Aile & Toplum Köy, kasaba hayatını seviyor musunuz? Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Sabah kuş sesleri, mis gibi doğa kokusu, sabah güzel bir köy kahvaltısı oh mis 👌😇☘️🍃 Güncellemeler+1 yıl Süper Soru ✨ Teşekkür ederim 🙏🏻😇 Köy, kasaba hayatını seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. hiç gitmedim bilgim yok 1 0 Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben şehir insanıyım ama yılda bir 2 3 hafta köy hayatı güzel oluyor. Doğada kafa dinliyor insan 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Öyle ya insanın içini ferahlatıyor Yorumla
eyeyeyge61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmiyorum 10 günden sonra çok sıkıcı geliyor ki zonguldakta 1 yıl durmuş biri olarak aşırı sıkıcı köyü anlatmıyorum bile 1 2 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Ya sürekli olarak sıkılır belki insan ama şöyle arada bir kafa dinlemeye felan iyi olur. Yorumla eyeyeyge61 +1 yıl Zaten arada bir kanka hayatı dediğin için çok kötü diyorum ya Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı. Köyde yılan olduğu için köyü pek sevmiyorum kasabayı severim ben 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Yılan deyince tüylerim diken diken oluyor 😅 sokacaktı beni o korku yetti bana Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok sevmiyorum belirli süreden sonra sıkıcı geliyor 1 2 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Ya tabi ki bir süre sonra insanı boğuyor Yorumla Yadelina +1 yıl Evet Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu zamana kadar bulunduğum köylerde huzurdan çok sinir sahibi oldum. O yüzden nooğ 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Neden sorabilir miyim sakıncası yoksa 😅 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Soğuğu, dedikodusu, soba odun hazırlığı, böceği, sineği 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Bir taraftan iyi bir taraftan kötü diyelim o zman 😅😇 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seviyorum benlik şeyler huzurlu oluyorum hiç sıkılmadım sıkılmam beni bırakın 20 sene yaşarım 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Ne güzel işte 😅 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Evet köy hayatıni seviyorum tabi köyde yaşamak kadar güzel rahat olamaz insan kasabada 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Öyle ya köye gittiğimde nefes aldığımı hissediyorum resmen Yorumla
somurtukkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Tatil amaçlı sevilebilir ama orada yaşam ve geçim kaynağı ordan sağlanıyor ise zor 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Ya tabi ki yaşam ve geçim zor hani şöyle hafta sonu kaçamak olabilir kafa dinlemek amacıyla vs. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Köyde yaşıyorum tek sıkıntı koca kadınlar dedikoducu istediğin gibi giyinemiyorsn 2 3 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Köyünde öyle bir sıkıntısı var gerçi doğru 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki de öyle benim çocukluk (erkek) arkadaşlarım var mahallede gorsem selam veremiyorum biri görür yanlış anlar adım çıkar diye Yorumla Suskunnn_ +1 yıl İnsanlarında ağzı torba değil ki büzesin haklısın valla ne diyeyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Köyümde evim vardı orası da yıkıldı. Sessizlik gibisi yok şanslısın. 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Üzüldüm 😐 teşekkür ederim 🙏🏻
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğa hayatını severim ama kırsal hayat bana göre değil. 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Öyledir, tercih meselesi sonuçta Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şehrin gürültüsü olmuyor daha ufak yerleşim yerlerinde ben en cok ona okim 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Çekip gidesi geliyor insanın 😅 Yorumla
pismaniyehanim Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl Görüntü ne kadar güzel öyle acaba neresi.Köyler yaylalar mis gibidir ya birde yazın nemli sıcak bölgede yaşıyorsan cennettir🙃 2 3 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl @pismaniyehanim kullanıcı ismin çok güzel Yorumla pismaniyehanim +1 yıl Teşekkürler Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Fotoğrafı internetten buldum. Evet gerçekten de öyle Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yani tabii ki aslında severdim ama köyde hiç yaşamadım 1 0 Yorumla
efeakturrk Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl köy hayatı her zaman eğlenceli ve alkollü geçiyor benim için bayılıyorum. 1 3 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Yarasın o halde 😅 Yorumla efeakturrk +1 yıl Trakyalıyız piiz çekiyoruz yapıcak bir şey yok Yorumla Suskunnn_ +1 yıl 😅 vay gardaşımmmm Yorumla
Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet cok severim bura neresi cokkk guzel 1 6 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Fotoğrafı internetten buldum 🙁 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Yapma be Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Valla Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Bulabilirsem atıyım olur mu Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Olur :) Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Gökçeada burası Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Evet. Doğal her şeye hayranım 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Demi 😇 insan huzur buluyor Yorumla
fatma73 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 38% +1 yıl Tatli bi hayat ama zor 1 2 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Zor gerçekten ama bizim için, tatil için mükemmel 👌😅 Yorumla fatma73 +1 yıl Aynn guzel Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. sevmiyorum walla eski köylerden gram eser yok 1 3 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Orası öyle de ne bileyim hani hafta sonu felan kafa dinlemelik düşünmüştüm Yorumla Mcrklm +1 yıl ordu rize artvin tarafı köyler gibiyse güzel olur Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Ora gibi de olmasa da seviyorum köyümü 😅 Zaten Karadeniz tarafı bir başka ya Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yaşamak için değil ama haftasonu mangal için evet. 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Yani evet Yorumla
Serap9797 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Severim ama belli süre 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Sokratizm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Güzel olabilir belki ama şehir insanıyım sanırım. 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Tercih meselesi teşekkürler 🙏🏻😇 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır çok benlik bir yaşam değil 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Tercih meselesi teşekkür ederim 🙏🏻😇 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet seviyorum keşke oraya isinlansamm 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Bu hafta sonu köy sizi bekler o zaman 😅 Yorumla
Lalosalamanca_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Köyümüz yokki gidelim 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl 😅 kendine bir köy bul gezmeye git sende Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. Severim şehirde yaşasam da 1 2 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Şehir hayatı boğuyor bazen seninsevginden +1 yıl İstanbul'da 4 yıl kaldım nefret ettim bir köy dağ havası almak için kilometrelerce yol gidiyordum
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Severim ama bir yerden sonra sıkar 1 3 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Öyle tabi ki bir zaman sonra sıkıyor bu kezde şehre gidiyim diye söyleniyor insan Yorumla Homelanderr +1 yıl Olsun şehirden iyidir insan yoğunluğundan uzak falan Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Öyle ya kafanı dinliyorsun kendine geliyorsun. Yorumla
TerapiGrupları Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Tezek kokuları felan filan harika olur 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl 😅 tezek kokusuna hayranlığımızdan değil de neyse Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben seviyorum köyümü özledim 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl O zaman bu hafta sonu köydesin 😅 Yorumla
busonhesapp Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl soba kısmı hariç seviyorum 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Soba kısmı kışın güzel oluyor 😅 Yorumla
obirdarkk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Köy hayatı güzel ama insanlarıyla anlasamiyoz 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Evet o da var 😅 Yorumla
uwuuuwuw Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Şehirde yapamayanlardanım. 1 1 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Ben sıkılıyorum, darlanıyorum bazen şehir hayatından Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır benlik değil… 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet seviyorum 1 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Çok severim 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Yörük olsaydım keşke 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seviyorum 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evettt 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
hiç gitmedim bilgim yok
Ben şehir insanıyım ama yılda bir 2 3 hafta köy hayatı güzel oluyor. Doğada kafa dinliyor insan
Öyle ya insanın içini ferahlatıyor
Hiç sevmiyorum 10 günden sonra çok sıkıcı geliyor ki zonguldakta 1 yıl durmuş biri olarak aşırı sıkıcı köyü anlatmıyorum bile
Ya sürekli olarak sıkılır belki insan ama şöyle arada bir kafa dinlemeye felan iyi olur.
Zaten arada bir kanka hayatı dediğin için çok kötü diyorum ya
Köyde yılan olduğu için köyü pek sevmiyorum kasabayı severim ben
Yılan deyince tüylerim diken diken oluyor 😅 sokacaktı beni o korku yetti bana
Çok sevmiyorum belirli süreden sonra sıkıcı geliyor
Ya tabi ki bir süre sonra insanı boğuyor
Evet
Bu zamana kadar bulunduğum köylerde huzurdan çok sinir sahibi oldum. O yüzden nooğ
Neden sorabilir miyim sakıncası yoksa 😅
Soğuğu, dedikodusu, soba odun hazırlığı, böceği, sineği
Bir taraftan iyi bir taraftan kötü diyelim o zman 😅😇
Seviyorum benlik şeyler huzurlu oluyorum hiç sıkılmadım sıkılmam beni bırakın 20 sene yaşarım
Ne güzel işte 😅
Evet köy hayatıni seviyorum tabi köyde yaşamak kadar güzel rahat olamaz insan kasabada
Öyle ya köye gittiğimde nefes aldığımı hissediyorum resmen
Tatil amaçlı sevilebilir ama orada yaşam ve geçim kaynağı ordan sağlanıyor ise zor
Ya tabi ki yaşam ve geçim zor hani şöyle hafta sonu kaçamak olabilir kafa dinlemek amacıyla vs.
Köyde yaşıyorum tek sıkıntı koca kadınlar dedikoducu istediğin gibi giyinemiyorsn
Köyünde öyle bir sıkıntısı var gerçi doğru 😒
Tabiki de öyle benim çocukluk (erkek) arkadaşlarım var mahallede gorsem selam veremiyorum biri görür yanlış anlar adım çıkar diye
İnsanlarında ağzı torba değil ki büzesin haklısın valla ne diyeyim
Köyümde evim vardı orası da yıkıldı. Sessizlik gibisi yok şanslısın.
Üzüldüm 😐 teşekkür ederim 🙏🏻
Doğa hayatını severim ama kırsal hayat bana göre değil.
Öyledir, tercih meselesi sonuçta
Şehrin gürültüsü olmuyor daha ufak yerleşim yerlerinde ben en cok ona okim
Çekip gidesi geliyor insanın 😅
Görüntü ne kadar güzel öyle acaba neresi.
Köyler yaylalar mis gibidir ya birde yazın nemli sıcak bölgede yaşıyorsan cennettir🙃
@pismaniyehanim kullanıcı ismin çok güzel
Teşekkürler
Fotoğrafı internetten buldum. Evet gerçekten de öyle
Yani tabii ki aslında severdim ama köyde hiç yaşamadım
köy hayatı her zaman eğlenceli ve alkollü geçiyor benim için bayılıyorum.
Yarasın o halde 😅
Trakyalıyız piiz çekiyoruz yapıcak bir şey yok
😅 vay gardaşımmmm
Evet cok severim bura neresi cokkk guzel
Fotoğrafı internetten buldum 🙁
Yapma be
Valla
Bulabilirsem atıyım olur mu
Olur :)
Gökçeada burası
Evet. Doğal her şeye hayranım
Demi 😇 insan huzur buluyor
Tatli bi hayat ama zor
Zor gerçekten ama bizim için, tatil için mükemmel 👌😅
Aynn guzel
sevmiyorum walla eski köylerden gram eser yok
Orası öyle de ne bileyim hani hafta sonu felan kafa dinlemelik düşünmüştüm
ordu rize artvin tarafı köyler gibiyse güzel olur
Ora gibi de olmasa da seviyorum köyümü 😅
Zaten Karadeniz tarafı bir başka ya
Yaşamak için değil ama haftasonu mangal için evet.
Yani evet
Severim ama belli süre
Kesinlikle
Güzel olabilir belki ama şehir insanıyım sanırım.
Tercih meselesi teşekkürler 🙏🏻😇
Hayır çok benlik bir yaşam değil
Tercih meselesi teşekkür ederim 🙏🏻😇
Evet seviyorum keşke oraya isinlansamm
Bu hafta sonu köy sizi bekler o zaman 😅
Köyümüz yokki gidelim
😅 kendine bir köy bul gezmeye git sende
Severim şehirde yaşasam da
Şehir hayatı boğuyor bazen
İstanbul'da 4 yıl kaldım nefret ettim bir köy dağ havası almak için kilometrelerce yol gidiyordum
Severim ama bir yerden sonra sıkar
Öyle tabi ki bir zaman sonra sıkıyor bu kezde şehre gidiyim diye söyleniyor insan
Olsun şehirden iyidir insan yoğunluğundan uzak falan
Öyle ya kafanı dinliyorsun kendine geliyorsun.
Tezek kokuları felan filan harika olur
😅 tezek kokusuna hayranlığımızdan değil de neyse
Ben seviyorum köyümü özledim
O zaman bu hafta sonu köydesin 😅
Nefret ediyorum
soba kısmı hariç seviyorum
Soba kısmı kışın güzel oluyor 😅
Köy hayatı güzel ama insanlarıyla anlasamiyoz
Evet o da var 😅
Şehirde yapamayanlardanım.
Ben sıkılıyorum, darlanıyorum bazen şehir hayatından
Hayır benlik değil…