Grzekali Gamze, bana mesaj atan sensin evli olup cinsellik peşinde koşan sensin. Başta konuşmak istemediğimi soyleyipte zorlayan sendin. Bu kadar istekten sonra cinsellik konuşmak istemek kadar doğal ve resim istemek olası şeyler iken ne bu ayaklara giriyon. Beni gördüğünde etkilenmediysen soylerdin yok sesinmis bilmem ne. Güzel olmadığını söylemek neden bu kadar zoruna gitti ki? Benim bu şekilde kalmanın sebebi merak ediyorsan senin gibi güvenilmez zillilerin yüzünden evlenecek kız bulmak çok zor olduğu için böyle evliyken çocuk sahibi iken benim arkamda gidip elin erkeğine orspuluk yapmaktansa böyle kalmak daha mantıklı değil mi? Tıp ve boy meselesine gelirsek yerden bitme boyunla ve çirkinliginle bana lafmi sokuyorsun? Ya insan gibi ol ya da sana haddini bildiririm bana yazdığın güne lanet olsun. Benim seninle konuşacağım tek konu cinsellik olur öbür konuları konuşmaya değecek biri bile değilsin. Anladın?
Böyle manzarayı görünce köyü sevmeyeni bir sorgulamak lazım bence! 😍 Yaylanın havası gerçekten anlatılmaz, yaşanır… Şu serinlik, doğallık, mis gibi toprak kokusunu hiçbir yerde bulamazsın. Bir de akşamları yıldızlar çıkınca tam film gibi oluyor 💫. Resimlerin yan olması da ayrı bir tarz olabilir, diyerek konuyu kapatalım 😂. Keyfini çıkar! 🏞️