm. hatta uçak biletleri de 10 bin tuttu. Bu yaz böyle. umarım değer
O zaman olan olmus seneye farklı tercıhler yaparsın. Umarım güzel gecer iyi eğlenceler
teşekkür ederim. zaten sorun değil. bence otelin kalitesine değer. hatta ucuz diyenler de oldu. umarım güzel olur, teşekkürler tekrardan
Rica ederım ben uzun tatılden ve sakinlikten yana oldugum ıcın oyle dusunuyorum
Başka neler dahil? Onu da yazdan iyi veya kötü derim
her şey dahil işte. 5 yıldızlı. muazzam bir konuma sahip. 3 öğün yemeyi vs varmış.5 tane barı var. 4 /5 tane havuzu ama havuza gerek yok ayağını atınca sahil.
Barda ilk içkiler ücretsiz mi? 3 öğün yemek açık büfe mi? Eğer öyleyse tamam
bazı içkiler ücretli sanırım. ama yemek konusu ok
İlk biira genellikle ücretsiz olur zaten diğerleri evet paralıdır
ben yine otelde en ucuz odalardan birinde kalıyorum. diğerleri daha pahalı
Denize sıfır yemek falan vs bunlara bakınca kişi başı 15k normal bu devirde. Umarım bu paraya kral dairesinde kaldığımız günlerimiz de olur
3 kişi aynı odada kalınca böyle. Tek kalsan daha yüksek gelir. Ve yine odanın konumu vs vs etkilyor
Etkiler tabi ki kız kıza mı gidiyorsunuz
hayır.
2 erkek 1 kız mı?
ne saçmalıyorsun acaba?
senin anan bacın öyle mi çıkıyor tatile
Sordum be sadece
Ucuz degil normal
Yer neresi
Marmaris
Yemek dahil mi
Evett
Yani ortalama