KS,*nedio tarzı sitelerde insanların daha üye olurken dahi cinsiyetlere ayrılması ve bunun toplumsal bilinç kazanılmasından ziyade feminen gruplar sayesinde para kaynağı olması ne kadar etik? (Bahsettiğim konu kadınları korumak veyahut ön plana çıkarmak değil kadınların duygularını kullanarak zengin olunması). Teşekkürler herkese
Feminen grupların sorunları fazla ön plana çıkarması
Savundukları konu hakkında tam bilgiye sahip olmadıklarından, savunamamaları
Duygu ve sorunları kullanmak her zaman daha kolay olması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Savundukları konu hakkında tam bilgiye sahip olmadıklarından, savunamamaları
Ne zaman eşitlikten bahsedilen bir yerde cinsiyet kelmesi geçiyorsa orada kim nemalanıyor bu rantın getirisinden diye bir bakmak lazım.
Yani haklılık payın var ama dediğin konu pazarlamaya dokunuyor. maalesef ki kapitalist düzen her şeyi para unsuru haline getirebilir.
Ha bende onu diyorum ya, olması gereken bir şey insanlık olduğu sürece olacakta ama "bana göre" etik değil çünkü duyguyu suistimal etmek gibi örnek vermek gerekirse; sevgilinden yeni ayrılmış bir kıza kendi hemcinsini asagilayarak yaklaşmak gibi, onlar da misal veriyorum sen kadınların iş hayatında yaşadığı zorluklara üzülüyorsun o da biz seni destekliyoruz o zaman benden alışveriş yap der gibi oluyor
*nedio'nun adını anmasaydın keşke. İyi sıhhatte olsunlar...
Yani.. bilmiyorum bana öyle geldiği için dedim ama bunda bir hakaret, suçlama yok çünkü öyle olsa bende şu anda cinsiyet konusu ile ilgili etkileşim vesaire alıyorum
Ya haklısın da konuşmaya pek gerek olmayan konular. Kadınlar her zaman 5-0 önceliklidir, erkekler de bir o kadar geriden başlar. Erkeğe yapılan 10 şeye kimseden ses gelmezken kadına olan 1 şey gündemi ayağa kaldırır. Dünya et üzerine dönüyor çünkü. Bildiğimiz şeyler... İt ürür kervan yürür.
Kesinlikle doğru bir tespit, yani belki yaşım daha 16, küçüğümdür... bla bla diye böyle düşünüyorum ama şu da bir gerçek ki "biz mo*ped olarak kadın direnişini destekliyoruz bu yüzden bizden ped alın" sözü her zaman vardır ve çok fazla da destek alır fakat "biz erkeklerin çok fazla sorumluluk almasını eleştiriyoruz pre*ervatifi bizden alın" tarzı bir reklam olsa hiç ilgi çekmez, biraz saçma örnekler oldu ama sistem her zaman böyledir; para ve etkileşim hangi konuda ise ona yuklenilir
Soruyu anlamadım
Yani şöyle ki, genelde toplumda rağbet gören konulardan çok prim kasılıyor, örn; "kadınları destekliyoruz" kisvesi altında feminenlerin duygularını kullanıp para kazanan şirketler
Misal, kadınları iş hayatında destekliyoruz diyerek daha fazla "! şampuan!" Satan bir şirket
Kadınları destekleyelim
Hayır çiçeğim onu demiyorum, yani şöyle hayal et, ben kadınları hiç sevmeyen biriyim ama sırf sana yaranmak için yalan söyleyip destekliyorum onun gibi
Onlarda sırf daha fazla ürün satmak için kadınları destekliyoruz diyor ama desteklemiyor
Değişik soru oldu bu ya
Tam ifade edememişim sorry🙄😊
hepsi
Güzel tespit