toplumdaki insanlar sarılana, öpüşene karışma hakkını nereden buluyorlar?
herkese göre kanun uıygulanıyorsa oturmakta benim kanunumda yasak o zaman :D
toplumdaki insanlar sarılana, öpüşene karışma hakkını nereden buluyorlar?
herkese göre kanun uıygulanıyorsa oturmakta benim kanunumda yasak o zaman :D
Bir başkası için de ulu orta seks yapmak normal olabilir. O zaman buna da izin verilmeli. Burada toplumsal kabul önemli. Ama asıl belirleyici olan hükümettir. Bizim kültürümüzde ulu orta öpüşmek ayıp kabul edilirdi. Bu hükümet de ananelere önem verdiğinden bu kabule uygun tavır alıyor. CHP iktidar olursa Batıyı örnek alarak bu tür davranışları normal kabul edebilir ve bu da zamanla topluma yerleşebilir.
Şunu da ilave edeyim. Batıda da suç oranları yüksek ve özellikle gece vakti sarılıp öpüşen insanların başı belaya giriyor. Serserilerce soyulup öldürülebiliyor. Belgesellerden biliyorum. O yüzden bu işleri kimsenin görmeyeceği yerlerde yapmak daha münasip.
chp kadar başına taş düşsün, 23 yıldır iktidarda değil misiniz olum siz
hiç alakası yok senin dediğin şeyde suç zaten onla karşılaştırılamaz bile
Senin özgürlüğün, başkasının özgürlüğünü kısıtlayamaz. Ben özgürüm deyip her istediğini toplumda yapamazsın.
Bir erkek cukunu çıkarıp önünden geçer se ne dersin. Konuşursan erkek ben özgürüm der o zaman karismayacakmisin.
Kapalı bir ordam da istediğini yap ama umuma açık yerlerde maalesef yapamazsin ve özgür değilsin.
Senin için güzel olabilir ama başkası için değildir.
Saygilarimla
aynı şey değil sarılınır da öpüşülür de bakıyorsan sen teşhircisin
Aynı şey maalesef. Görgü kuralları, ahlak kuralları örf adet hepsine aykırı.
Ben görmek istemiyorum iki kişinin herkesin yanında opusmesinden rahatsız olurum. Bende özgürüm görmek istemiyorum. O zaman benim özgürlüğümü kisitliyorsun
kanunda öpüşmek yasak mı değil öyleyse, kafana göre kanun çıkaraamazsın ki. Çıkarırım dersen bende sana toplum içinde telefonla konuşmana karışırım
Toplumda herkes telefonla konuşuyor. Ama herkes öpüşüyor ☺️
Toplumsal ahlaki kavramlar olmaz zorunda. Aksi halde kısa bir şort veya dekolte giydiğin zaman 50 yaşında bir erkeğin karşına geçip sana pis pis bakıp bıyıklarıyla oynamasıda kanunen suç değil, peşinden yürümeside.
kafanızdan kural mı uyduruyonuz taciz suçuna giriyor senin dediğin
o zaman adam darp etmekte suç değil o şikayet edene kadar
o ne ki iftira atıp 6 yıl adamı hapse attıran yakınımız var
valla kötü insanlarla olursan her türlü belayı alırsın
Cevap
5Cevap
kim karışıyor çocuğum parklarda sevgililere bakmamak için devekuşu olduk
Burası türkiye canım yaygın din islam o yüzden dinde böyle şeyler yasak olduğu için bu hakkı bize dinimiz veriyor
türkiye müslüman değil
85 milyon nüfusun çoğu islama inanıyor
yok inanmıyor
İnanıyor ramazan ayında bak lokantalar bomboş bu ülkede yaygın inanç islam
Rahatsız oluyorlar diye. Anayasadaki madde her iki tarafa da uygulanabilir
Sarilana bsi diyen yk da öpüşenler linç yiyor 😄
Örf ve adet diye bi kavram var duydunmu hiç?
beni ilgilendirmiyo onlar
Yaşından xjdnd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?